Bir anne bunları yaparmı? Ben ne yapıcam?

Nasıl ya

Sizin imtihanınız da böyleymiş ne acı.. mümkünse çok az görün annenizi eşinizle hayatınıza huzurunıza bakın.. Mutluluklar

Sakın derim sakınnnn kii ailene evine sokma anneni.
O artık senin yarınında geleceğinde olabilmeyi haketmiyor ve aksine seni mutsuz ediyor.
Sen çocukluğunla gençliğinle zaten ona evlat olabilmenin en büyük bedelini ödemişsin.
Araya mesafe koy ararsa açma kapına gelirse çıkıyordum ben de,eşin sorarsada bul bir bahane!
Bak ilerde yuvana yansırsa annen kaynaklı bir sorun o zaman daha çok pişman olursun.

kesinlikle aynı düşünüyorum aslında annenin a sı değil ama tanımlamak için mecbur diyoruz ben olsam tamamen uzaklaştırırdım hayatımdam
gerekirse tehdit etsin evime bana yaklaşırsan bir daha bana vurmaya kalkarsan seni rezil ederim gibisinden zamanında fotoğraflarınızı çektim vs. desin iyice korkutup bir dahada yaklaştırmasın

Ne denir bilmiyorum ama sakin esine anlatma. Git psikologla gorus ona anlat gel burda anlat ama yasadiklarini esine anlatma. Ben herseyi eslere soyleme taraftariyim normalde ama bunu soylersen esin en ufak biseyde onune getirip yipratabilir seni. Boylr bir anneye de evlatlik yapmazsaniz gunaha gormis olmazsiniz herhalde. Onun icin uzak durun drrim imkaniniz varsa

Allaha havale et canim onun gibi ana olmaz olsun. Pesss dogrusu kanim dondu. Annenin psikolojk sorunlari var muhtemelen. Senin yerinde olsam hatasini anlayana kadar gorusmezdim. Zor yillar gecirmissin neyseki artik bi esin var sana zarar vermesine izin verme. Esinede gerekirsede anlat durumu. Zorrr allah yardimcin olsun

sen bence bunce seyden sonra bi psikiyatra görün. hatta annenide götür dicem ama sanırım mümkün olmaz. canım sen kendi yoluna bak. anneni uyar dicem ama bi faydası olmaz sanırım. görüşme böyle annelikmi olur üvey anneler bile bu kadarını yapmaz hasta bu kadın kesinlikle. bi ara yazdıklarının yalan olduğunu bile düşündüm ne yalan söyleyeyim. allah yardımcın olsun. ayrıca tebrik ederim seni. böyle bir çocukluktan en azından sen temik kalabilmiş ve mutlu bir yuva kurmussun canı yürekten kutluyorum sen zaten yasadıklarından belli olduğu gibi cok güçlüğ bi kadınsın. ve her zaman böyle olmaya devam et. annen için gerçekten üzgünüm onun psikolojisinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum allah doğru yola girmeyi nasip etsin. annen için senin yapabileceğin tek sey bence dua etmek baska hiçbirsey yapamazsın. olurda birgün annen elden ayaktan düşerse o zaman evlatlığını yaparsın. onun dısında annenin sana yararı değil zararı olur. sen kendi yuvana bak allah bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin.

yani Bi koca bu kadar yatmalı kalkmalı olayı nasıl farketmez,evıne gırıp çıkıyor senelerce..bizimkiler yapsa mahalle çalkalanır..okurken bıtek bu kısmı tuhaf geldi
banada diğer kısımları bilemiyorum ama evli kadının bile eve kaçta girip çıktığını gözetleyen bir toplumumuz var değil ha iyi bir şey değil tabii ama yıllar yılı hiç mi b,ir komşu fark etmedi anannesi dedesi vs varmış hiç mi bir gün fark etrmediler bir tek konu sahibi biliyor bende ona takıldım

Nasıl üzüldüm anlatamam Allah kolaylık versiin.. Bütün yorumları okumadım ama sen ödemen gereken bedeli ödemişsin yeterince evlatlık etmişsin diye düşünüyorum.Lütfen ne yaparsan yap uzak durmaya çalış..İnanamıyorum ya hamile olsaydın? Daha da abarttığını söylüyorsun kesinlikle tedaviye ihtiyacı olabilir.Korkunç bişey bu Kendinden ve ailenden uzak tut..Korkarım daha kötü sonuçlar doğurabilir bu hassasiyetin..

