Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani Bi koca bu kadar yatmalı kalkmalı olayı nasıl farketmez,evıne gırıp çıkıyor senelerce..bizimkiler yapsa mahalle çalkalanır..okurken bıtek bu kısmı tuhaf geldi
ya arkadaşlar neden böyle kötü bir olay okuduğunuzda hemen fake dir fake diyorsunuz gerçekten anlam veremiyorum??? bunların sadece dizilerde mi olduğunu düşünüyorsunuz? fake olduğunu düşünüyorsanız yorum yapmayın o zaman...
yani Bi koca bu kadar yatmalı kalkmalı olayı nasıl farketmez,evıne gırıp çıkıyor senelerce..bizimkiler yapsa mahalle çalkalanır..okurken bıtek bu kısmı tuhaf geldi
çocukken anlamadın tamam ama büyümüş,genç kız olmuşsun..adam hala senın evınde..sen kımsın kardeşim,yıllardır dolanıyon buralarda demez mi insan..yada gıt babana soyle,annemi başkası duduklıyecek,bende hala suscam..bıze anlatmak için biriktırıp içine attı herhalde bunca yıl..ya da annesi herifle birlikte olmak için 15 saatlik yola giderken neden konu sahibini de götürüyor yanında? fantaziye bak aynı odada 3 kişi, 2 si zaten ohoooo (!) vaziyetinde.. bütün hayatını anneannesinde geçiren konu sahibi, ne zaman annesi sevgilisiyle beraber olsa evde.. sabah kadar süren sesler, adamın evli olması ama karısının haberinin olmaması falan falan hepsini geçtim, nasıl mahalle orası la, komşuda mı yok?
ya arkadaşlar neden böyle kötü bir olay okuduğunuzda hemen fake dir fake diyorsunuz gerçekten anlam veremiyorum??? bunların sadece dizilerde mi olduğunu düşünüyorsunuz? fake olduğunu düşünüyorsanız yorum yapmayın o zaman...
Finali ben yazayım ucu açık kalmış
Babası senede 1-2 geliyomuş ananesine anlamamış ya nedenini
Aslında babası babası değilmiş
O sapık nefret ettiği adam babasıymış
Şimdi izini kaybetmiş annesi itiraf etmiş bulamadığı için annesine kızgın
Babası bildiği adam zengin diye annesi evliymiş para bitince boşanmış
Bu da ortada kalmış kocasına sığınmış
Baştan beri bir hikaye okuduğumu farzettim, ne yapmamızı bekliyorsunuz? Sonunu biz mi yazalım?
Aaa sen yazmisin bile.Bak bence sen bu konuda harcanma yeni konu ac iyi reyting olur zannimca
Ama bak konu gercekse arkadasin soyledigini yabana atma senin yaninda iliski yasayan biri hala sana zarar vermediyse gercek baban olabilir mi? Olabilir!
Cok igrenc bir konuya..Yazik yani cok yazik..Yasanabilen hikayeler uzerinden boyle konular acilmasi utanc verici!!!! Bir sey derdim ama demicem yalniz hakikaten uzuldum adina!!!
okuyorum okuyorum benim derdim yokmuş gibi üzülüyorum sonrada konu fake oluyor iyimi.....kimseyede üzülmek gelmiyo offf....
sabır versin , çok zor yaşadıklarınız. yazdıklarınızda geçen onca yılda hep düzelir ve bir anne şevkatini sevgisini almak için elinden gelen her türlü mücadeleyi ,görmezden gelmeyi denemişsin.belki hayalinde bir anne yarattın ve gün gelecek ona ulaşmanın umudu var içinde ama üzülerek söylüyorum ,beklenti içinde olma ... anne olmak istiyorsun rabbim inşl . nasip eder anne olursun , annene mesafeli ol.hatalarını anlamasını sağla. Rabbim Büyük yalnız değilsin , annene ihtiyacın yok ,sen güçlü , sabırlı , kendi ayaklarını üzerinde durabilen güzel kadın... annende olsa hayatın ve yuvandaki huzur çok önemli unutma MESAFENİ KORU ...SAYGILAR