- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Boş musun. Bu topik size mi ait.Kim işsiz belli Sen davet edilmediydin, bizimi takip ediyorsun
Anlaşıldı, uyarı vb işe yaramıyor, bende kabahat valla özür dilerim sizden, tatlı dille ikaz edince düzelir sanıyorum bu da benim saflığım işte.
Buraya konu açmamışsınız buraya yorum yapmışsınızburaya konu açmak istemedim ama ruh gibiyim ve çok kırgınım. duygularımı içten ve yüksek yaşadığım için şuan mantıklı olamıyorum. sevdiğim adam benden uzakta yaşıyor onun yanına gittim 10 gün kadar. güzel bir tatil oldu bana da. yıllardır ağzından duymak istediğim lafları ben ondan vazgeçtiğimde söyledi bana. evlen benimle dedi... çok uzun zaman bekledim sabrettim bunu duymak için. vazgeçtim dedim ya çünkü zorunda kaldım... sevdiğim adam evlenelim dedi onunla kaldığım her gün... içimden bir his ona koşup tüm hayatı onunla yaşamak isterken bir diğer yanım korkuyla endişeyle kaplı. abisi yengesi benim ailem hepsi bizim olmamızı engelledi bunca zaman.
pazar günü memlekete döndüğümde ayrıldığımızı biliyordum. sözlere dökülmeyen bir ayrılıktı bizimkisi. ama bugün benim için üzücü bir gündü... sevdiğim adamda siğil çıkmış ve bunun benden kaynaklı olduğunu düşünüyor. bugün bunun için ağladım hem kendime hem ona. benim hasta olduğumu ve ona kaptırdığımı düşünüyor. ben bilemiyorum korkuyorum gerçeği öğrenmeye... doktora gidebilmem için regl bitmesi lazım bitene kadar bunu öğrenemem bitmesine de 4 gün kadar var... benden ona geçtiyse eğer ve ben hastaysam... bunun üstesinden gelirim ama ya o hastaysa başkasından kapmışsa? çok karmaşık çok hassas bir durumdayım. tuvaletlerden kapmış olabilirim dediğimde bana inanmadığını fark ettim. ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum. google her zamanki gibi kanser olduğunu söylüyor en ufak bir sıkıntıda ama peki ya doğruysa?
Geçmiş olsun ne çıktı sizde durum ?buraya konu açmak istemedim ama ruh gibiyim ve çok kırgınım. duygularımı içten ve yüksek yaşadığım için şuan mantıklı olamıyorum. sevdiğim adam benden uzakta yaşıyor onun yanına gittim 10 gün kadar. güzel bir tatil oldu bana da. yıllardır ağzından duymak istediğim lafları ben ondan vazgeçtiğimde söyledi bana. evlen benimle dedi... çok uzun zaman bekledim sabrettim bunu duymak için. vazgeçtim dedim ya çünkü zorunda kaldım... sevdiğim adam evlenelim dedi onunla kaldığım her gün... içimden bir his ona koşup tüm hayatı onunla yaşamak isterken bir diğer yanım korkuyla endişeyle kaplı. abisi yengesi benim ailem hepsi bizim olmamızı engelledi bunca zaman.
pazar günü memlekete döndüğümde ayrıldığımızı biliyordum. sözlere dökülmeyen bir ayrılıktı bizimkisi. ama bugün benim için üzücü bir gündü... sevdiğim adamda siğil çıkmış ve bunun benden kaynaklı olduğunu düşünüyor. bugün bunun için ağladım hem kendime hem ona. benim hasta olduğumu ve ona kaptırdığımı düşünüyor. ben bilemiyorum korkuyorum gerçeği öğrenmeye... doktora gidebilmem için regl bitmesi lazım bitene kadar bunu öğrenemem bitmesine de 4 gün kadar var... benden ona geçtiyse eğer ve ben hastaysam... bunun üstesinden gelirim ama ya o hastaysa başkasından kapmışsa? çok karmaşık çok hassas bir durumdayım. tuvaletlerden kapmış olabilirim dediğimde bana inanmadığını fark ettim. ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum. google her zamanki gibi kanser olduğunu söylüyor en ufak bir sıkıntıda ama peki ya doğruysa?
adam beni aldatıyormuş yani kapmış başka birinden, şükür bende bir sıkıntı yok :)Geçmiş olsun ne çıktı sizde durum ?
adam beni aldatıyormuş yani kapmış başka birinden, şükür bende bir sıkıntı yok :)
TV seyretmem, görümcenin eltisinin dayısınının kızı dedikodularını sevmem, ben ot muyum
Vallahi yıldım gereksiz çekiştirmelerinizden, bana ne dayısının kızının eltisinin görümcesinin çocuğuna kehribar kolye takmışlarsaBir de görselli mörselli çekiştiriyorsunuz, alemin çocuğunun fotosunu görmek zorunda mıyım whatsapp bildirimlerini sessize aldım da rahatladım, yabaniyim bana yabani muamelesi yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?