Bir aşk hikayesi, masal gibi bir son. Yakışmadı ama, nasıl unutacağım ben?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlar okurken ağladım falan demiş ya 2011'de, biz kalpsiz miyiz neyiz :KK53:
2023'ten gelen bazı arkadaşlar sille tokat girişmiş bile 😂😂
Şu an böyle bi konu açılsa cidden biz: Eki Görüntüle 3297203

@ailurophilee
@Nooption
@Birgaripinsan
Katibin Ruhu Katibin Ruhu
@Margaret Hale
Mirta Mirta
@Konusamam Yalnizca Burhan
@MissCherryBlossom
@yenGEnC
@zeynones
@darkmore
Bununla ilgili aylar önce attığım bir profil mesajını koymak istiyorum buraya :rolleyes:

IMG_2239.jpeg

Koltuk yakan Zeynep varmış millet Zeynep hanım demiş durmuş sjdjdj
Zeynep güven ablamız :cool:100 küsür sayfa yazılmış konusuna. Şimdi en sansasyonel konular bile 20 sayfayı geçmiyor çok nadir geçtiği 🥺 daha ilk sayfalardan şu seviyeye geliyoruz çünkü:

IMG_2240.jpeg

Konu sahibi sabır taşı olsa bile bu sefer üyeler birbirine giriyo yine konu kapanıyo 🤣

Hanımefendi linkler misiniz lütfen shshshshd bu akşamımı eski Türkiye'ye ayırmak istiyorum sbsbdbdbd

Not: konuyu okurken ruhum daraldı millet ağlamış shahahsbs
Şu an spesifik bi konu gelmedi aklıma ama o tarihlerde geneli o şekilde, herkes sakin ve aşırı konu sahibi yandaşı:KK53:

Narsist eş konusunda 2011 esintili yorumjmu yaptim valla tutamadım kendimi ahahshshs
Şimdi manipülasyon, narsist vs terimleri popi oldu, herkes kullanıyor bi yerlerde mutlaka. O zamanlar bu kavramlar da yok, sorunlu kocaları anlatırken ne diyorlardı acaba 😂😂 Gerçi diyorum ya, o zamanlar kocaların şeyi tam altından zannediliyormuş :KK53:

Şimdi manipülasyon, narsist vs terimleri popi oldu, herkes kullanıyor bi yerlerde mutlaka. O zamanlar bu kavramlar da yok, sorunlu kocaları anlatırken ne diyorlardı acaba 😂😂 Gerçi diyorum ya, o zamanlar kocaların şeyi tam altından zannediliyormuş :KK53:
Hamiş varmış :d şimdilik tek bulduğum o shshdhdh

İnsanlığın yaradılışından itibaren forumda olan biriyim, yorumlar tam olarak bu şekildeydi.
Sizli bizli konuşan kişi sayısı 2 falandı 😂 canım, cicim yapıştırılıyordu hemen 😂
Konuyu hatırlamıyorum ama ablanın biri kocasının komşusuyla cinsel konuşmalarını öğrenmişti, canım sen yuvanı yıkma, sen kalıcısın o gelip geçici tarzı yorumlar vardı.
Şimdi olsa bütün forum ban yeriz 😂

“Uyuss kocisimi çok seviorm ama sinirlenince bana vuruyooo eli kırılasıca öküss sonra pişman alıp aglıyoo kıyamıorm napimm kıslarr ? .s.s” falan diyorlardı heralde 🤣

İnsanlığın yaradılışından itibaren forumda olan biriyim, yorumlar tam olarak bu şekildeydi.
Sizli bizli konuşan kişi sayısı 2 falandı 😂 canım, cicim yapıştırılıyordu hemen 😂
Konuyu hatırlamıyorum ama ablanın biri kocasının komşusuyla cinsel konuşmalarını öğrenmişti, canım sen yuvanı yıkma, sen kalıcısın o gelip geçici tarzı yorumlar vardı.
Şimdi olsa bütün forum ban yeriz 😂
Ya Allah için bunun linkini atın bari ya sabahtan beri ağlıyorum burada ahahshshsh

Benim sadık yarim her zaman bu nadide konudur. Ne zaman moralim bozulsa bir doz alırım 😂

Benim sadık yarim her zaman bu nadide konudur. Ne zaman moralim bozulsa bir doz alırım 😂
Beni havada silkelediler diyor puhahahhahaha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X