Bir aşk hikayesi, masal gibi bir son. Yakışmadı ama, nasıl unutacağım ben?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay buldum buldum 🥳🥳🥳

Mükemmel bir konu 😂😂

Mükemmel bir konu 😂😂
IMG_20230907_101747.jpg

O zamanlar yorumlar ne kadar duygusal herkes ağlamış falan bi de bugün yapılan yorumlar nasıl acaba diye merak ettim edip son sayfaya geldim hiç şaşırmadım beklediğim son:KK53:
Bende buna dikkat ettim, ilk tarihe bakmadim. İlk yorumda gözlerim dolu dolu okudum yazmış dedim heralde dalga geçiyor ama geçmemiş, sonraki yorumları okudum ay neden duygusuzum ben ne oluyor herkes üzülürken ben neden yaşlar kac yazmak istedim sonra tarihe bakınca hii dedim o zaman herkes cok saygılıymis acilari içten hissediyormus

hahahahah o zeynep güven benim. destan yazmışım ya:KK9:
Ay gerçekten mi sizsiniz ama konu faketi amac neydi. Kv öldü demiştiniz ama aynı yerde yaşayan biri ölüm kayıtlarından o zaman ölen kadın yok diye yazdi siz vinladiniz. Daha sonra ara ara gelip kendinizi göstermeye çalıştiniz ama hep banlandiniz.
Cok komikti herkes Zeynep hanım diyordu ve sizinle dertlenip ağlıyordu . yine insanlığımi sorguladığım bir konuydu ruhsuz biri olduğumu düşünüp her yorumu okuyup duygusal olarak his aradım bulamadım

Son düzenleme:
Ay gerçekten mi sizsiniz ama konu faketi amac neydi. Kv öldü demiştiniz ama aynı yerde yaşayan biri ölüm kayıtlarından o zaman ölen kadın yok diye yazdi siz vinladiniz. Daha sonra ara ara gelip kendinizi göstermeye çalıştiniz ama hep banlandiniz.
Cok komikti herkes Zeynep hanım diyordu ve sizinle detlenip ağlıyordu . yine insanlığımi sorguladığım bir konuydu ruhsuz biri olduğumu düşünüp her yorumu okuyup duygusal olarak his aradım bulamadım
Ay hangi konu ya 🥲

Cok komikti herkes Zeynep hanım diyordu ve sizinle dertlenip ağlıyordu . yine insanlığımi sorguladığım bir konuydu ruhsuz biri olduğumu düşünüp her yorumu okuyup duygusal olarak his aradım bulamadım
Ya hangi konuydu o😳

Bende buna dikkat ettim, ilk tarihe bakmadim. İlk yorumda gözlerim dolu dolu okudum yazmış dedim heralde dalga geçiyor ama geçmemiş, sonraki yorumları okudum ay neden duygusuzum ben ne oluyor herkes üzülürken ben neden yaşlar kac yazmak istedim sonra tarihe bakınca hii dedim o zaman herkes cok saygılıymis acilari içten hissediyormus
Bende ilk yorumu görünce bi afalladım. Konuyu okumayacaktım uzun diye dedim bari okuyayım belki bende ağlarım
Masal bal kabağına dönmüş yani pek ağlak bir şey göremedim

Bir de dikkatimi çekti yorumlarda çok fazla bende aşk acısı çekiyorum yazmışlar 2011 senesi aşk acısı çekme senesimiymiş o sene bende aşk acısı çekiyordum :KK53:

Bende ilk yorumu görünce bi afalladım. Konuyu okumayacaktım uzun diye dedim bari okuyayım belki bende ağlarım

Bir de dikkatimi çekti yorumlarda çok fazla bende aşk acısı çekiyorum yazmışlar 2011 senesi aşk acısı çekme senesimiymiş o sene bende aşk acısı çekiyordum :KK53:
Ayyy benim de kocam askerdeydi, o zamanlar evli değildik ama ağlak olmasa da zor geçti 😬

Bi şey diyim mi, ben de 😂😂
O sene aşk acısı çekerken kalbime gömüp bambaşka bi yola gitmiştim. Ordaki kahramanın bana geçtiğimiz kış yine yazması, hem de evli ve çocuğu var, şerefsiz herif. O zamanki salak halimi düşündüm, sonra tekrar şükrettim onunla olmadığıma :KK53:

Yiğidim anasından önce bana koşmuştu kocişkom. İşte o gün ben bununla evlenirim dedim. Şaka 😂😂 Zaten evlenecektik😜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X