- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
- 498
Yok valla demiyorum, hangi konulara kızdığımı yazayım ama, özelden ya da topiğinde ikaz ettiğim, buna rağmen ısrarla her aklına eseni bdvye açıp sürekli konu dışından banlanmalara kızıyorum, ki tanımayanlar pek bilmez ama tanıyanlar şahittir, soran merak eden herkese site kurallarını tek tek ayrıntısıyla anlatırım, yazmaktan sıkılmam sıkacak kadar uzun detaylı anlatırım, e bu kadar anlatmama rağmen perde rengini, hediye seçimini, koltuk takımındaki lekeyi, çamaşır deterjanı önerisi konularını bu bölüme açmaları
He bir de bir derdim var bölümünde her konuyu makaraya alıp geyik yapanlar
Ama yine de küfür eden, site üyelerine veya bizlerin namusuna, şerefine hakaret edenler, bu site berbat, üyeleri ve yönetimi benim seviyemde değil gidiyorum bir daha da gelmem, alın sitenizi başınıza çalın diyenler dışında kimseye neden geri geliyor demiyorum, siteyi beğenmeyip küçümseyerek gidenlerin 2 saat geçmeden geri gelmesi güldürüyor da
Eee o kadarı normalmiş artık
İşte o bahsettiğiniz alakasız konularla geyik yapmak istiyor insan, gülmek eğlenmek istiyor o zaman da ban yiyoruz 3 gün 5 gün 10 gün
Şurada takılmaya başlayalı 2 3 ay olmuştur, banlı sürelerim banlı olmayan sürelerden fazla. Kendimi bdv orucuna sokacağım artık