Bir anne bunları yaparmı? Ben ne yapıcam?

Konu fake mi bilmiyorum ama fake se bile bi yerlerde insanlarin bunlari yasiyor oldugu gerçeği söz konusu. Daha yakın zamanda haberlerde çıktı 4 yasinda erkek cocuguna tecavuz edildi hastanede. Kim tarafindan? Anasinin bi "amcasi" diye,bi " Falanca kimse" diye tanittigi kisi tarafindan. Buyuk ihtimal sevgilisi idi. O yüzden bu konunun gercek olmamasini diliyorum, zira biz nikahli kocamizla minicik bebemiz uyurken dahi bir seyler yasamak hususunda iki kez dusunurken, milletin akli eren çocuğunun yaninda sevgilisi ile yasadigi iliskiyi aklim alamiyor.

Boyle bir Anneyi hayatindan coktan cikarmaliydin...

Gec bile kalmissin...

Ya bi tek ben mi böyle anladım bilmiyorum ama eylül 2011 de düğünü olduysa evet 3 yıllık evli olmuş oluyor neresi yanlış bunun?

Reactions: mbz
Ya bi tek ben mi böyle anladım bilmiyorum ama eylül 2011 de düğünü olduysa evet 3 yıllık evli olmuş oluyor neresi yanlış bunun?
Ağustos 2010 da ki bir konusunda 3 yıllık evliyim yazmış.

Ağustos 2010 da ki bir konusunda 3 yıllık evliyim yazmış.
Şimdi gördüm belki de o zamanlar aslında erkek arkadaşıydı ama birlikte yattıklarını yazmaktan utandığı için eşim diye bahsetmiş olabilir yani üye eski bi üye açtığı konular da normal geldi bana ama tabi psikolojik rahatsızlıkları da olabilir

Evet diğer konuları gerçek gibi böyle bir anneyle büyüdüyse psikolojik rahatsızlığı olması çok normal zaten.

Cidden çok dikkatli üyeler var ve cidden takdir ediyorum.

Ama bir de ''hayatın doğal akışı'' kavramı var ki, onu başarmak çok daha zor.

Bu konuda ÖSS gününden hemen önce vurgusu için bir önceki gün denme ihtimali de, uyurken yaptıklarından bahsettiği için de sevgilim değil eşim deme ihtimali daha yüksek bence konu sahibinin en eski konusunda.

Tüm konuları belli bir sıralama, taklit edilemeyecek güzellik tavsiyesi istemleri, bugünkü konusu nedeniyle oluşabilecek psikolojik rahatsızlar gibi doğal akışı sağlayan ayrıntılar içeriyor.

Nasıl baba farketmemiş, konu sahibi itiraz etmemiş gibi sorular ise yorum içeriyor.

Bana göre de aldatılıp affeden konu sahiplerinin hepsinin fake olması lazım o halde.

İmkansız yani, öyle insanlar olamaz, mantıklı değil.

Aldatılıp affetmekle yıllarca annesinin başka bi adamla yanında sevişmesi birlikte otel odalarına gitmesi
babasının hiçç anlamaması
kimsenin görmeyip kocaya çıtlatmaması
Aynı şey mi ?

Aldatılıp affetmekle yıllarca annesinin başka bi adamla yanında sevişmesi birlikte otel odalarına gitmesi
Aynı şey mi ?

Bilmem, nereden çıkardınız, öyle bir şey yazan mı olmuş?

İkisi de anormal. İkisinin ortak özellikleri olması aynı olmalarından çok farklı bir durumdur.

annen ne yazık ki annelik sıfatını haketmeyen biri..
senin için en hayırlısı uzak durmak..
kusura bakma ama hayvanlar bile evlatlarına karşı merhamelidir...
allah yardımcın olsun...

Reactions: mbz
Aldatılmak her insanın heran başına gelebilecek bişey
Affetmekte öyle

Aldatılmak da, insanın annesinin yanında sevişmesi de insanın başına gelebilecek şeyler.

İnsanın başına her şey gelebilir.

Anormal olan aldatılmayı affetmek, ve anneye tepki göstermeyip duruma devam etmek.

Bunlar tercih çünkü ve mantıklı tercihler değiller. Ama mantıklı olmadıkları için konu sahibinin konusunu gerçekçi bulmamak ne kadar doğru? Aldatılıp affedenler de bana göre o kadar acayip diyorum ben. Bence öyle.

