Burada istediğin kadar övebilirsin sınır yok.Ya ne güzel gocamı övüyordum oysa ki
Kocası yakışıklı diye yakasına yapışmış resmenBurada istediğin kadar övebilirsin sınır yok.
"Önceki yorumlarda bu kısım beni nedense hayrete düşürdü Ayşe sen Merve'nin yazdıklarını hep böyle aklında mı tutarsın yada not mu alıyorsun birgün yeri gelirde yazarim diye? Çok ayıp.
Ayrıca laylon daha eğlenceli bence eheheh." Uykusuz Koala bunu siz yazmışsınız, açıklık getirmek istiyorum.
1- Bu durum sizi hayrete düşürdü çünkü bu konuda sizde vardınız benim düzeltmeme dislike yapanda sizdiniz(bunu dahi hatırlıyorum sebebini 4 te okuyacaksın)
2-merve nin yaptıklarını aklımda tutmuyorum yada not etmiyorum.
3- bunu akılda tutmak için özel beyin efor u sarfetmiyorum.
(Sanırım 4 sorunuzun tam cevabı)
4- Bu hafızanın güçlü olduğunu gösteriyor olabilir ve bu durumuda babamın evinde yediğim havyarlara borçluyumTeşekkür ederim Babam ❤
Koca evinde yok
Yakud-u Anka Gizemm0
İlk sataşan sizlerdiniz, mesajlar oada duruyor bakabilirsiniz, Yazdıklarına katılmıyorum, kaldıki ben gaza gelmem. Seninde herşey gönlünce olsun, sizinle iletişimi devaö ettirmemem için gözardı butonunu kullanabilirsin.Mune bizi tembihledi birbirinizi gözardı edin diye neden dinlemedin ayşe? Bana emoji göndermeye devam ettin. Farkedince görünür yaptım seni iş buraya geldi. Ben tutamıyorum kendimi. Ama sen alıntılamasan bunlar olmayacaktı. Neden bunu bana yapıyosun? Ben de derdimi günlük sorularımı paylaşıyorum burda insanlarla. Özel arkadaşım yok herkesle konuşuyorum. Hele durumlarda az bakınsan herkesle yazışıyorum şakalaşıyorum. Ben kötüysem neden insanlarla problem yaşamıyorum. Bana da mesajlar geldi insanlar seni de sevmiyo ama ben senin gibi kimseyi ifşalamadım. Seven sever. Sevmeyen sevmez. Ama sana özelden mesaj atıp gaza getiriyorlar bunu farket lütfen. Dilerlerse bana bunu söyleyebilirler. Ya da göz ardı edebilirler çok erdemlilerse. Resmen maşa ediyorlar seni. Kendine dikkat et. Her şey gönlünce olsun. Bu sana son mesajım. Lütfen burda bitsin. Benle iletişimi devam ettirme. Anlaşamıyoruz. Zorlamayalım.
Ayşe lütfen beni bu tarz konulara çekme. Ne yaptığının farkındayım ve bunun içinde olmak istemiyorum."Önceki yorumlarda bu kısım beni nedense hayrete düşürdü Ayşe sen Merve'nin yazdıklarını hep böyle aklında mı tutarsın yada not mu alıyorsun birgün yeri gelirde yazarim diye? Çok ayıp.
Ayrıca laylon daha eğlenceli bence eheheh." Uykusuz Koala bunu siz yazmışsınız, açıklık getirmek istiyorum.
1- Bu durum sizi hayrete düşürdü çünkü bu konuda sizde vardınız benim düzeltmeme dislike yapanda sizdiniz(bunu dahi hatırlıyorum sebebini 4 te okuyacaksın)
4- Bu hafızanın güçlü olduğunu gösteriyor olabilir ve bu durumuda babamın evinde yediğim havyarlara borçluyumTeşekkür ederim Babam ❤
Koca evinde yok
Yakud-u Anka Gizemm0 C Calcifer
Ama diğer sayfalarda yazdıkların şimdiki yazdığının aksini gösteriyor, büyük bir tezat var da neyse.Ayşe lütfen beni bu tarz konulara çekme. Ne yaptığının farkındayım ve bunun içinde olmak istemiyorum.
Bak son kez yazıyorum ve seni gözardı ediyorum etiket, alıntılama, etiketsiz adımı yazma, ima etme gibi durumlara sokma beni.Ama diğer sayfalarda yazdıkların şimdiki yazdığının aksini gösteriyor, büyük bir tezat var da neyse.
Göz ardı ettiğin için teşekkür ederim güzel kardeşimBak son kez yazıyorum ve seni gözardı ediyorum etiket, alıntılama, etiketsiz adımı yazma, ima etme gibi durumlara sokma beni.
Hadi iyi günler güzel kardeşim
Tam işsizsin ya"Önceki yorumlarda bu kısım beni nedense hayrete düşürdü Ayşe sen Merve'nin yazdıklarını hep böyle aklında mı tutarsın yada not mu alıyorsun birgün yeri gelirde yazarim diye? Çok ayıp.
Koca evinde yok
Yakud-u Anka Gizemm0 C Calcifer
Tam işsizsin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?