Bir anne bunları yaparmı? Ben ne yapıcam?

yani Bi koca bu kadar yatmalı kalkmalı olayı nasıl farketmez,evıne gırıp çıkıyor senelerce..bizimkiler yapsa mahalle çalkalanır..okurken bıtek bu kısmı tuhaf geldi

ya da annesi herifle birlikte olmak için 15 saatlik yola giderken neden konu sahibini de götürüyor yanında? fantaziye bak aynı odada 3 kişi, 2 si zaten ohoooo (!) vaziyetinde.. bütün hayatını anneannesinde geçiren konu sahibi, ne zaman annesi sevgilisiyle beraber olsa evde.. sabah kadar süren sesler, adamın evli olması ama karısının haberinin olmaması falan falan hepsini geçtim, nasıl mahalle orası la, komşuda mı yok?

çocukken annen seni yok saymış şimdide sen onu say.

evlılıgınede bır zarar gelmesin. okuyunca şükür dedim çok şükür. Rabbim yardımcın olsun.

fakeyse yazik diyorum sadece
oturup senaryo yazmak kolay olmasa gerek
boyle eglencemi olur

irkilerek okudum yazdıklarınızı nasıl bir zulümdür size bu yapılan... RAB'bim yardımcınız olsun,diğer arkadaşlarında dediği gibi hayatınızdan uzak tutun ve çocuk yapmaya hazırlanıyosunuz bu dönem özellikle çok sakıncalı bebek açısındanda açıkcası bu yazdıklarınızın bir kısmını birebir yaşadım ama bir farkla annemle arama biraz mesafe koydum ve herşeye karıştırmadım çok sıkta görüşmüyorum ama sizinkisi kadar kötü değildi annem yalnızlığından kendi acılarının hıncını benden çıkarıyordu,büyüdümde kurtuldum annemde çocukluğunu yaşamadığı için ve sevgi görmediği içinde yaptı bu gibi şeyleri ama aldatma olayı çok iğrenç ve sizin yanınızda yapması insanlığa sığmaz allahtan sağlamsınızda kötü şeylere bulaşmamışsınız psikolojik destek alın bence!!! vee annenizi hayatınızdan gerkiyor ise yapabiliyosanız çıkarın bizler onların çocukları olabiliriz lakin aynı zamanda onların aracılığıyla geldik bunu farkına varmalıyız,hepimizin farklı renkleri şekilleri kararteristik özellikleri var onların hayallerini isteklerini acılarını yaşatacakları yapay deneyler değiliz önce mutlu olmayı istemeliyiz ve harekete geçmeliyiz yapacaklarımız konusunda (sözüm meclisten dışarı eli öpülesi annelerimiz olayın çok çook dışında onlardan af dileyerek yazdım)gerekiyosa eşinizden yardım alın ama yapamam diyosanızda bir doktordan,emin olun bunlar sizin sayenizde isteğinizle bitecek sağlıklı çocuklar istiyosanız bunu yapmak durumundasınız,her hayırda bir şer her şer'de bir hayır vardır... acınızın üstünü kapatmaktan ve sürekli kanatmaktan vazgeçin lütfen...VEE MUTLU OLMAYI SEÇİN!!!

yani Bi koca bu kadar yatmalı kalkmalı olayı nasıl farketmez,evıne gırıp çıkıyor senelerce..bizimkiler yapsa mahalle çalkalanır..okurken bıtek bu kısmı tuhaf geldi

Bak açılmaya başladın milan

Ben eski konularina bakmadim ama cok sevdigi ona bakabilecek olan akrabalari varken taaaa universitye gidene kadar neden kimseden yardim istemedi???KKurtarmadı kendini, kurtarmaya çalışmadı? ?

Hadi istemedi diyelim hayatinin icine etmis oyle onursuz bir hayattan hayatini evlenerek kurtarmis daha fazla neden hayatinin icine etmesini bekliyor????

Hem de hamile olma ihtimali varken o kadar dayak yiyor ki bebegi cok istiyormus???

Daha cok sey yazardim ama susuyorum..

çocukken anlamadın tamam ama büyümüş,genç kız olmuşsun..adam hala senın evınde..sen kımsın kardeşim,yıllardır dolanıyon buralarda demez mi insan..yada gıt babana soyle,annemi başkası duduklıyecek,bende hala suscam..bıze anlatmak için biriktırıp içine attı herhalde bunca yıl..

Konuyu iyi okuyun lütfen evet dışarda kimbilir ne yaşıyan insanlar var.olay yasanan aci durum değil ki konu açan arkadaşın daha önce açtığı konulardaki tutarsızlığı

Baştan beri bir hikaye okuduğumu farzettim, ne yapmamızı bekliyorsunuz? Sonunu biz mi yazalım?

Aaa sen yazmisin bile.Bak bence sen bu konuda harcanma yeni konu ac iyi reyting olur zannimca

Ama bak konu gercekse arkadasin soyledigini yabana atma senin yaninda iliski yasayan biri hala sana zarar vermediyse gercek baban olabilir mi? Olabilir!

Cok igrenc bir konuya..Yazik yani cok yazik..Yasanabilen hikayeler uzerinden boyle konular acilmasi utanc verici!!!! Bir sey derdim ama demicem yalniz hakikaten uzuldum adina!!!

|d

okuyorum okuyorum benim derdim yokmuş gibi üzülüyorum sonrada konu fake oluyor iyimi.....kimseyede üzülmek gelmiyo offf....

Zaten işte bu şekilde insanlar insana olan guvenini, inancını yitiriyor ya..

sabır versin , çok zor yaşadıklarınız. yazdıklarınızda geçen onca yılda hep düzelir ve bir anne şevkatini sevgisini almak için elinden gelen her türlü mücadeleyi ,görmezden gelmeyi denemişsin.belki hayalinde bir anne yarattın ve gün gelecek ona ulaşmanın umudu var içinde ama üzülerek söylüyorum ,beklenti içinde olma ... anne olmak istiyorsun rabbim inşl . nasip eder anne olursun , annene mesafeli ol.hatalarını anlamasını sağla. Rabbim Büyük yalnız değilsin , annene ihtiyacın yok ,sen güçlü , sabırlı , kendi ayaklarını üzerinde durabilen güzel kadın... annende olsa hayatın ve yuvandaki huzur çok önemli unutma MESAFENİ KORU ...SAYGILAR

Hangi mesafeyi :)

Lütfen o insan müsvettesi yaratıga anne demeyin annelik çok kutsaldır ve her doğuran canlı annelik vasfını ttaşıyamaz sizin annenizde affınıza sığınıyorum ama bu vasfı hiç ama hiç haketmiyor.
Evlenmişsiniz yuvanız olmuş artık kendi hayatınıza odaklanın geçmişinizi ve özellikle o insanı hayatınızdan uzak tutun mesafeli olun yoksa çocuklugunuzda ki gibi kapanması zor yaralarınız olabilir...

konu fake mi? inşaallah öyledir de böyle bir hayatı bir anne yavrusuna yaşatmış olmasın

O kadın hayatından çıkmalı kesinlikle çıkmalı, evladın olduğunda ona şiddet uygulamayacağı, onun yanında yine sana saldırmayacağı ne malum

İnşallah konu fakedir. Böyle iğrenç bir annenin var olduğuna inanmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…