Takıldığım çoğu konuya az buçuk açıklık gelmiş ama şu öss sınavından bir gün önce demesi kafamı karkarıştırdi sınavlar pazar günü olur mahkemenin cumartesi olmasi mantıksız geldide neyse inşallah yalandır

Evet diğer konuları gerçek gibi böyle bir anneyle büyüdüyse psikolojik rahatsızlığı olması çok normal zaten.

Valla ben inanırım

İsmi lazım değil bi abla var 42 yaşında. Kocası evlendiklerinden beri kendi şehrinde de çalışabilecekken hep şehir dışına çalışmaya gitmiş bu abla da çok ağlamış intihara bile kalkışmış gitmesin diye bakmış olmuyo kendini dışarı vermiş sonra eşinin en yakın arkadaşıyla 2 yıl ilişki yaşamış ben tanıdığımda kendine yeni bi sevgili bulmuştu adam dul bi kızı var. O adamla heryere gitti tatiller gazinolar eve bile soktu adam televizyon tamircisiydi kızının düğününe bile bizim mahalledeki sadık tamircimiz diye davet etmiş aynı düğünde kocası ve sevgilisi

Sonra bunun bi arkadaşı vardı görsen kadın kapalı yaşını almış bi kadın 3 tane oğlu vardı sonradan öğrendim ki meğer oğullarından biri karşı komşusunun kocasındanmış

Bu ablanın eltisi kocasını seri olarak aldatıyor hatta paralı ilişkilere giriyor kadının bir de üniversiteye giden bir oğlu var.

Yine bu kadının arkadaşlarından biri evlere temizliğe gider şirketlere yemek yapar falan kocasını aldatacak adam arıyodu ama bulamıyodu

Üst komşumuz kocasıyla problem yaşadığı her dönem aldatmış sonunda boşandı ve sevgilisiyle rahatça görüştü 3 çocuğu var

Alt komşumuz aynı zamanda annemin köylüsü kocasını kendinden yaşça küçük ve bekar biriyle aldatıyordu aynı zamanda etrafına mavi boncuk dağıtıyordu

Sırf bizim mahallede bu kadarını biliyorum ben. Şimdi Allah'a şükür taşındık da hepsinden uzağım burada sadece bir tane var bildiğim böyle bir kadın. O da herkesi yeterince tanımadığımdan olsa gerek

Yani demem o ki ben şahsen bu kadarına şahit olmuş biri olarak herşeye inanırım arkadaş

Banada inandırıcı gelmedi yani tutarsız gerçektende ..Yani küçükken hadi anlamadın da ilkokul, ortaokul,lise(ki lise ergenliğin dibidir neye isyan edeceğimizi şaşarız) üniversite hiç mi demedin yeterin artık diye hadi demedin..Evlendin bu kez evine nası aldın o kadını bide anne dedin.Hadi aldın bide dayak yedin hadi yedin atsana kapıya neyden korkuyosun ki napmayı planlıyosun arkadaş ay şiştim...

Aynı şey mi ?

Var benim öyle tanıdıklarım vallahi de kocaları anlamıyor billahi de anlamıyor bilenler de ele vermiyor.

Evlenmekte mantıklı değil
Bi nevi parasız hizmetçilik ama çoğunluk evleniyo
Evlenmeden anlaşılmıyo
Aldatılan kadında intikam kaybetme muhtaçlık bintane psikolojiye giriyo affediyo

Bence konu gerçek değil sizce gerçek yada olabilme ihtimali sözkonusu

Malesef gerçekleri öğrenme şansımız yok

benim içimden inanmak geldi. fake olduğunu düşünmüyorum. samimiyetine güveniyorum.
Annenle irtibatını hemen koparamasan da yavaş yavaş azaltarak yapabilirsin bunu.
gelmek istediğinde kabul etme. aradığında açma v.s.
sen yinede ailenden kimseye anlatma. geçmiş geçmişte kaldı.
bundan sonra senin ruh sağlığını koruman önemli.
mutluluğuna gölge düşürmesine izin verme canım.

Bir anne bunları yapmaz.
Çıkartın annenizi hayatınızdan.
5 ayşındaki çocukla aynı odada sevgilisiyle yatabilecek kadar bencil bir kadına neden hala anne diyorsunuz?
Nasıl bir travma sebebidir bu bir çocukta.
Gerçekten nefret ettim annenizden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…