• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Profillerinizde ama siz göremiyorsunuz, talep etmeniz halinde ben özelden görselini atıyorum, aktif ceza puanlarının çizelgesini tutup o puanlar pasif hale gelene kadar ban orucuna girenler oluyor :)))
Ay merak ettim eglenceli biseye benziyor. 😂 Sagol mudurum 😍

Kızgın kumlardan serin sulara atlayalım diye bence. Ya da ben oğluma çok pahalı bir şey istediğinde "aaa bak annem bu da çok güzel" diye ucuz bir şeyi sevdirmeye çalışıyorum ya, Kazen de tamam tamam hadi acıdım gelin burada geyik yapın bak yakın hemen yukarıda demek istemiş olabilir.

Bir başka ihtimal de benim gibi konuyu okuyunca içi gıcıklanan ve hunharca yazmak isteyen üyelerin ilk atağını kontrol altında tutmak için açılmış olabilir. Geyik bölümüne gidene kadar kaçıyor kelimeler. Orası uzak.
Kazen bizi avuttu yani bu konuyla 😂 Bence biz bunun da suyunu cikaririz. Burdan da kovuluruz. Hepimizi kovar, burayi da kapatir adamcagiz 😂😂

3-5 gündür eski konuları kim hortlatıyor ,
Saçma dimi boşluktan kirlilik ,eski konular 30 hün sonra otomatik yptuma kapansın ,konu sahibi açtırmak isterse açılsın ....

Benim şarkım daha duyar duymaz bi sözünü bi melodisini ruhum gider... dayanamam bana ait bu şarkı kim ne derse desin benim için yazılmış olmalı 🤪

Bu şarkı bana ilkokul yillarimi hatırlatıyor o zamAn çok manasiz gelirdi sinir olurdum.simdi ise çok manali. Demekki derdim yokmus o zamanlar

Leopar tayt konusunu çok merak ettim nerede bulamadım bir türlü.
Lütfen link verin:dua:
Senin için yarım saattir aradım sonunda buldum ama konu uzun azimle okursan bişeyler öğrenirsin :KK53:

Senin için yarım saattir aradım sonunda buldum ama konu uzun azimle okursan bişeyler öğrenirsin :KK53:
Çok uzunmuş konu 😮
teşekkür ederim:KK15:

Back