- 12 Mart 2009
- 5.982
- 4.913
-
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Aynen oyle bende buna kiziyorum ben anamdan babamdan bu zamana kadar para istememisim simdi onlar gelirken ne lazim ne alalim deyincd bisey istemek agrima gidiyoo zaman sigarasını ne ile alıyor bu adam?
karısının çocuğunun rızkını sigaraya yatıran adama da adam demek ne kadar doğru bilemiyorum kusura bakmayın ama sadece kendi için yaşıyor
araba,sigara vs. kendi zevki ev de kayınpederden oh ne alaa...
günde bi paket sigara içse zaten 10tl ayda 300 yapar yani.
Cocugunuzun okul saatlerine uygun bir iş bulabilirsiniz küçüğü de kreşe verin tüm gün calismaniza gerek yok ihtiyaçlarınızı karsilayabilecek kadar kazansaniz yeter bu şekilde bakiciya gerek kalmaz insan istedikten sonra olmayacak yok bana birazda evde oturmak işinize geliyor gibi geldi
Kendisi bulacak hanım efendi arayacak bulacak yada eşine yalvarmaya devam edecekO şartlara uygun ısı kım nasıl bulacak acaba ?
Kendisi bulacak hanım efendi arayacak bulacak yada eşine yalvarmaya devam edecek
Gerekirse bulasikcilik yapacak kusura bakmayin bu bahaneler bana çok saçma geliyor benim tanıdığım çok insan var bu şekilde hayatını gecindiren
nasıl oldunuz bu arada? sizi daha sakin ve huzurlu gördümEvde oturmak niye isime gelsin kendimi bildim bileli calisan biriydim ikinci kizima hamileyken bile son ana kadar calistim vardiyali bi isti(turktelekom) dogum izni diye ciktim geri donmedim esimle vardiyali calisma sorun oldu cocugumda 1.sinifa basladi odevdi dersti alismasiydi kardesi oldu kabullenmesiydo derken kaldim onlar icin evde..birde saglik sorunlari artinca..
Sizinle polemige Girmek istemiyorum zira anlamak istemediginiz barizUzaktan konusmak ne kadar kolay kım kıme mesela 8-3 arası ıs verır kı ?
Geçmiş olsun sağlık baska bir şeydir tabi o ayrı bir durumEvde oturmak niye isime gelsin kendimi bildim bileli calisan biriydim ikinci kizima hamileyken bile son ana kadar calistim vardiyali bi isti(turktelekom) dogum izni diye ciktim geri donmedim esimle vardiyali calisma sorun oldu cocugumda 1.sinifa basladi odevdi dersti alismasiydi kardesi oldu kabullenmesiydo derken kaldim onlar icin evde..birde saglik sorunlari artinca..
Cok mantikli guzel yazmissin onuda denedim soyle dedim bak evde cocuk dusse ateslense bi taksi parasi bile kalmiyor aylik bana 150 tl birak dedim en azindanbu durumda eşiniz ev geçindirmiyor demektir.mutfak ihtiyacı çocukların harçlığını bile karşılayamıyorsa sonuç budur.sadece kendi ihtiyaçları arabası sigarası benzini vss...
ben olsam şöyle yapardım,bir bütçe çıkartın.mutfak masrafı,çocukların ihityaçları,kendi özel ihtiyaçlarım şeklinde.aylık yaklaşık şu kadar ediyor.maaş alınca bu parayı ver sen bana,ben de ay içinde çok extra bir durum olmadıkça istemem,herkes de bütçesini bilip ona göre harcar..
ya da ikinci seçenek ;bu bütçe kadar bir lim,t belirleyip kredi kartı veya ek kart çıkartması..
eşiniz önce kendi giderlerini ödediği için size birşey kalmıyor,ama önden siz ihtiyaçlarla sınırlarsanız po da mecbur içeri girmemek adına kendini kısıtlayacak.
Saglik durumum iyi simdilik evet psikolojik acidan daha iyiyim ama gordugun uzere dert bitmiyor bugunumuze sukurnasıl oldunuz bu arada? sizi daha sakin ve huzurlu gördüm