- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
- 498
Yok valla demiyorum, hangi konulara kızdığımı yazayım ama, özelden ya da topiğinde ikaz ettiğim, buna rağmen ısrarla her aklına eseni bdvye açıp sürekli konu dışından banlanmalara kızıyorum, ki tanımayanlar pek bilmez ama tanıyanlar şahittir, soran merak eden herkese site kurallarını tek tek ayrıntısıyla anlatırım, yazmaktan sıkılmam sıkacak kadar uzun detaylı anlatırım, e bu kadar anlatmama rağmen perde rengini, hediye seçimini, koltuk takımındaki lekeyi, çamaşır deterjanı önerisi konularını bu bölüme açmaları
He bir de bir derdim var bölümünde her konuyu makaraya alıp geyik yapanlar
Ama yine de küfür eden, site üyelerine veya bizlerin namusuna, şerefine hakaret edenler, bu site berbat, üyeleri ve yönetimi benim seviyemde değil gidiyorum bir daha da gelmem, alın sitenizi başınıza çalın diyenler dışında kimseye neden geri geliyor demiyorum, siteyi beğenmeyip küçümseyerek gidenlerin 2 saat geçmeden geri gelmesi güldürüyor da
Eşiyle beraber evlenmişti o ama ahsjsjjs. Ben beraber evlenmedim mesela. Ayrı ayrı evlendik sonra fortum ıslaklığı ile bir uyandım ki aaa beraberiz. Beraber evlendik yazdı kadın ya.
Allah nazarlardan korusun, bansız bir üye :)) yalnız benle kim gülüşüp eğlense kahkaha atarken banlanıyor, bu da benim uğursuzluğum selam verdiğime yaramıyorumumarım aynı talihsizliği yaşamazsınız, ceza panosu bir sayfa açılmaz profilinizde, ban'dan en muzdarip üyeler geyik yaptıklarım, bir gün tenhada sıkıştıracaklar tetikte bekliyorum
Hiiiiç şansın yok
Fortum bende bi kopukluk şeyetti demekkiOrayı atlamışım
Fortum
3-5-10 günlere açıklık getireyim, günleri ben belirliyorum sanıyorlar, günahıma giriyorlar, bu da bu başlıkta benim derdim olsunEee o kadarı normalmiş artık
İşte o bahsettiğiniz alakasız konularla geyik yapmak istiyor insan, gülmek eğlenmek istiyor o zaman da ban yiyoruz 3 gün 5 gün 10 gün
Şurada takılmaya başlayalı 2 3 ay olmuştur, banlı sürelerim banlı olmayan sürelerden fazla. Kendimi bdv orucuna sokacağım artık
Kamu spotu derkenGitsem nereye kadar kalsam neye yaraaaar kizlar gelin size konser veriyorum ayaginiza geldi konser@MaviKuplik Blue_Peri ByNkoaLa hayaksii balbocuuu T Tatlianne20 H M minik kalp0753 -Adel-
İfşa edemem ki üye gizliliği kuralı var ammaaaa üyelik alıp alıp trolleyenler ifşadan kurtulamıyor :)))Kadınlar kulübü kaybeder. Forumu dünyaya tanıtacaktım oysa ki ajsjsksms. Gerçi beni ifşa etme ama yıllar yıllar önce öyle bir konu açmıştım da yemiştim hemen banı ahsjsjjs.
Hicbir şey anlamadım.3-5-10 günlere açıklık getireyim, günleri ben belirliyorum sanıyorlar, günahıma giriyorlar, bu da bu başlıkta benim derdim olsunbanlı kalma süresini ceza sistemi belirliyor, ne kadar aktif ceza puanı varsa hepsini toplayıp banlı kalma süresini belirleyen bir yazılım ceza sistemi, aktif ceza puanları pasif hale gelince, ki bir cezanın 3 ay aktif kalma süresi vardır, o zaman banlı kalma süresi düşmeye başlıyor, örnek 20/09/2019 saat 15:00'te polemikten banlanan üyenin bu ceza puanının süresinin dolma tarihi 20/12/2019 saat 15:00 olur.
Himm.. polemik ustüne polemik baya baya mapus yani3-5-10 günlere açıklık getireyim, günleri ben belirliyorum sanıyorlar, günahıma giriyorlar, bu da bu başlıkta benim derdim olsunbanlı kalma süresini ceza sistemi belirliyor, ne kadar aktif ceza puanı varsa hepsini toplayıp banlı kalma süresini belirleyen bir yazılım ceza sistemi, aktif ceza puanları pasif hale gelince, ki bir cezanın 3 ay aktif kalma süresi vardır, o zaman banlı kalma süresi düşmeye başlıyor, örnek 20/09/2019 saat 15:00'te polemikten banlanan üyenin bu ceza puanının süresinin dolma tarihi 20/12/2019 saat 15:00 olur.
İfşa edemem ki üye gizliliği kuralı var ammaaaa üyelik alıp alıp trolleyenler ifşadan kurtulamıyor :)))
Büyüdüğümde yazar olurum, kadınlar kulübü karakutusu adı altında kitap yazarım, tüm geyiklerinizi ortaya dökerim
Ceza panosu nedirAllah nazarlardan korusun, bansız bir üye :)) yalnız benle kim gülüşüp eğlense kahkaha atarken banlanıyor, bu da benim uğursuzluğum selam verdiğime yaramıyorumumarım aynı talihsizliği yaşamazsınız, ceza panosu gibi bir sayfa açılmaz profilinizde, ban'dan en muzdarip üyeler geyik yaptıklarım, bir gün tenhada sıkıştıracaklar tetikte bekliyorum
Hiiiiç şansın yok
Valla saymiyorum artik, en son banlandigimda 4 haftaydi sonra yine bir indi...ceza puanlarim silindi sanirsam
Herhangi bir site kuralına uymadığınızda yapılan banlama işlemi sırasında size bir uyarı puanı verilir, örneğin polemik 2 ceza puanı, hakaret 4 ceza puanı, ceza sistemi her 2 puana 1 gün banlanma süresi verir, misal toplam 6 ceza puanınız varsa 3 gün banlı kalırsınız.Hicbir şey anlamadım.
Aktif ceza puanı ne?
Mesela benimki kaç?
Onu kazene soracazKamu spotu derken
Sesin de cok hoşmuş
3-5-10 günlere açıklık getireyim, günleri ben belirliyorum sanıyorlar, günahıma giriyorlar, bu da bu başlıkta benim derdim olsunbanlı kalma süresini ceza sistemi belirliyor, ne kadar aktif ceza puanı varsa hepsini toplayıp banlı kalma süresini belirleyen bir yazılım ceza sistemi, aktif ceza puanları pasif hale gelince, ki bir cezanın 3 ay aktif kalma süresi vardır, o zaman banlı kalma süresi düşmeye başlıyor, örnek 20/09/2019 saat 15:00'te polemikten banlanan üyenin bu ceza puanının süresinin dolma tarihi 20/12/2019 saat 15:00 olur.
Profillerinizde ama siz göremiyorsunuz, talep etmeniz halinde ben özelden görselini atıyorum, aktif ceza puanlarının çizelgesini tutup o puanlar pasif hale gelene kadar ban orucuna girenler oluyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?