- 10 Ocak 2019
- 933
- 3.488
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klozete hat çekersiniz konudaki gibiAy bunu kaçırmışım ben
Ben de fortum kullansam napsam
Okul kalabalik. Kucuk cocuklar falan. Surekli gurultu var. Burda bu kadar sese maruz kalsin istemiyorum. Zaten yuksek sesten korkuyor.Yanında götürsen, bakıcı orada baksa olmaz mı?
Bence akranlarıyla olmak ona da iyi gelir. Rahatsız etmez gürültü.Okul kalabalik. Kucuk cocuklar falan. Surekli gurultu var. Burda bu kadar sese maruz kalsin istemiyorum. Zaten yuksek sesten korkuyor.
9 aylik daha :) 3 4 5 yas grubu var anaokulunda.Bence akranlarıyla olmak ona da iyi gelir. Rahatsız etmez gürültü.
Benimki de 10 aylık ama çocuk görünce bayılıyor9 aylik daha :) 3 4 5 yas grubu var anaokulunda.
Burda 110 tane var korkar kiz. Hepsi de canavar gibiBenimki de 10 aylık ama çocuk görünce bayılıyor
benim oğlum da aynı özellikle kendinen büyük erkek çocuklarınıBenimki de 10 aylık ama çocuk görünce bayılıyor
Benimki cinsiyet ayırt etmiyor. Boyunca yakın olsun yeterbenim oğlum da aynı özellikle kendinen büyük erkek çocuklarını
kızlar bi anne edasıyla yaklaşıyor bunaltıyor sarılıyokar falan ondan haz etmiyor erkekler de küçük diye oğlumla oynamıyor garibim yine bana sarıyor kısır döngü anlayacağınBenimki cinsiyet ayırt etmiyor. Boyunca yakın olsun yeter
Bebek görünce saldıran cinstense tamam o zamanBurda 110 tane var korkar kiz. Hepsi de canavar gibi
Kazen 'nin erkek olduğunu biliyorum ama isabel ile evli olduğunu bilmiyordum.Bu arada Kazen erkek miydi ben şok yeni öğrendim
Bir de Kazenle Isabel evliymiș ya la
Saldirmak az kalir calisan abla yaninda bebegini getiriyor. 1 yasina girmis o da yeni. Bugun almislar ortalarina bebe feryat figan abla zor aldi ellerindenBebek görünce saldıran cinstense tamam o zaman
Ay tövbe ya, insan fake olur da bu kadar mı olur. Koskoca hortumu tövbe yarabbiKlozete hat çekersiniz konudaki gibi
Yüzde yüz bir yöntem varBenim de derdim var etkin korunma yöntemi ariyorum varsa bilen eden yazsin gari, 2 cocuktan sonra yıldım yeminle
Vallahi geyik yaptik durdukta varsa oneri alirim bi dalYüzde yüz bir yöntem var
Hehe benim ki de geyik ti aksi olsa bana sürpriz olmazdı çocuğum.. sevişme diyecektim saka tabi başka da bilmiyorumVallahi geyik yaptik durdukta varsa oneri alirim bi dal