Valla kamu spotuna gelmişken diyim Bdv de isim olmaz kolay kolay. Elcaģzimi da beyincagimizi da gereksiz yere yoramicam. Tuşa basabilen herkes istediği muameleyi yapistiriyorOnu kazene soracazay tesekkkur ederim bitanmmmm
AnladımHerhangi bir site kuralına uymadığınızda yapılan banlama işlemi sırasında size bir uyarı puanı verilir, örneğin polemik 2 ceza puanı, hakaret 4 ceza puanı, ceza sistemi her 2 puana 1 gün banlanma süresi verir, misal toplam 6 ceza puanınız varsa 3 gün banlı kalırsınız.
Siz toplamda 3 kere banlanmışsınız, toplam 6 puanınız varmış ama çok önceden aldığınız bir banınızın ceza puanı artık aktif değil, haliyle aktif ceza puanınız 4, en son banlanmanızda sistem sizi 2 gün banlı tutmuştur.
Ama bu 4 puan aktifken yine banlanırsanız sistem sizi 3 gün banlı tutar.
Karışık gibi geliyor belki ama sistem çok basit
Oğlum daha okulda birazdan gidip alacağım. Sabah iyi uyandı bugün annelik zırhını kuşanıp bakmam lazım ona. Söz verdim bir de araba çarpmaca oynuycaz felçli bacağımla :) normalde iki ayağıma biner dıgıdık dıgıdık diye at sürerdi yavrucum mahrum kaldı bacaklardan kaç gündür.
Ama şimdi o yeni üye, bazısı hiç kuralları bilmiyor, amacı trollemek polemik çıkarmak olmuyor, gel bakayım acemi seni şöyle bir bezdireyim 10 gün banlı kal desek olmaz ki, sizler kuralları biliyorsunuz, bile bile lades yapan tecrübeliyle, acemi üye bir olur mu:)))Sizin belirlemediğinizi tahmin etmiştim tabi ki, ama cezalar suça göre olsa?
Mesela geliyor yeni üye hiç ban yememiş, açıyor polemiğe uygun konu. Konu sahibi alıyor 1 gün ceza, eski üyeler 1 hafta
Bana çok acıklı geliyor bu durum
Farkındaysanız burası açıldı bdv 'ye cevap yazan yok.
Ama şimdi o yeni üye, bazısı hiç kuralları bilmiyor, amacı trollemek polemik çıkarmak olmuyor, gel bakayım acemi seni şöyle bir bezdireyim 10 gün banlı kal desek olmaz ki, sizler kuralları biliyorsunuz, bile bile lades yapan tecrübeliyle, acemi üye bir olur mu:)))
Trolleyenlerin zaten üyeliği iptal ediliyor
Projektör gözümü alıyor, tam tepede tutmasak mı yaşlı bir kadınım ben
Ama şimdi o yeni üye, bazısı hiç kuralları bilmiyor, amacı trollemek polemik çıkarmak olmuyor, gel bakayım acemi seni şöyle bir bezdireyim 10 gün banlı kal desek olmaz ki, sizler kuralları biliyorsunuz, bile bile lades yapan tecrübeliyle, acemi üye bir olur mu:)))
Trolleyenlerin zaten üyeliği iptal ediliyor
Projektör gözümü alıyor, tam tepede tutmasak mı yaşlı bir kadınım ben
Allahııııım sesini sevsinler seninGitsem nereye kadar kalsam neye yaraaaar kizlar gelin size konser veriyorum ayaginiza geldi konser@MaviKuplik @Blue_Perii @RosSsS hayaksii @balbocuuu @Tatlianne20 H M @minik kalp0753 @adel8893
Oooy guzel annem bnim bebise soyluyom cunku benAllahııııım sesini sevsinler senin
Ben de 1 gunluk ban yemistim.
O kadar zoruma gitmisti ki, anlatamam (((
Sabaha kadar gozume uyku gitmemisti (((
Kız çocuğu ana karnında isyankar etmeOooy guzel annem bnim bebise soyluyom cunku ben
Goy goy için geyik bölümü var zaten, bdv niye buna alet ediliyoBu başlık altında ama sadece bu başlık altında dilediğiniz goy goyu yapabilirsiniz....
Ay ben hiç ban yemedimBen de 1 gunluk ban yemistim.
O kadar zoruma gitmisti ki, anlatamam (((
Sabaha kadar gozume uyku gitmemisti (((
Goy goy için geyik bölümü var zaten, bdv niye buna alet ediliyo
Benim de ilk banimdi. Bir tane konuda yanlis teshis koyan doktora serefsiz dedim, 1 gunluk ban yedim. Nasil uzulduyumu anlatamam)))Ay ben hiç ban yemedimama merak ediyom ilk ne zaman yicem
Anladım
Ama anlamadığım iki şey var. Her şikayet edileni banlıyor musunuz?
Bir de birine hakaret vari yorum yazana tepki gösteren neden polemikten banlamıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?