Bir anne bunları yaparmı? Ben ne yapıcam?

Arkadaşlar, iyi ve kötü hepinizin yorumlarını tek tek okudum. Aralarda yargılayanlarda var, gerçekten benim ihtiyacım olanı yapıp bana bir fikir verebilecek yorum yapanlarda. Hepinize teşekkür ederim. Benim öyle sosyal ağlarda fenomen olmak gibi bir amacım yok, kaldı ki ben burada kimsenin beni görmediği bir platform olarak destek ve fikir almak amaçlı be yine de utana sıkıla özelimi paylaştım. Benim üzüntüm bana yetmez gibi öyle üzdü ki bazı yorumlar, anlatamam. Neyse, demekki belki de doğru olan buraya da yazmak değilmiş. Yine de aralarda ciddi olan bu konuda ciddi yorumlarını paylaşanlara sonsuz teşekkür ederim. Allah kimseye böyle durumlar yaşatmasın. Sadece şükrediyorum ki, yine de çıcukluğum ve devamında tüm yaşadıklarıma rağmen normal bir insanım. Sadece anneme karşı nasıl davranmam gerektiği konusunda yardımlara 3. bir kişinin gözüyle bakılmasına ve fikrine ihtiyacım vardı. Yoksa haftasonu senaristi değilim ben!

Sanırım bu şekilde davranıcam. Diğer türlü hayatımdan silip atmak ve sebep olarak da ailemizdeki diğer kişilerede olanları anlatmak, sonrasında belki de annemin intihar ve benzeri durumları ile karşılaşmak, herkesin bana bu konuda sorular sorması vs bütün bunları göğüsleyecek gücüm olamaz! Tüm samimiyetimle burada bile anlattığımda yapılan yargılamalara bakılırsa, hiç ihtiyacım olan şeyler değil. Hayatımda tek istediğim huzur ve sakinlik, ki çok şükür evimde biz, eşim ve ben olarak yaşantımızda öyleyiz. Cevap için teşekkürler.

böyle anne olamaz o sana anne olmamış sende ona asla evlat olma çekip gitsin hayatından yoksa senin hayatını evliliğini mahfeder böyle hasta ruhlu bir kadın sna ifitra bile atar allah korusun onun seni huzursu etmesine izin verme çıkar hayatından

Allahım yarabbim..
o kadın anne olamaz. cennet anaların ayakları altındadır . ama bu öyle analardan değil.
evden direk yollayın..yeter ya..sinirlerim bozuldu okurken..adresi bilsem yüzüne tükürmeye geleceğim inan..çok sinirlendim ..artık kendini korumalısın o kadından..yeter yaptıkları. yaptıklarının cezasını çeksin inşallah.

sen ne kadar sabırlı ve iyi bir insanmışsın az önce kendi açtığım konudan utandım inan... seni çok iyi anlıyorum atsan atılmaz satsan satılmaz derler ya ondan işte. ama sağolsun burdaki arkadaşlar da cesaret verdi, bu insanları hayatımızda tutmak zorunda değiliz. içimizdeki merhametten bunu yapmakta zorlanıyoruz ama kendimiz için, bebeğin için bunu yapmalısın... ama nasıl derken inan bende bilmiyorum ki konumu da o yüzden açmıştım zaten

şükretsin ki annen sen o kadar yaptıklarına rağmen ona ''anne'' diyorsun ki o bunu asla haketmiyor,allaha havale ediyorumm.ama hayatından bi an önce uzaklaştırsan senin yararına olur,yoksa hala huzursuzluk yaratmaya kendi mutlu olmadığı gibi başkalarınında mutluluğunu bozmaya çalışıyo

Bu kadına anne demeye bin şahit ister. Nasıl hala hayatınızda yer etmesine izin veriyorsunuz? Üzerinizde bir gram hakkı olmayan insanı bu kadar yüceltmeyin. Size yazık. Ne güzel mutlu bir evliliğiniz var. Allah bozmasın.

Bence olumsuz yorumlara hiç takılmayın bazı insanlar sizin mutsuzlugunuzdan zevk alıyorlar sanırım... buda onaların acizliği hiç üzülmeyin anneniz atamassınız ama uzak durmanız gerekiyor bide çocugunuz oldugunda onun sevgisini bile yaşatmaz bu kadın Allah yardımcınz olsun

kuzum..kıyamam sana..ne güzel işte artık evlenmişsin,mutluymuşsun da allah bozmasın..böyle birine anne bile denmez bence..çıkar hayatından gitsin..anne babanın evlattan alacağı varsa evladında anadan babadan alacağı var hak olarak..huzurunu bozmaya değmez böyle biri için..anne bile diyemiyorum bak..yuvana sahip çık eşin ve inşallah bebeğin için mutlu ol bundan sonra..boşuna dememişler ana var anacık var diye..

okuduklarıma inanamıyorum bir anneye yakışmayan şeyler
Allah kurtarsın sizi annenizden

Mide bulandırıcı.
İlk defa bir konunun fake olmasını istiyorum.
Bu nasıl annelik sorusunu geçtim bu nasıl insanlık. Rezil!

O SANA ANNELİK ETMEMİŞ SANMIYORUM Kİ ONUN SENİN ÜSTÜNDE HAKKI OLDUĞUNU DİYELİM Kİ VAR, SENİNDE ONUN ÜSTÜND EVLATLIK HAKLARIN VAR O YÜZDEN VİCDAN YAPMAYA GEREWK YOK. BENCE TAMAMENDE OLMASA DA ANNENİ HAYATINDAN ÇIKARTMALISIN...

Bu gerçek mi ya! Valla kusura bakma arkadaş bu anlattıkların doğruysa sen psikolojik destek almadan çocuk sahibi olma. Allah yardimcin olsun inanmadigimdan değil inanmak istemediğimden o kadina anne bile deme bence. Boşuna fikir soruyorsun çıkar hayatindan.yuvani mutluluğunu bozar. Çünkü ahlaksız bir insandan herseyi beklerim ben

boyle anasi tarafindan ezilenler nasil bir psikolojiiye giriyorlarsa birakamiyorlar.
gerekirse amateme yatin kurtulun o anadan.
oyle seref yoksunu bir insanin adina anne demek diger annelere hakaret olur.

Konu fake değil ama son derece üzücü inanılmaz bir olay.Hayatta neler oluyor.çocuğunu çöpe atan analar varda başkasıyla çocuğun gözü önün de yatan analar mı olmayacak ?? allah yardmcnz olsun.Allah böylelerine evlat sahibi olmayı nasip etsin.nimete emanete sahip çıkamıyorlar çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…