Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Anladım
Ama anlamadığım iki şey var. Her şikayet edileni banlıyor musunuz?
Bir de birine hakaret vari yorum yazana tepki gösteren neden polemikten banlamıyor?

İnşallah hemen iyileş idrak, tatlı oğlun çok özlemiştir seninle doya doya oynamayı :)

Ama şimdi o yeni üye, bazısı hiç kuralları bilmiyor, amacı trollemek polemik çıkarmak olmuyor, gel bakayım acemi seni şöyle bir bezdireyim 10 gün banlı kal desek olmaz ki, sizler kuralları biliyorsunuz, bile bile lades yapan tecrübeliyle, acemi üye bir olur mu:)))
Trolleyenlerin zaten üyeliği iptal ediliyor

Projektör gözümü alıyor, tam tepede tutmasak mı yaşlı bir kadınım ben

Estağfurullah

En iyisi şu ceza tablosunu ben de isteyeyim de biraz sesimi keseyim, yoksa 1 hafta olacak. Şifremi unutacağım ban sürem dolana kadar
Hem ne yaşlısı yahu, burayla uğraşan biri yaşlı olamaz bence :)

Goy goy için geyik bölümü var zaten, bdv niye buna alet ediliyo

Kızgın kumlardan serin sulara atlayalım diye bence. Ya da ben oğluma çok pahalı bir şey istediğinde "aaa bak annem bu da çok güzel" diye ucuz bir şeyi sevdirmeye çalışıyorum ya, Kazen de tamam tamam hadi acıdım gelin burada geyik yapın bak yakın hemen yukarıda demek istemiş olabilir.

Bir başka ihtimal de benim gibi konuyu okuyunca içi gıcıklanan ve hunharca yazmak isteyen üyelerin ilk atağını kontrol altında tutmak için açılmış olabilir. Geyik bölümüne gidene kadar kaçıyor kelimeler. Orası uzak.

Anladım
Ama anlamadığım iki şey var. Her şikayet edileni banlıyor musunuz?
Bir de birine hakaret vari yorum yazana tepki gösteren neden polemikten banlamıyor?

Hayır, her şikayet edilen banlanmaz, site kurallarına uygun yazılmış yorumlara şikayet edilse de banlama işlemi yapılmaz, biz kurallara uygunluğa bakıyoruz, bir de üyenin ironi yapıp yapmadığını kontrol ediyorum, kimi üye ironi yapmayı seviyor ya da üyenin yazdığını yanlış okuyup farklı anlayarak hakaret etti sanıp şikayet edenler oluyor, o yanlış anlamaları da düzeltiyorum açıklıyorum.

Polemikten banlanmayan valla buna örnek bir durum gösterilmezse ki buradan örnek vermeyin :))) net bir açıklama yapamam, belki polemik şikayeti yapılmamıştır, belki yaptığı polemiğe girmiyordur, konuya ve o konudaki yorumlara tepkilere göre değişir.

Hakaret sayılacak kelime bile duruma göre değişkenlik gösterebilir, örneğin birine cahil kelimesini kullanmak kelimeyi cümle içinde kullanırken verdiğiniz anlama göre hakaret sayılır veya hakaret değildir.

"Senin gibi bir cahile laf anlatamayacağım" cümlesiyle, "yaşın küçük henüz cahilsin, zamanla herşey yoluna girer" cümlesi arasında fark vardır.
Kelimelere değil kullanım amacına bakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…