Bin derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben okudum da sinirlerim bozuldu. herkesi hoş etmeye çalışıp senin hoşnutluğunu umursamayan bir eş var burada. erkek arkadaşımla benim ilişkim de böyle gibi şuan ilerisinde daha beter olur mu diye düşünmeye başladım. aile ve arkadaşlarını çok sever biriyle arası kötü olur diye hiç bir dediklerine hayır diyemez istemese de yapar. kavga ederiz niye yapıyorsun ya da yapmak zorundayız diye diye sorduğumda mantıklı bi önermesi de yoktur sadece niye yapmayayım ki niye gitmeyeyim ki ay işte arkadaşım vs vs. anlayamadığım kafalar.

kolay etki altına girebilengibi geldi bana arkadaşları dalga geçti belki ondan çıkardı yüzüğü rahatsız olacağını bile bile bir şey demesinler diye arkadaşlarının yanında durmayı seçiyor falan. cidden zor iş. siz ipleri elinize almalısınız boşanmayı düşünmüyorsanız. o konuşamıyorsa ablasına sizin yanınzda durarak siz konuşun çocuğunuz büyüyünce rezil bi sokak serserisi olacak bu gidişle diye. azıcık kafası çalışıyorsa ciddiye alır bu önerileri. arkadaşlarının yanöına gidecekse siz de gidin yoksa göndermeyin. ya da siz de plan yapın arkadaşlarınızla yeni arkadaşlar edinin onlarla çıkın. yaşadığınızı yaşatın bazı insanlar empati körü oluyor o yüzden yaptıklarının etkilerini anlamıyorlar. yaşatmanız lazım belki daha fazlasını ama daha azını değil kesinlikle

Okuyamadığınız konuya girip okuyamadım diye yorum yazmak nedir ya? Okumadıysan yorum da yazma. Kadın yazmış zaten uzun diye. Konu sahibi, bence eşinizle evliliğiniz ve ilerisi için ciddi bir konuşma yapmalısınız. Sizi ailesi olarak görmüyor. Herkesin önüne atıyor resmen. Şu an aklınızda yoksa bile ileride ya boşanmayla sonuçlanacak bu evlilik ya da siz durumu böyle kabullenip sinir hastası olacaksınız.

Benim anladığım eş kişisi; kafasına huni koy, "Çok yakıştı böyle, gez," de çıkıp gezecek birisi.

Arkadaşları ile dışarı çıkmasında bekar olsalarda problem yok ama arkadaşların karakteri buna müsait değil.

Demek, neden evlendin bununla, dedi ha?

Diyemedin mi, "Sana kuma olmak için cicim," diye. Hadi eş kişisi sustu da sen niye sustun arkadaşım?

Bara gidilir de, nedir yanında kız arkadaşlar hariç bir de üzerine bonus verir gibi +2 dişi getirmek?

Hadi bunlar oldu. Nerede biliyorsun. Neden süslenip, püslenip, çocuğu kayınvalideye bırakıp sende o mekana gitmedin? Takılmak için değil, bayağı bayağı hayırdır demek için. Hanım kızıyor, demişse gerçekten iyi demiş. Öyle arkadaşlara geçer bir şişe viski söyler, kafalarına huni takar gezdirirdim o kafayla.

Kv konusunda ne desem bilemedim.

Abla konusunda, görümceciğine niye, "Abla böyle böyle demişsin, sana hiç yakıştıramadım ama seninle konuşayım diye kardeşcağızın tavsiyede bulundu," der çekirdeği alır elime ablası ile birbirlerini yemesini izlerdim huni tak desen takacak eş kişisinin.

Arkadaşım bu adam pasifte sen niye hiç savunmuyorsun kendini?

Okurken nedense sıkılmadım cok akıcı anlamlı anlatmışsın derdini eşinin ailesi gelin kişisini aile ferdinden saymayan tipler belli. Esin dışında kimseyle muhatap olma evet olmak zorunda kalmışsın esin öncülük yapmadığı icin ama esinle konuşman gerekir onun senin anlaması lazım seviyorsa elbette anlar gerçek ailesinin sen oldugunu öğrenmesi lazim

Öncelikle gayet okunabilir, akıcı yazmışsiniz. Okuyamadım vs diyenler muhtemelen romanların dizisini bekleyenler. Eşiniz ve ailesi ile ilgili değişen birşey olmayacaktir. Eşinizin ablasıyla dedikodunuzu yapması asıl onun cigligini gösteriyor. Bence daha iyisini hak ediyorsunuz. Çocuk konusunda sizi tebrik ediyorum. Ben de bu konuda sizin gibiyim. Eşim insanlara birsey diyemez ama beni destekler. Oğlum 2 aylıkken sigara içenlerin elini ağzını yikadiktan sonra kucağa aldığını söylediğim için ablası bana tavır yaptı ve orda oldugumuz sürece görüşmedi. Üstelik çok kibar söyledim. Hatta kendime kızdım evladım için niye bu kadar eğilip büküldum diye

Merhaba ben konu sahibi, sebepsiz ban yedim 20.53 te aktiflesecekti aktiflesmedi hesabim. Arkadasi bana soyledi niye bunla evlendin hayatinin hatasini yapmissin dedi hareket bana degil esimeydi o da espriye vurdu da guldu onu bi aciklamak istedim

Altin degerinde bir kac fikir yakaladim, yureginize elinize saglik

Muhtesem bir cevap, aklimda olacak bu yorumunuz ben konu sahibiyim adresim aktiflesmedi hala cok tesekkur ederim

Merhaba ben konu sahibi, sebepsiz ban yedim 20.53 te aktiflesecekti aktiflesmedi hesabim. Arkadasi bana soyledi niye bunla evlendin hayatinin hatasini yapmissin dedi hareket bana degil esimeydi o da espriye vurdu da guldu onu bi aciklamak istedim
Ben yanlis anlamisim ama simdi daha beter banlanacaksin

Bana soyledi arkadasi, onlarin espri dili sanirim esime yuklendiler yani daha iyisini bulamamismiyim diye anladim, konu sahibiyim bu arada

Kadina soylendi

Altin onerilerden biri daha, harikasiniz tesekkur ederim

Uyeligim bi aktiflesse cevaplicam insallah

Ne evden tasinabiliyorum ne mesafe koydurabiliyorum her yolu denedim emin olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…