Al işte beni banladınız canım ülkeme pis virüs geldi. Ekolojik dengeyi bozdunuz. Aha buraya yazıyorum bir daha banlarsanız zombi istilası olabilir. Yo yoo bu bir tehdit değil, anlamak istemiyorsunuz ama dünyanın dengesini sağlayan zincirin en mühim halkalarından biriyim ben dedi idrak ve beyaz önlükle hücreye kapatıldı ajsjsjsj.
Siz yine de banlamayın, ben uyarayım da.
Ahsjsjs sana çekirge istilasını ayırdım kuzu. Banın açılmış nihayet uzun sürdü bu sefer :)
Şu cümleleri yazdıktan sonra eşinle evde karantina günleri geçirmendemek ki neymiş bizi zombi istilasıyla tehdit etmeden evvel 2 kere hatta 100 kere düşünmen lazımmış
Eşleriyle evde 7/24 yaşamak zorunda kalan hanımlar aman diyeyim Çin'de salgın sonrası boşanma davaları artmış, siz kendinizi koruyun Corona'dan sağlıkla kurtulurken inşaallah, boşanma salgınına yakalanmayın:)))
İnanır mısınız ben aynı adamla 25 yıldır evliyim ve yaklaşık 15 yıldır da 7/24 dipdibe yaşıyoruzBol çay, çekirdek, mısır, az muhatap, 2 ayrı tablet-film tavsiye ediyorum. Biz 7-24 böyle yaşayabiliyoruz şahsen bir arada.
İnanır mısınız ben aynı adamla 25 yıldır evliyim ve yaklaşık 15 yıldır da 7/24 dipdibe yaşıyoruz
Kızım geçen gün nette Çin'de salgın sonrası boşanmaları okumuş, Anne bu salgın karantinası bir tek sizi etkilemez, siz zaten yıllardır karantinada gibi iç içe yaşıyorsunuz babamla dedi
Bizde de çift cihaz, çay, çekirdek mevcut, eşe oyalansın diye evde yapılan hobi ayarlamıştık seneler önce, o epey oyalıyor onu, sıkılırsa da eline süpürge veriyoruz
Niye yatmasına izin veriyorsun yahu? İş yaratsana. Ben 3 gündür dolap, oda düzeni filan yaptırıyorum. Başka türlü zaman mı geçer :)) az önce de un helvası kavurdu. Gerçi birşeye benzemedi ama neyse
Şu cümleleri yazdıktan sonra eşinle evde karantina günleri geçirmendemek ki neymiş bizi zombi istilasıyla tehdit etmeden evvel 2 kere hatta 100 kere düşünmen lazımmış
Eşleriyle evde 7/24 yaşamak zorunda kalan hanımlar aman diyeyim Çin'de salgın sonrası boşanma davaları artmış, siz kendinizi koruyun Corona'dan sağlıkla kurtulurken inşaallah, boşanma salgınına yakalanmayın:)))
Kalbi ağırıyormuş, karnı ağırıyormuş. Kendisi normalde de pimpirikli hastalık hastası olduğu için korona vesilesiyle iyice manyak oldu. Kalbim ağırıyor sıcak su torbası nerede diyen adama da iş yaptıramıyorum ki. Boğucam ama az kaldı.
Ay sabır diliyorum sana. Benim eş kişisi panik ataktır ama nedendir bilmem sakin şu an. Yaptırabildiğimi yaptırıyorum. Gözünün önünden uzak tut bari sen
Benimki geçen yıl grip oldu diye doktorun "grip" teşhisinden tatmin olmayıp üç kez hastaneye gitmişti. En son akciğerleri de temiz çıkınca rahatlamıştı. Hani öyle bir ruh hastası. Yakında balkona çıkma sakın idrak diyebilir. Bununla birlikte dünyanın en negatif insanı. Az önce bu hastalık yüzünden ölen olursa mezarlarının üzerine kireç atarlar diyordu. "Allah aşkına git ötede felaket tellalı ol. Korona virüsünden daha tehlikeli olabilirim sana karşı" deyip öteye ittim. En temizi ayrı odalarda mecbur kalmadıkça diyalog kurmadan yaşamak. Zira beyimin bir de deprem fobisi var. Şu an deprem olsa ile başlayan senaryoları var. Kurdukça kuruyor. Kafa atmak istiyorum kendisine.
Benimki geçen yıl grip oldu diye doktorun "grip" teşhisinden tatmin olmayıp üç kez hastaneye gitmişti. En son akciğerleri de temiz çıkınca rahatlamıştı. Hani öyle bir ruh hastası. Yakında balkona çıkma sakın idrak diyebilir. Bununla birlikte dünyanın en negatif insanı. Az önce bu hastalık yüzünden ölen olursa mezarlarının üzerine kireç atarlar diyordu. "Allah aşkına git ötede felaket tellalı ol. Korona virüsünden daha tehlikeli olabilirim sana karşı" deyip öteye ittim. En temizi ayrı odalarda mecbur kalmadıkça diyalog kurmadan yaşamak. Zira beyimin bir de deprem fobisi var. Şu an deprem olsa ile başlayan senaryoları var. Kurdukça kuruyor. Kafa atmak istiyorum kendisine.
Bakıyorum tedbirlisiniz bdv'de bana karşı önlem alıp hep burada yazıyorsunuz
Bu arada ömrümde ilk profesyonel çizim denemelerine geçiyorum kara kalem. :)
Şu andan bir hatıra olsun, bir yandan buralarda geziyorum, bir yandan buna devam ediyorum:
Eki Görüntüle 2605813
Olacak olacak (Az kendimi gazlayayım)... Tembel olmasam neler yapacağım da ahh...
Daha önce karakalem çalışması yapmadıysan çok çok iyi kuzu. Yaptıysan hatalar görülebilir :)
Yok yav ben memlekete bile dönemedim uçuşlar kapandı, evde kuzu kuzu oturdum mantı yiyorum şimdiHerkes tatillerde gezmelere mi kaçtı bi seyrekleşmiş buralar. Evinizde oturun diye veriliyor o izinler gız, ne gezenti çıktınız. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?