Ben olsam bir daha asla görüşmem,yapacağınız yardımları yapmışsınız zaten.Yolda görsem dönüp bakmazdım .Açık net.

canım benim çook üzüldüm ya... söylenecek çok şey varda neyse...
tatlım öncelikle seni tebrik ediyorum ALLAH sana gani gani karşılığını versin verecekte... gösterdiğin sabrı hürmeti çocuklarında eşinden çoook güzel günler olarak gör İNŞALLAH. çok kötü bi çocukluk geçirmişsin kendini çook iyi kotarmışsın gerçekten. şimdi kendini bu kadar muhafaza ettikten bu kötü günlere çocukluğa rağmen MUTLUYUM dediğin bir evlilik kurmuşsun.. BUNU ASLA ANNEN İÇİN KAYBETME... asla... bu ihtimali unutuyorum ALLAH sizi ayırmasın...
insanların kusurlarını örtmekte gece gibi ol demiş MEVLANA amaaaaa bu tip çirkinlikler asla bu gruba girmiyor canım... bu ve benzeri durumları çirkinlikleri özellikle ifşa etmek gerekiyor demesi kolay olsada... neyse geçmiş gün...
şimdi canım anneler hiç bir durumda atılmaz satılmaz yok sayılmaz. onu hayatında tamamen çıkarmak gibi bir şey mümkün değil haklısın. olmasında... ancak onunla ilişkiniz bu çerçevede gidecek olursa zarar göreceksin. keşke mümkün olsa anneni ikna etsende yardım alsa. ama kabul etmeyeceği kanaatindeyim.bu yüzden kesinlikle hasta olan ve sana zarar verme eyliminde olan annenle arana mesafe koymalısın. başka yolu yok buna dur demezsen eşinlede ilerde problem yaşarsın, ALLAH korusun dediğin gibi hamilelik durumlarında da yine bööle bi atak olur çocuğunun sebebi olur, birinizden birinin zarar görmesi işleri dahada kötü yapar. bu da çok olası çünkü canım ANNEN HASTA...
annene ''yardım al yoksa beni kaybedersin'' demenin bi işe yaramasını istesemde sanmıyorum. anneni kesinlikle bi hasta olarak görmelisin çünkü böyle tatlım...
kaçırmış olabilirim ama şunu soriim bu olayları bilen biri var mı hiç bahsi geçti mi mahkemede falan. yada sana böyle davrandığını bilen birileri var mı? bu durumda eşinin annenin sana böyle davrandiğini bilmemeside işini zorlaştırıyor.
önce yakınlarından birine bu durumu anlatmalısın bilmiyorsa. anneannene yada ne biliim birini gözüne kestir herşeyi anlat ki sana bu süreçte yardımcı olacak biri olsun. sana destek olsun. yani bu yükleri sen böyle omuzlarsan ilerde hiç beklemediğin bir anda patlak verir. biraz paylaş artık ...
annene işe yaramayacağını düşünsemde bu konurla ilgili son bir açıklama yap. hatta eğer paylaşacak birini bulursan ki bulmalısın, onu da al yanına içinde ne varsa herşeyi anlat, dökül. ve yardım almazsa araya mesafe koyacağını söyle ve bu konuşmayı yaptıktan sonrada bunu KESİNLİKLE YAP. iş yalama olmasın...
sonrada canım bak bende evliyim. eş sadece koca değil. insanın en yakın arkadaşı oluyor. senin en mahremin oluyor.
sen annene bunları söylediğinde ( ki söylemesende bu ihtimal var her zaman), intikam almak isteyebilir eşine yalan yanlış şeyler söyleyebilir, etrafa yayabilir bunlar eşinin kulağına gittiğinde mi öğrensin bunları?... tabiki hayır.
hayat arkadaşını karşına al. derin bi nefes al ve ANLAT... o da sana yardımcı olsun seni anlasın. anlayacaktır da... bunda anlaşılmayacak bi şey yok çünkü... yarın sen hamile olduğunda, yalnızken anneni içeri alabilecek misin? eşini kocanla yalnız bırakabilecek misin? hayır. e tek başına bu kadar strese girmeye değer mi? eşine durumu anlat ve rahatla. seni koruyup kollasın canım benim. hem böyle durumlar insanları öyle yakınlaştırır ki şaşarsın...
annenin kötü gününde tabiki yanında ol ilk sen koş tabiki... ana böyle giderse sanada eşinede hayatınada zarar vereceği kesin..
bunları ya bu gün konuşma anlaşma fırsatın varken, anlatmaya takatin varken yaparsın, yada işler bi gün iyise sarpa sardığında bağıra bağıra patlarsın... çok zor ama bu gündn işleri yoluna koy lütfen çocuk falan olmadan daha fazla sorumlulukla yıpranmadan henüz sakin kalmaya fırsatın varken yap tatlım
uzun oldu ama bende içimdekileri anlatmak istedim canım benim.. ALLAH yardımcın olsun İNŞALLAH...

