- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Ay ben hiç ban yemedimama merak ediyom ilk ne zaman yicem
Ay merak ettim eglenceli biseye benziyor.Profillerinizde ama siz göremiyorsunuz, talep etmeniz halinde ben özelden görselini atıyorum, aktif ceza puanlarının çizelgesini tutup o puanlar pasif hale gelene kadar ban orucuna girenler oluyor :)))
Bu arada geçmiş olsun idrakSiz Mune ile Kazeni oyalayın burada ben bdvde çaktırmadan geyik tanecikleri serpiştiricem bazı konulara gece olunca. Soran olursa buradaydı dersiniz.
Bu arada geçmiş olsun idrak
Hızlı ve acısız oluyor ahsjsjjs. Uzun süre tutulan idrarın serbest bırakılması gibi bir his. Rahatlama ve yoksunluk karışımı. Öylesine müthiş bir deneyim ki.
Adsfafafgaga sen var yaHızlı ve acısız oluyor ahsjsjjs. Uzun süre tutulan idrarın serbest bırakılması gibi bir his. Rahatlama ve yoksunluk karışımı. Öylesine müthiş bir deneyim ki.
Kazen bizi avuttu yani bu konuylaKızgın kumlardan serin sulara atlayalım diye bence. Ya da ben oğluma çok pahalı bir şey istediğinde "aaa bak annem bu da çok güzel" diye ucuz bir şeyi sevdirmeye çalışıyorum ya, Kazen de tamam tamam hadi acıdım gelin burada geyik yapın bak yakın hemen yukarıda demek istemiş olabilir.
Bir başka ihtimal de benim gibi konuyu okuyunca içi gıcıklanan ve hunharca yazmak isteyen üyelerin ilk atağını kontrol altında tutmak için açılmış olabilir. Geyik bölümüne gidene kadar kaçıyor kelimeler. Orası uzak.
Demek kki neymis? Hepimizin ihtiyaci goy goymusFarkındaysanız burası açıldı bdv 'ye cevap yazan yok.
Kazen erkek mi bir yaşıma daha girdimKazen bizi avuttu yani bu konuylaBence biz bunun da suyunu cikaririz. Burdan da kovuluruz. Hepimizi kovar, burayi da kapatir adamcagiz
Hahha yengemizde burda hattaKazen erkek mi bir yaşıma daha girdimkaç yıldır kkdayım yeni öğrendim abooo
Abooo bilmiyodum benHahha yengemizde burda hatta
Burasi bir aile sirketi gibi.Maaile burayi yonetiyorlar
Geçmiş olsun yazınca banı yapıştırdın sandımBu arada geçmiş olsun idrak
Senin için yarım saattir aradım sonunda buldum ama konu uzun azimle okursan bişeyler öğrenirsinLeopar tayt konusunu çok merak ettim nerede bulamadım bir türlü.
Lütfen link verin
Çok uzunmuş konuSenin için yarım saattir aradım sonunda buldum ama konu uzun azimle okursan bişeyler öğrenirsin
esinize nasil cilve yapiyorsunuz ?
Merhaba arkadaslar, cilve konusunda örnekler istiyorum rica edersem, nasil cilve yapiyorsun, cilve nasil olur? Taktikler vere bilirmisiniz hanimlar :)www.kadinlarkulubu.com
Evet uzun ama sonraki sayfalar kopmaklık bizim üyelerde ne cevherler varmış da haberimiz yokmuşÇok uzunmuş konu
teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?