Ağustos 2010 da ki bir konusunda 3 yıllık evliyim yazmış.Ya bi tek ben mi böyle anladım bilmiyorum ama eylül 2011 de düğünü olduysa evet 3 yıllık evli olmuş oluyor neresi yanlış bunun?
Şimdi gördüm belki de o zamanlar aslında erkek arkadaşıydı ama birlikte yattıklarını yazmaktan utandığı için eşim diye bahsetmiş olabilir yani üye eski bi üye açtığı konular da normal geldi bana ama tabi psikolojik rahatsızlıkları da olabilirAğustos 2010 da ki bir konusunda 3 yıllık evliyim yazmış.
Evet diğer konuları gerçek gibi böyle bir anneyle büyüdüyse psikolojik rahatsızlığı olması çok normal zaten.Şimdi gördüm belki de o zamanlar aslında erkek arkadaşıydı ama birlikte yattıklarını yazmaktan utandığı için eşim diye bahsetmiş olabilir yani üye eski bi üye açtığı konular da normal geldi bana ama tabi psikolojik rahatsızlıkları da olabilir
Cidden çok dikkatli üyeler var ve cidden takdir ediyorum.
Ama bir de ''hayatın doğal akışı'' kavramı var ki, onu başarmak çok daha zor.
Bu konuda ÖSS gününden hemen önce vurgusu için bir önceki gün denme ihtimali de, uyurken yaptıklarından bahsettiği için de sevgilim değil eşim deme ihtimali daha yüksek bence konu sahibinin en eski konusunda.
Tüm konuları belli bir sıralama, taklit edilemeyecek güzellik tavsiyesi istemleri, bugünkü konusu nedeniyle oluşabilecek psikolojik rahatsızlar gibi doğal akışı sağlayan ayrıntılar içeriyor.
Nasıl baba farketmemiş, konu sahibi itiraz etmemiş gibi sorular ise yorum içeriyor.
Bana göre de aldatılıp affeden konu sahiplerinin hepsinin fake olması lazım o halde.
İmkansız yani, öyle insanlar olamaz, mantıklı değil.
Aldatılıp affetmekle yıllarca annesinin başka bi adamla yanında sevişmesi birlikte otel odalarına gitmesi
babasının hiçç anlamaması
kimsenin görmeyip kocaya çıtlatmaması
Aynı şey mi ?
Bilmem, nereden çıkardınız, öyle bir şey yazan mı olmuş?
İkisi de anormal. İkisinin ortak özellikleri olması aynı olmalarından çok farklı bir durumdur.
Aldatılmak her insanın heran başına gelebilecek bişey
Affetmekte öyle
Evet diğer konuları gerçek gibi böyle bir anneyle büyüdüyse psikolojik rahatsızlığı olması çok normal zaten.
Aldatılıp affetmekle yıllarca annesinin başka bi adamla yanında sevişmesi birlikte otel odalarına gitmesi
babasının hiçç anlamaması
kimsenin görmeyip kocaya çıtlatmaması
Aynı şey mi ?
Aldatılmak da, insanın annesinin yanında sevişmesi de insanın başına gelebilecek şeyler.
İnsanın başına her şey gelebilir.
Anormal olan aldatılmayı affetmek, ve anneye tepki göstermeyip duruma devam etmek.
Bunlar tercih çünkü ve mantıklı tercihler değiller. Ama mantıklı olmadıkları için konu sahibinin konusunu gerçekçi bulmamak ne kadar doğru? Aldatılıp affedenler de bana göre o kadar acayip diyorum ben. Bence öyle.