- 18 Mart 2011
- 7.164
- 19.581
- Konu Sahibi disakkarit
Yorumlar konudan daha iyiBeni havada silkelediler diyor puhahahhahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumlar konudan daha iyiBeni havada silkelediler diyor puhahahhahaha
Bir banınıza talibim onu değil beni banla mune diyeceğim shshshshsb çok teşekkürler ya shshshshBenim sadık yarim her zaman bu nadide konudur. Ne zaman moralim bozulsa bir doz alırımBebek için ebeye gittim tavana asildim
Kızlar hayırlı akşamlar bugün başıma gelmeyen kalmadı bebek düşünmeye başladık ve esim yengem ben kv dördümüz ebe ye gittik yere minder serip üzerine uzan dediler uzandim yüzüstü uzandim kadın kasiklarima masaj gibi birşey yaptı karnimi salladı çektirdi senin damarlarin cok yamuk duzelmeyince...www.kadinlarkulubu.com
Ban yediğim için pişman olmadığım tek konuBir banınıza talibim onu değil beni banla mune diyeceğim shshshshsb çok teşekkürler ya shshshsh
"Kızzllaaarrr sonunda olduuu doktora gittim veee kocişimden hamiş kaldığımı öğrendim göbüşümde bebiişş varr"Hamiş varmış :d şimdilik tek bulduğum o shshdhdh
Ayy bir de abartılı emojiler kullanılırdı yaaaŞimdi manipülasyon, narsist vs terimleri popi oldu, herkes kullanıyor bi yerlerde mutlaka. O zamanlar bu kavramlar da yok, sorunlu kocaları anlatırken ne diyorlardı acaba Gerçi diyorum ya, o zamanlar kocaların şeyi tam altından zannediliyormuş
Ayy bir de şey vardı o zamanlar. Böyle saçma sapan şiirimsi yazılar paylaşırlardı herkes de yorum yapardı " Çok güzelmiş canımmm" Ya da " Paylaşım için teşekkürler" Diye2009'dan geliyorum
Hatta bir topic vardı burada, herkesin fotoğrafını anlık paylaştığı, kime benziyorum diye.
herkes birbirine iltifatlar, methiyeler diziyordu. canım sen çok güzelsin vs. diye.
canım demiyeni içeri almıyorlardı :)
hepimiz cesurca filtresiz resimlerimizi paylaşabiliyorduk.
birde benim en sevdiğim aşkı memnu topiği vardı ki, bihtere her gün giydirdiğimiz.
ahh ahh gencecik toy bir kızdım bu foruma ilk üye olduğum günlerde, nasıl güzel günlerdi o zamanlara geri gittim
Yaa ben de bunu yazacaktım da emojileri bulamadım telefondan dhahdjsjdjsjakkdkskskdAyy bir de abartılı emojiler kullanılırdı yaaa
"Kayınvalidem bize geliyor "
"Görümceme laf soktum"
"Benim eşim de ön sevişmeyi uzun tutar"
Hahahahahah yemin ederim abartısız gördüm böyle yorumlar djdjdjdjd
EvetttAyy bir de şey vardı o zamanlar. Böyle saçma sapan şiirimsi yazılar paylaşırlardı herkes de yorum yapardı " Çok güzelmiş canımmm" Ya da " Paylaşım için teşekkürler" Diye
Bxdjdjsjdjs ay bende 2009 dan geliyorum çok farklıydı o zamanlar yaaa
hahahahah o zeynep güven benim. destan yazmışım yaZeynep güven ablamız 100 küsür sayfa yazılmış konusuna. Şimdi en sansasyonel konular bile 20 sayfayı geçmiyor çok nadir geçtiği daha ilk sayfalardan şu seviyeye geliyoruz çünkü:
Eki Görüntüle 3297326
Konu sahibi sabır taşı olsa bile bu sefer üyeler birbirine giriyo yine konu kapanıyo
Cidden böyle konular var hfksjfkskdkskdks“Uyuss kocisimi çok seviorm ama sinirlenince bana vuruyooo eli kırılasıca öküss sonra pişman alıp aglıyoo kıyamıorm napimm kıslarr ? .s.s” falan diyorlardı heralde
Bu bende de var ya, direkt o sene nerdeydim ne yapıyordum düşünüyorum, vay be falan oluyorumYa ben direk kendi hayatima gidip o günleri özlüyorum fln ne hakkınız var 12 sene öncesine beni göndermeye
djdjdjdjd ne emojiler ama saçma sapan alakasız yerlerde bunu görüyordumYaa ben de bunu yazacaktım da emojileri bulamadım telefondan dhahdjsjdjsjakkdkskskd
Kocasını şişme bebekle yakalayan kadının konusunu bilmiyorsun sanırımBenim sadık yarim her zaman bu nadide konudur. Ne zaman moralim bozulsa bir doz alırımBebek için ebeye gittim tavana asildim
Kızlar hayırlı akşamlar bugün başıma gelmeyen kalmadı bebek düşünmeye başladık ve esim yengem ben kv dördümüz ebe ye gittik yere minder serip üzerine uzan dediler uzandim yüzüstü uzandim kadın kasiklarima masaj gibi birşey yaptı karnimi salladı çektirdi senin damarlarin cok yamuk duzelmeyince...www.kadinlarkulubu.com
Beni havada silkelediler hdjsjfjsjdhjsjajsjajajsjdjakdkkdkskfksshhahaBenim sadık yarim her zaman bu nadide konudur. Ne zaman moralim bozulsa bir doz alırımBebek için ebeye gittim tavana asildim