Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317

Eee o kadarı normalmiş artık
İşte o bahsettiğiniz alakasız konularla geyik yapmak istiyor insan, gülmek eğlenmek istiyor o zaman da ban yiyoruz 3 gün 5 gün 10 gün
Şurada takılmaya başlayalı 2 3 ay olmuştur, banlı sürelerim banlı olmayan sürelerden fazla. Kendimi bdv orucuna sokacağım artık

Kadınlar kulübü kaybeder. Forumu dünyaya tanıtacaktım oysa ki ajsjsksms. Gerçi beni ifşa etme ama yıllar yıllar önce öyle bir konu açmıştım da yemiştim hemen banı ahsjsjjs.

Fortum bende bi kopukluk şeyetti demekki Orayı atlamışım
Fortum

Ya o konunun her cümlesinden bir hikaye çıkardı ama mahpus damı korkuttu beni. Eskiden böyle korkak da değildim, cezam neyse çekerim diyen bıçkın bir delikanlıydım ama gidesim yok şimdi buradan. Delikanlı demişken bana erkeksin bundan eminim diyen de oldu ya la. Hayır yani diğer odadaki çocuk olmasa bu kendinden emin cümleden etkilenip pipim var mı diye bakacaktım.

3-5-10 günlere açıklık getireyim, günleri ben belirliyorum sanıyorlar, günahıma giriyorlar, bu da bu başlıkta benim derdim olsun banlı kalma süresini ceza sistemi belirliyor, ne kadar aktif ceza puanı varsa hepsini toplayıp banlı kalma süresini belirleyen bir yazılım ceza sistemi, aktif ceza puanları pasif hale gelince, ki bir cezanın 3 ay aktif kalma süresi vardır, o zaman banlı kalma süresi düşmeye başlıyor, örnek 20/09/2019 saat 15:00'te polemikten banlanan üyenin bu ceza puanının süresinin dolma tarihi 20/12/2019 saat 15:00 olur.

Kadınlar kulübü kaybeder. Forumu dünyaya tanıtacaktım oysa ki ajsjsksms. Gerçi beni ifşa etme ama yıllar yıllar önce öyle bir konu açmıştım da yemiştim hemen banı ahsjsjjs.
İfşa edemem ki üye gizliliği kuralı var ammaaaa üyelik alıp alıp trolleyenler ifşadan kurtulamıyor :)))
Büyüdüğümde yazar olurum, kadınlar kulübü karakutusu adı altında kitap yazarım, tüm geyiklerinizi ortaya dökerim

Hicbir şey anlamadım.
Aktif ceza puanı ne?
Mesela benimki kaç?

Himm.. polemik ustüne polemik baya baya mapus yani

Çalarım bu fikri ama ahsjsjs. Büyümeden yazarım Kazen bey dava açar mı tazminat alır mı kitap satış gelirinin yüzde birini veririm söz sjsjsksks.

Ceza panosu nedir MuneMune hesabı doğrulanmış üye. müdürüm? O kadar banlandim ben gormedim ceza panosu falan Nerde ki o

Hicbir şey anlamadım.
Aktif ceza puanı ne?
Mesela benimki kaç?
Herhangi bir site kuralına uymadığınızda yapılan banlama işlemi sırasında size bir uyarı puanı verilir, örneğin polemik 2 ceza puanı, hakaret 4 ceza puanı, ceza sistemi her 2 puana 1 gün banlanma süresi verir, misal toplam 6 ceza puanınız varsa 3 gün banlı kalırsınız.

Siz toplamda 3 kere banlanmışsınız, toplam 6 puanınız varmış ama çok önceden aldığınız bir banınızın ceza puanı artık aktif değil, haliyle aktif ceza puanınız 4, en son banlanmanızda sistem sizi 2 gün banlı tutmuştur.
Ama bu 4 puan aktifken yine banlanırsanız sistem sizi 3 gün banlı tutar.
Karışık gibi geliyor belki ama sistem çok basit

Sizin belirlemediğinizi tahmin etmiştim tabi ki, ama cezalar suça göre olsa?
Mesela geliyor yeni üye hiç ban yememiş, açıyor polemiğe uygun konu. Konu sahibi alıyor 1 gün ceza, eski üyeler 1 hafta
Bana çok acıklı geliyor bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…