- 22 Şubat 2019
- 428
- 1.191
- 113
Tüh bende ciddiye aldim neyse saglik olsun eğlendik iste o da birşeyHehe benim ki de geyik ti aksi olsa bana sürpriz olmazdı çocuğum.. sevişme diyecektim saka tabibaşka da bilmiyorum
En kesin yöntem tüpleri bağlatmak yapamıyorsan da artık iğne hap prezervatif seçenekleri deneyecen.ben ilk çocuktan sonra hap kullanıyorum şimdiye kadar. 2 senedir filan.. unutmazsan ise yarıyo hap benceTüh bende ciddiye aldim neyse saglik olsun eğlendik iste o da birşey
Cıks böyle zevkli değil. Aslında dert olmayan ama dert gibi görünen konuda banlanma korkusu ile geyik yapmak daha zevkli. Evde bilgisayar başında adrenalin salgılıyoruz. Bir çeşit tutku bu.
Düşünürken bile heyecanlandım.
Ban sürem de 3 günü geçer artık, tam yazıp yazıp banlanmalık konular da var bu gece. Kendimi zor tutuyorum, yeni çıktım hapisten
+++Aynen idrak konu içindeki heyecan bi başkaiçinden geçenleri yazmak istiyorsun ama bi an Mune nin tırpanıyla kalıveriyosun ya o başka bişey
Hayır bu konuda serbest, diğerlerinde yasak :)))Şimdi şöyle anladım bdv konularının hepsinde goy goy serbest ban yok yaaani saaaahi miKazen
Pavlov un öğrenilmiş çaresizliği içersindeyim şu an
Nasıl düzelecek benim bu psikolojim
Mune
Yediğimiz cezalarla ilgili tazminat şeyettirebiliyomuyuz.
Kötü bi niyetim yok valla sadece soru baabında
şeyettiydim.
Hörmetler ADMİNİSTRATOOOOORR
Düşünürken bile heyecanlandım.
Ban sürem de 3 günü geçer artık, tam yazıp yazıp banlanmalık konular da var bu gece. Kendimi zor tutuyorum, yeni çıktım hapisten
Buraya yazıyorum, fortum tarzı bir konu açılsın ban bağımlılığı kriniz tutar, ekranda bu yazıyı görmek "Kural İhlalleri ! Çok üzgünüz ama bir süre ziyaretçi olarak kalacaksınız : (" için heyecanlanmak
Eşler, sevgililer okusa korkacak adrenalin anlayışınızdan
+++Aynen idrak konu içindeki heyecan bi başkaiçinden geçenleri yazmak istiyorsun ama bi an Mune nin tırpanıyla kalıveriyosun ya o başka bişey
Sorma benim ban sürem haftaya çıktı. Oğlumun kemikleri gelişiyor o sürede. Mevsim geçişi oluyor. Ban sebebi de hiç tatmin edici değil masum masum yazmışım hop ban.
Buraya yazıyorum, fortum tarzı bir konu açılsın ban bağımlılığı kriniz tutar, ekranda bu yazıyı görmek "Kural İhlalleri ! Çok üzgünüz ama bir süre ziyaretçi olarak kalacaksınız : (" için heyecanlanmak
Çok acımasızlık ediyorlar, tam konunun en heyecanlı yerinde pat! Bir bakıyorum uçmuşum, bilsem banlanacağımı bari doya doya içimi dökerim
Ya sorma önden haber verseler şöyle afilli bir sebep sunup öyle banlanalım bari. Neyse kaynanam yemek göndermiş bana. Küçük hınzır şey sevimli görünüyor bu ara gözüme. Neşem yerine geldi ahsjsjs.
Alıntıyı görünceHayır bu konuda serbest, diğerlerinde yasak :)))
Tazminattazminat hakkı olsa bunu en çok hak edenlerden biri MissCherryBlossom kızın 200'e yakın banlanma geçmişi var:)))
Yok valla demiyorum, hangi konulara kızdığımı yazayım ama, özelden ya da topiğinde ikaz ettiğim, buna rağmen ısrarla her aklına eseni bdvye açıp sürekli konu dışından banlanmalara kızıyorum, ki tanımayanlar pek bilmez ama tanıyanlar şahittir, soran merak eden herkese site kurallarını tek tek ayrıntısıyla anlatırım, yazmaktan sıkılmam sıkacak kadar uzun detaylı anlatırım, e bu kadar anlatmama rağmen perde rengini, hediye seçimini, koltuk takımındaki lekeyi, çamaşır deterjanı önerisi konularını bu bölüme açmalarıSevgiliMune çok merak ediyorum,
Banladıklarınız geri gelip kural ihlali yapınca yine mi geldi bu yüzsüz, bumerang oyuncakları gibi fırlatıyoruz geri geliyor, diyor musunuz?
Sağolsun, olması gereken şeyler yapılınca şaşırıp seviniyoruz, halimize bak :)
Oğlun nasıl oldu, iyi misiniz bugün biraz daha?
Mune banlanınca nasıl bir yere nasıl bir şekilde düşecegimizi merak ediyordum.Buraya yazıyorum, fortum tarzı bir konu açılsın ban bağımlılığı kriniz tutar, ekranda bu yazıyı görmek "Kural İhlalleri ! Çok üzgünüz ama bir süre ziyaretçi olarak kalacaksınız : (" için heyecanlanmak
Yok valla demiyorum, hangi konulara kızdığımı yazayım ama, özelden ya da topiğinde ikaz ettiğim, buna rağmen ısrarla her aklına eseni bdvye açıp sürekli konu dışından banlanmalara kızıyorum, ki tanımayanlar pek bilmez ama tanıyanlar şahittir, soran merak eden herkese site kurallarını tek tek ayrıntısıyla anlatırım, yazmaktan sıkılmam sıkacak kadar uzun detaylı anlatırım, e bu kadar anlatmama rağmen perde rengini, hediye seçimini, koltuk takımındaki lekeyi, çamaşır deterjanı önerisi konularını bu bölüme açmaları
He bir de bir derdim var bölümünde her konuyu makaraya alıp geyik yapanlar
Ama yine de küfür eden, site üyelerine veya bizlerin namusuna, şerefine hakaret edenler, bu site berbat, üyeleri ve yönetimi benim seviyemde değil gidiyorum bir daha da gelmem, alın sitenizi başınıza çalın diyenler dışında kimseye neden geri geliyor demiyorum, siteyi beğenmeyip küçümseyerek gidenlerin 2 saat geçmeden geri gelmesi güldürüyor da
Fortum konusu yılın” EN” i seçilmeli
Allah nazarlardan korusun, bansız bir üye :)) yalnız benle kim gülüşüp eğlense kahkaha atarken banlanıyor, bu da benim uğursuzluğum selam verdiğime yaramıyorumMune banlanınca nasıl bir yere nasıl bir şekilde düşecegimizi merak ediyordum.
Kimisi mahpus don atlet falan diyordu.
Banlanmış kadar oldum teşekkür ediyorum.
Hani örnek üye rozetim?
Hiiiiç şansın yokYa abla bir gün bana müsaade etsen sahte üyelik açsam bir güncük eğlensem olmaz mı bak valla aşırı eğlenceli olacak. Uslu bir kız olduğum için müsaadeni istiyorum. Valla sitenin reklamı olur bak her yere çıkar konular ahsjsjjs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?