bi aile babasi bunu mu yapar ??

Haksızmıyız ama ? Hemen ikinci çocuk yapılmış, biraz şartların düzelmesi beklenemez miydi ?

Çocukların okul veya kreşe gitsin, İŞE GİR ÇALIŞ.
Senin kocan böyle, değişmez de, ben söyliyim.
Paranı kazan, artık bitti ev hanımı olmanın devri...
Geçim çok zor, 1 maaşla geçinebilmek çok zor.

Pardon hangi yorumumda Nefret kin ifadesi gördünüz gösterin lütfen
karşımızda bütün önerilere bir bahanesi olan bir kadin var kocası arabayı satmiyor para da vermiyor desteklesin diyorsunuz eeee desteklemiyor adam
varmi başka dahiyane bir fikriniz bizide aydınlatın bir zahmet

Her ay sigara parasını size versin. 300 tl yi yani.. siz onunla evi döndürün. Bu yazdığınız cümleye dayanarak söyledim bunu.( madem dedim bu arabayi almak istiyosun herseyden kendinden kisarsin yeri gelir sigarani ihtiyacini almazsin tamam dedi )
Şimdi hep siz ödün verirseniz bu seferde eşiniz daha çok ödün ister gibi geliyor. Verdiği sözleri ona hatırlatın derim.

Bu "aile babası" geçenlerde spora da yazılıyordu değil mi? Kendi keyfine fazla düşkün malesef. Cankuslarinannesi konularını devamlı takip ediyorum ve üzülüyorum. Malesef tavsiyede bulunamıyorum.

kimseden para isteyemiyorsan çalışmıyor olman çok enteresan.

kimseden para isteyemiyorsan çalışmıyor olman çok enteresan.

Son zamanlarda yeni moda oldu zaten "çocuğumun bu yılları gelmeyecek, para her zaman bulunur, çocuğumu kendim büyütmek istiyorum" bahanelerinin arkasına sığınıp sonra da "ben babamdan bile para isteyemezdim" diyerek, evin resi değil mi her ay ben istemeden harçlığımı versin.... Neden çünkü o erkek...Ama iş başka şeylere gelince "ne demekmiş o erkek, kadın erkek eşittir"...Kadınlar da bir değişik oldu, ne desem boş.

Aman kredi kartına bulaşmayın da.
Biz kurtulduk. Nakite döndük bi baktık; yari yariya azaldi tüketim. Sakin kredi karti kullanmaya alişmayin.

Ben de şunu anlayamıyorum. Anneden babadan bile para isteyemiyor annesi odasına koyuyor. Sonuç aynı değil mi? Sonuçta yine baba parası olmuyor mu?
Bu olay çekirdekten başlar bence. Sonradan olmaz bu paraya isteyememe iç güdüsü. Yani kendin kazanacaksın o zaman.
Konu sahibi her konsunda sürekli yakınıyor.

Aman kredi kartına bulaşmayın da.
Biz kurtulduk. Nakite döndük bi baktık; yari yariya azaldi tüketim. Sakin kredi karti kullanmaya alişmayin.

Zaten kredi kartları fullmuş, isteselerde kullanamıyorlar yani. yatırıp tekrar kullanıyorlar anladığım kadarıyla.

Bence parası yok. Maaşın yarısı krediye giderse. 2 saatlik yola benzin ister, motorlu taşıtlar vergisi, kasko, zorunlu trafik sigortası. Bundan vermiyordur.

arkadaşlar ben her zaman kadının çalışması gerektiğini savunurum ancak konu sahibini epeydir konularından tanıyorum.maalesef düzenli bir işte çalışacak biri değil,psikolojik oalrak rahatsızlıkları ve dönem dönem ciddi ataklar geçiriyor.ayrıntısına girmek doğru değil şu anda ama isteyen eski konularını okusun lütfen.
çalış diye baskı yapmamalısınız,çalışırsa en azından şu an için çok daha kötü oalcaktır.

Neden kadın okul saatinden önce evde oluyor Ada'm değil. Haksızlık değil mi bu? Hep kadınlar vasıfsız işlerde çalışıyor bu yüzden. Kadın girseydi iyi bir işe eşi yapsın hastanede temizlik. Hepimiz kadınız lütfen bu sömürü düzenine prim vermeyelim.

Konu sahibi ben size hak verdim yerden göğe kadar haklısınız.
Bu adam bu evliliği 2çocuğu hak etmiyor bence.
Madem öyle hiç evlenmeseydi arabasıyla mutlu mesut yaşasaydı.
Pazarları boş durmasın bi zahmet gitsin ek iş yapsın.
Eşiniz size yalan söylüyor ayrıca arabasına sigarasına gayet de güZel para buluyor ama size 50tl vermek zor geliyor.
Pardon ama zıkkımın kökünü içsin de karısına çocuğuna para versin bencil adam.
Ben yerinizde olsam çocuğumu anneme falan bırakır eski işime dönerdim ve maaşımı dilediğim gibi harcar eşime de kuruş vermez kalanı da birikim yapardım.
Vardiyalı olsun boşverin böyle sıkıntı çekmekten iyidir dinlemeyin bence eşinizi bu konuda.

Evinizin tüm ihtiyaçlarını toptan alın marketten ve maaşını aldığı zaman sizde kendinize mutlaka bi.bütçe çıkarın . Her ay size vereceği para belli olsun ki dakka başı para isteme olayı Olmasın . Neye lazım olmaz ki para hem çocuğunızda okula gidiyomuş sürekli.bişiyler lazım oluyodur, hergün ufak meblalar için kocadan para istemek zor oluyodur anlıyorum sizi. Bence toplu almalısınız harçlığınızı.aksi halde zor..

ben konu sahibine hak verdim. senin istemene gerek kalmadan maaş ek kart çıkartması gerekirdi. yoğurt süt istiyosun zorla sana da yazık. iş bul çalış bence böyle çok erken yaşlanıcan belli

Çok haklısınız. Gerçekten zor bir durum.
20 lira neki iki süt, ekmek, su al bitiyor. Eee iki çocuk kolay değil. Gün bir gün öğün 3
Siz çalışırsanız ne olur biliyor musunuz ? yine sizden gider..... herşeyin yükü size kalır... bide akşam eve gelir koşturursunuz. Bu seferde maaşı nereye yetiştiriyim diye uğraşırsınız. Benim bir arkadaşım vardı aynı sizin gibi inanın ona çok benzettim.
O çalışıyordu ama kadın çalıştıkca eşi ona güvendi.. kredi falan çekti araba aldı eve maaşı doğru dürüst girmedi. hep krediye gitti... borç bitince adam yine kıvranmaya başladı.... Kadın da işten çıkıverdi... hadi sen bakıcan eve dedi 2 çocukları vardı. En iyisini yaptı bence de

Zaten bu erkeklere yaranılmaz. Hemen tepene binerler..
Şöyle kuaför-makyaj-bakım-gezme masrafın olsa el üstünde olurdun.

Bırakın allah aşkına ne çalışacak kadın... adamın ekmeğine yağ sürecek...
Eeee oldu evi kadının babası versin... çocukların her yükü kadında heee bide gitsin çalışsın
Bırakın şu mücadeleci kadın pozlarını... biz biliriz
onun alasını yapıyor konu sahibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…