- 13 Mayıs 2017
- 1.630
- 7.276
- Konu Sahibi disakkarit
Bence 2 ayda bir falan nostalji gecesi yapılsın bdvde ya shshshshsh bundan sonra 2011deymişiz gibi yazicam yorumlarımı ahshshsh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bununla ilgili aylar önce attığım bir profil mesajını koymak istiyorum burayaİnsanlar okurken ağladım falan demiş ya 2011'de, biz kalpsiz miyiz neyiz
2023'ten gelen bazı arkadaşlar sille tokat girişmiş bile
Şu an böyle bi konu açılsa cidden biz: Eki Görüntüle 3297203
@ailurophilee
@Nooption
@Birgaripinsan
Katibin Ruhu
@Margaret Hale
Mirta
@Konusamam Yalnizca Burhan
@MissCherryBlossom
@yenGEnC
@zeynones
@darkmore
Koltuk yakan Zeynep varmış millet Zeynep hanım demiş durmuş sjdjdj
Zeynep güven ablamız 100 küsür sayfa yazılmış konusuna. Şimdi en sansasyonel konular bile 20 sayfayı geçmiyor çok nadir geçtiği daha ilk sayfalardan şu seviyeye geliyoruz çünkü:Koltuk yakan Zeynep varmış millet Zeynep hanım demiş durmuş sjdjdj
Saygıdeğer katipçiğim lütfen link atar mısınız :|Koltuk yakan Zeynep varmış millet Zeynep hanım demiş durmuş sjdjdj
Nokta atışı resmen, alkışlıyorum
Şu an spesifik bi konu gelmedi aklıma ama o tarihlerde geneli o şekilde, herkes sakin ve aşırı konu sahibi yandaşıHanımefendi linkler misiniz lütfen shshshshd bu akşamımı eski Türkiye'ye ayırmak istiyorum sbsbdbdbd
Not: konuyu okurken ruhum daraldı millet ağlamış shahahsbs
Ay nerden bulacağım şimdi ya o sekmeyi kapatmışım, arıyorum bulamıyorum konuyu şuvan.Saygıdeğer katipçiğim lütfen link atar mısınız :|
Canım ya kıyamam sana, biz de çok zorluklar yaşadık eşimle, gözlerim doldu okurken, hakkında hayırlısı olsun inşallahBence 2 ayda bir falan nostalji gecesi yapılsın bdvde ya shshshshsh bundan sonra 2011deymişiz gibi yazicam yorumlarımı ahshshsh
Her ailede olur böyle şeyler :d üzülmeyin geçmişte bulmanız daha kolay olur Ctrl + h ile bir akşam yemeği de çözebilir emin değilim kafam çok karışık shshshsbhsAy nerden bulacağım şimdi ya o sekmeyi kapatmışım, arıyorum bulamıyorum konuyu şuvan.
Narsist eş konusunda 2011 esintili yorumjmu yaptim valla tutamadım kendimi ahahshshsCanım ya kıyamam sana, biz de çok zorluklar yaşadık eşimle, gözlerim doldu okurken, hakkında hayırlısı olsun inşallah
Şimdi manipülasyon, narsist vs terimleri popi oldu, herkes kullanıyor bi yerlerde mutlaka. O zamanlar bu kavramlar da yok, sorunlu kocaları anlatırken ne diyorlardı acaba Gerçi diyorum ya, o zamanlar kocaların şeyi tam altından zannediliyormuşNarsist eş konusunda 2011 esintili yorumjmu yaptim valla tutamadım kendimi ahahshshs
Hamiş varmış :d şimdilik tek bulduğum o shshdhdhŞimdi manipülasyon, narsist vs terimleri popi oldu, herkes kullanıyor bi yerlerde mutlaka. O zamanlar bu kavramlar da yok, sorunlu kocaları anlatırken ne diyorlardı acaba Gerçi diyorum ya, o zamanlar kocaların şeyi tam altından zannediliyormuş
Ayy evet evet, hamiş diyorlarmış, nazar boncuğu emojileri havalarda uçuşuyor falan, cringe şelalesiHamiş varmış :d şimdilik tek bulduğum o shshdhdh
“Uyuss kocisimi çok seviorm ama sinirlenince bana vuruyooo eli kırılasıca öküss sonra pişman alıp aglıyoo kıyamıorm napimm kıslarr ? .s.s” falan diyorlardı heraldeŞimdi manipülasyon, narsist vs terimleri popi oldu, herkes kullanıyor bi yerlerde mutlaka. O zamanlar bu kavramlar da yok, sorunlu kocaları anlatırken ne diyorlardı acaba Gerçi diyorum ya, o zamanlar kocaların şeyi tam altından zannediliyormuş
Ya Allah için bunun linkini atın bari ya sabahtan beri ağlıyorum burada ahahshshshİnsanlığın yaradılışından itibaren forumda olan biriyim, yorumlar tam olarak bu şekildeydi.
Sizli bizli konuşan kişi sayısı 2 falandı canım, cicim yapıştırılıyordu hemen
Konuyu hatırlamıyorum ama ablanın biri kocasının komşusuyla cinsel konuşmalarını öğrenmişti, canım sen yuvanı yıkma, sen kalıcısın o gelip geçici tarzı yorumlar vardı.
Şimdi olsa bütün forum ban yeriz
Ya keşke bulabilsem varya hepimiz sinir krizi geçiririzYa Allah için bunun linkini atın bari ya sabahtan beri ağlıyorum burada ahahshshsh
Beni havada silkelediler diyor puhahahhahahaBenim sadık yarim her zaman bu nadide konudur. Ne zaman moralim bozulsa bir doz alırımBebek için ebeye gittim tavana asildim
Kızlar hayırlı akşamlar bugün başıma gelmeyen kalmadı bebek düşünmeye başladık ve esim yengem ben kv dördümüz ebe ye gittik yere minder serip üzerine uzan dediler uzandim yüzüstü uzandim kadın kasiklarima masaj gibi birşey yaptı karnimi salladı çektirdi senin damarlarin cok yamuk duzelmeyince...www.kadinlarkulubu.com