- 13 Haziran 2018
- 1.242
- 4.986
- 133
- Konu Sahibi damlacross
Herkese merhaba içim sıkılıyor annem rahim kanseri atlattı şükür ameliyat oldu şuan kontrolleri devam ediyor doktoru cinselliği yasakladı arada bir dedi. Babam 63 annem 55 yaşında. Annem babamın telefonunda mesajlar yakalamış sormuş müşterim o benim demiş aramızda bir şey yok demiş fakat mesajlar baya samimi öpücüklü fake resimler her neyse bu konuşma üzerine sen bana bu zamana kadar ne verdinki bile diyebiliyor, numarayı siliyor annemin numara ezberinde, şimdi arada sırada 1 dk lık konuşmalar var yani hala aramalara devam ve telefonda silinmiş videolar görmüş cinsel içerklik videolar babam tarafından kendisini yüzünü çekmiş bir de ne cesaret , ben suratına bile bakmak istemiyorum abim ve ben çalışıyoruz mesleğimiz var şükür anne sen ona mecbur değilsin sana ev tutalım eşyaları al diyorum hala ben niye meydanı bırakayım diyor birazda kafası karışık bu arada babam her gün alkol alan ahlaksız bir insan yani katlanılacak türden birisi değil anneme laf anlatamıyorum daha doğrusu fevri karar vermek istemiyor. Dava açalım mahkemeye verelim görüntüleri diyorum, sen özel numaradan bana bu cinsel görüntüleri at kocanın resimleri elimde diyip para teklif eden mesaj at ben onu korkutayım diyor kafayı yiyeceğim düşünmekten