Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317

Şu cümleleri yazdıktan sonra eşinle evde karantina günleri geçirmen demek ki neymiş bizi zombi istilasıyla tehdit etmeden evvel 2 kere hatta 100 kere düşünmen lazımmış

Eşleriyle evde 7/24 yaşamak zorunda kalan hanımlar aman diyeyim Çin'de salgın sonrası boşanma davaları artmış, siz kendinizi koruyun Corona'dan sağlıkla kurtulurken inşaallah, boşanma salgınına yakalanmayın:)))

Bol çay, çekirdek, mısır, az muhatap, 2 ayrı tablet-film tavsiye ediyorum. Biz 7-24 böyle yaşayabiliyoruz şahsen bir arada.

Bol çay, çekirdek, mısır, az muhatap, 2 ayrı tablet-film tavsiye ediyorum. Biz 7-24 böyle yaşayabiliyoruz şahsen bir arada.
İnanır mısınız ben aynı adamla 25 yıldır evliyim ve yaklaşık 15 yıldır da 7/24 dipdibe yaşıyoruz
Kızım geçen gün nette Çin'de salgın sonrası boşanmaları okumuş, Anne bu salgın karantinası bir tek sizi etkilemez, siz zaten yıllardır karantinada gibi iç içe yaşıyorsunuz babamla dedi
Bizde de çift cihaz, çay, çekirdek mevcut, eşe oyalansın diye evde yapılan hobi ayarlamıştık seneler önce, o epey oyalıyor onu, sıkılırsa da eline süpürge veriyoruz

Çay ve çekirdek, bir yuvanın yapı taşıymış demek, ben buradan bunu çıkardım.
Çok sıkılırsak birimiz bir şeyler boyamaya oraya buraya renk atmaya silikon basmaya gider, birimiz araba pc kurcalayıp tamire- güncelleme geliştirmeye girişir, arada ev temizlenir; oğlanın nazı niyazı, tamam.

Niye yatmasına izin veriyorsun yahu? İş yaratsana. Ben 3 gündür dolap, oda düzeni filan yaptırıyorum. Başka türlü zaman mı geçer :)) az önce de un helvası kavurdu. Gerçi birşeye benzemedi ama neyse

Kalbi ağırıyormuş, karnı ağırıyormuş. Kendisi normalde de pimpirikli hastalık hastası olduğu için korona vesilesiyle iyice manyak oldu. Kalbim ağırıyor sıcak su torbası nerede diyen adama da iş yaptıramıyorum ki. Boğucam ama az kaldı.

Şimdi apla şöyle oluyor ben kadınlar gününde açtım siteyi. Dedim koskoca kk kadınlar günü hediyesi olarak banları kaldırır, yapar bunu dedim. Yapmadınız.

Koca konusunda endişeliyim. Kendisine sinir oluyorum. Çekyata uzandığı vakit tüylerim diken diken oluyor. Ben kocanın dışarıda olanını seviyorum. İçeride olan kocayı sevmiyorum.

Ay sabır diliyorum sana. Benim eş kişisi panik ataktır ama nedendir bilmem sakin şu an. Yaptırabildiğimi yaptırıyorum. Gözünün önünden uzak tut bari sen

Ay sabır diliyorum sana. Benim eş kişisi panik ataktır ama nedendir bilmem sakin şu an. Yaptırabildiğimi yaptırıyorum. Gözünün önünden uzak tut bari sen

Benimki geçen yıl grip oldu diye doktorun "grip" teşhisinden tatmin olmayıp üç kez hastaneye gitmişti. En son akciğerleri de temiz çıkınca rahatlamıştı. Hani öyle bir ruh hastası. Yakında balkona çıkma sakın idrak diyebilir. Bununla birlikte dünyanın en negatif insanı. Az önce bu hastalık yüzünden ölen olursa mezarlarının üzerine kireç atarlar diyordu. "Allah aşkına git ötede felaket tellalı ol. Korona virüsünden daha tehlikeli olabilirim sana karşı" deyip öteye ittim. En temizi ayrı odalarda mecbur kalmadıkça diyalog kurmadan yaşamak. Zira beyimin bir de deprem fobisi var. Şu an deprem olsa ile başlayan senaryoları var. Kurdukça kuruyor. Kafa atmak istiyorum kendisine.

Viiih o nasıl model koca öyle, anneannem gibi.
"Night, öyle giyme belinden vurur soğuk, koca kadın oldun ana oldun şu haline bak"
"Yarın öbür gün öleceğiz bak virüsler de geldi, sual melaikelerine ne diyecen Night?" (Tipimden haz almıyor kendisi, ben şahsen -Meczup deliyim biliyonuz beni- demeyi planlıyorum, kurtarırım gibi geliyor)
"Night oğlan nerede, getirmedin mi çocuğumu, hah getirmiş; oğluuuğm paşaağğm, kız bi annene" (Neden?)

Bu arada ömrümde ilk profesyonel çizim denemelerine geçiyorum kara kalem. :)
Şu andan bir hatıra olsun, bir yandan buralarda geziyorum, bir yandan buna devam ediyorum:

Olacak olacak (Az kendimi gazlayayım)... Tembel olmasam neler yapacağım da ahh...

Hahahah az önce aynı cümleyi kurdum ben de eşime, şu an büyük deprem olduğunu düşünsene diye eşin oğlak burcu muydu

Herkes tatillerde gezmelere mi kaçtı bi seyrekleşmiş buralar. Evinizde oturun diye veriliyor o izinler gız, ne gezenti çıktınız. :)

Bakıyorum tedbirlisiniz bdv'de bana karşı önlem alıp hep burada yazıyorsunuz

Bakıyorum tedbirlisiniz bdv'de bana karşı önlem alıp hep burada yazıyorsunuz

Tevbeliyem gari. 10 küsur gün yiyince insan bi tuhaf olakalıyor. Baktım evdeki yoğurdu üflüyorum tevbe ettim, klavyemdeki rambo pıçağını çıkardım.

Daha önce karakalem çalışması yapmadıysan çok çok iyi kuzu. Yaptıysan hatalar görülebilir :)

Daha önce karakalem çalışması yapmadıysan çok çok iyi kuzu. Yaptıysan hatalar görülebilir :)

Vaktinde Halk Eğitime gittim, orada sanırım 2 ay kadar bi kara kalem gördük ama hesap et işte hafta sonları 16 gün boyunca; onda da kiminde gidebildim kiminde gidemedim 10-11 gün etse; küp küre çizdik kaldık, renge geçtik hemen, 2 sene de ara. Bu benim ilk ciddi kara kalem çalışmam. Hatta şöyle bak, bitti:

Hoca "Vakit senin ben karışmam" diyor, tek sorunum tembellik.
"Bir şeyi bu kadar isteyip de nasıl bu kadar tembel olabiliyorsun?" sorusu da bir muamma. :)

Herkeşler corona tatiline çıkmış, evde dursanız böyle olmazdı nabıyonuz kocişlerinizle mi sohbet ediyonuz?
Ben de gidem oyun oynayayım bari; tavsiye ederim bunu, fena değil kafa dağıtıyor:

Pöf.. Elimde kırmızı-pembe taban/astar boyadığım bir su kabağı var ve üzerine ne çizsem kararsızım. Ne çizsem? Ne çizsem ne çizsemm? Halı deseni mi çizsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…