Bir anne bunları yaparmı? Ben ne yapıcam?

Baştan beri bir hikaye okuduğumu farzettim, ne yapmamızı bekliyorsunuz? Sonunu biz mi yazalım?

bir sizin annenizi okudum,
birde ben anneyim.
Allahım ne diyebilirim, gerçekten korku gerilim filminden alıntı gibi yazdıklarınız.

ne bileyim ben cocugumun ne o kara gözlerinden akacak bir damla yaşa kabulüm, nede ne bilim olurya alamazsam yediremezsem giydiremezsem yüreğinin burkulmasına .

Tavsiyem ise yok.

Töbe bismillah bu nedir ya böyle anne mi olur hemen hayatından çıkar onu doğurmaktan başka bişey yapmamış sana bu güne kadar

Ayrıca ne dayağı ya kocaman kadın olmuşsun kusura bakma ama haddini bilecek herkes anne oldu diye beni öyle dövemez

biraz kendini göster çok ezik durmuşsun annenin karşısında oda canınin istediği gibi davranmis

bu konuyu ben neremle okudum acaba,hiçbi detayı farketmedim..

konu gercekse konu sahibine sabir diliyorum
bende anneyim
malesef anneniz sizi hep sindirmis, evlat yerine koymamis ,sevmemis.
anne olmak dogurmakla olmaz.
o bir anne olarak davranmayi bilmiyorsa sizde ona evlat gibi davranmak zorunda degilsiniz
bence sizin sessiz kalmaniz onu iyice arsizlastirmis.
hadi kucukken neysede bari buyudugunuz yillarda ona karsi cikabilirdiniz

Konu fake mi ?? Bu ne ya böyle dallas gibi.tövbe bismilllah..

Tam yorum yapacaktim ama sanirsam yine bi fake olayi var....Neler oluyor burda biri acilayabilir mi lütfen...

konu fake değildir bence yaaa bu kadar detayına kadar senaryo kuramaz bence konu sahibi ..

Finali ben yazayım ucu açık kalmış

Babası senede 1-2 geliyomuş ananesine anlamamış ya nedenini

Aslında babası babası değilmiş

O sapık nefret ettiği adam babasıymış

Şimdi izini kaybetmiş annesi itiraf etmiş bulamadığı için annesine kızgın

Babası bildiği adam zengin diye annesi evliymiş para bitince boşanmış

Bu da ortada kalmış kocasına sığınmış

Ne geciyor elinize anlamiyorum, gercek derdi olan insanlara bile süpheyle bakmaya basladik, her konuda konusahibesinin eski konularini, mesajlarinimi okumaliyiz insanlara yorum yapabilmek icin...Sinir bozuyorsunuz artik gidin baska mesgale bulun kendinize...

Neyse ki bir konuya yorum yapmadan once, once ilk sayfayi sonra da mutlaka son sayfayi okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…