- 15 Aralık 2009
- 8.454
- 19.230
- Konu Sahibi disakkarit
Ay neden gittin ki ya kendimi de ele verdim2015 siyasetdeyim mutlu musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay neden gittin ki ya kendimi de ele verdim2015 siyasetdeyim mutlu musun
Ay neden gittin ki ya kendimi de ele verdim
Ya karıştırma oralarıııııTamam tamam döndüm Şşş hepimizin sırları var burada
Tamam tamam döndüm Şşş hepimizin sırları var burada
Açan beni de etiketlesin hayrınaBurada takılmasak mı :)
eski konuları yad ettiğimiz, nostalji tadında ayrı bir topic açsak ne güzel olur
Evet. Beni de lütfenAçan beni de etiketlesin hayrına
Viral olupta fake çıkan çok konu varDizi gibi takip edenler var. Birisi demiş konuyu annem de takip ediyor. Kv öldüğünü söyledim, çok üzüldü dua edicez falan yazmış
+1 lütfenAçan beni de etiketlesin hayrına
Sıkıştırmayacağımİfşa sırası bana doğru gelirken benim mevzuyu anlamayış
+1 lütfen
Haha
Aa Zeynep naber kız? Daha geçen seni andım profilimdeya o zaman öylesine yazmıştım bu kadar viral olacağını düşünemedim sonrasında konuyuda bırakamadım öyle uzadı gitti işte. ama konu tamamen fake değil birkaç şey dışında çok şey doğru benim çok yakın bi tanıdığım başından geçtı bunlar
üyeler gözünü açtıkça troller de açtı bence. Yani artık çok abartılı atıp tutan fazla yok. Zeynep güven o konusunu şimdi açsa insanlar yemez mesela. şu anda da birçok konu fake bence. Ama olabilecek konularda salladıkları için çok fake ithamına maruz kalmıyorlar. Geçen mesela kocasının başka kadına ilgisi olduğuna düşünen bir üye fake çıkmıştı ki günde ona benzer kaç tane konu açılan türden bir konuyduHaha
Bir ara da, 2-3 sene öncesi, fake furyası vardı. Konu fake, bence fakesin kibledim, kesin erkek üye mesajları havada uçuşuyordu neredeyse her konuda artık pandemiden sonra mı, yoksa inanılmaz şeyler görmeye alıştık ondan mı bilemem her şey olabilir gibi geliyor galiba insanlara. Eskisi kadar fake ithamında bulunulmuyor.