böylelerine anne demeye insanın dili varmıyor.böyle kadına anne demek diğer annelere haksızlıktır.bu kadın size hiç anne olamamış ki.gerçekten şoktayım.allah sabır versin sana ve arkadaşların dediklerine katılıyorum.uzak durun bu kadından.sizin mutlu yuvanızı bile bozar.baksanıza hamile olabilirim dediğinizde bile yine işkencelerine devam etmiş.bu nasıl bir anne allahım.öz anneniz olduğundan eminmisiniz?

annen için hasta diyenler var ,hayır annesi sadece ar namus bilmeyen bir ahlaksız benim gözümde ..
evet mevlana hazretleri kusurları örtmede gece gibi ol demiş ama bu bir kusur değil,bu durumu kusura ya da hastalığa bağlamak çok yanlış...
evlat sevgisi yok ki kadında,belki bebeğim olabilir dediğin halde daha da abanmış,ölse umrunda olmaz ki analık vasfı yok seni evlat görmemiş ki,bir adama yıllarca seks köleliği yapmış sadece..
bilemedim baban bu hikayede nerede ben ona üzüldüm en çok,neden bu pozisyonda hayatına dahil ettiğin kişi annen oldu..
ve sonuç..
özür dilerim ben inanmadım,eziyet çekmekten hoşlanman acayibime gitti.

Hayatindan o kadini,bak anne yazamiyorum bile,şu anda cikarman lazim.o kendi yolunu taa sen kundakta bebeyken secmis.
Simdi senin ona bakmaya hicbir mecburiyetin yok.
Gorusmeye devam edersen yuzde yuz esinden bosanirsin.
Yazik canina.off sistim aksam aksam.

bi maden suyu şart oldu bize .

boylw anne olmaz olsun ya bi virak ya kopek bile yavrusuna yapmiyir boyle.be namus seref hicmi vicdan yoktu bu kadinda. en inemlisi vicdan hep eksk kalacaksin onun yuzunden s..tir. et. oseni nasil ettiysr oyle hakkin var hala konusuyor ben olsam karsima alip demedigimi birakmamis ve evimden kovmustum isterse gebersin cok kinadim yazik ya sana

Böyle bi durumda ne denirki bilemedim ama kendi çocukluğumu genç kızlığımı evliliğimi düşünüp aileme birkez daha şükrettim ve sana da bu zamanlarını güzel geçiremediğin için çok üzüüldüm

bi maden suyu şart oldu bize .
Ben de bu insanlari anlamiyorum.anan seni dogdugundan beri insan yerine koymamis birak evlat olmayi,sen hala anam da anam.yok tasinirken yardim ettim yok kac ay bende kaldi da bilmem ne.anlamiyorum cikkk anlamiyorum.

Ben de bu insanlari anlamiyorum.anan seni dogdugundan beri insan yerine koymamis birak evlat olmayi,sen hala anam da anam.yok tasinirken yardim ettim yok kac ay bende kaldi da bilmem ne.anlamiyorum cikkk anlamiyorum.
dün küçük kıza tecavüz eden yarın eğer ki Allah muhafaza evladı kız ise tövbe tövbe...konu sahibi doğru olduğunu varsayayım çocuklarının cinsi güvenlikleri var mı sence...bir de hak yolu dururken ....yolu nasıl bir sapkınlıktır Allahım sen koru.

annedir görüşme denir mi bilemedim ama uzak dur bence..yoksa yuvanı yıkacak seninde..

Öncelikle böyle bir anneye rağmen kaybetmediğiniz duyarlılığınız ve çıkış yolu aramanız takdire şayan. Birincisi annenizin değişmeyeceğinizi kabul edin . Siz anneninizin sizin üzerindeki "hisleri" değiştirmeye yönelik adımlar atmalısınız. Zira bir bebek istiyorsunuz ve en korktuğunuz şey olan çocuğunuza şiddet uygulayan bir anne olma ihtimali taşıyorsunuz.
İşte tam da bu sebeple bence geçmişinizin yükünü atmak için bir terapiste gidin , eft yöntemlerini araştırın. Ve çocukken içinize işleyen hislerden kurtulun. Anneniz şimdilik ziyanda olanlardan . Ve siz temiz kalan yanınızla ve mutlı halinizle ona kendini kötü hissteriyprsunuz hırçınlığı bu yüzden
Lütfen kaldıramayacağınız bunyükü tek taşımayın , danışın okuyun, mesela ademgüneş kitapları ama çaba sarfetin. Allah zayi etmeyecektir .
Duayı da eksik etmeuin hem annenizin merhametli olması için , hem de sizi artık zarara uğratmaması için . Rabbim size hayırlı bir ömür nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…