bi aile babasi bunu mu yapar ??

Aynen oyle bende buna kiziyorum ben anamdan babamdan bu zamana kadar para istememisim simdi onlar gelirken ne lazim ne alalim deyincd bisey istemek agrima gidiyo
Ya ben calisirim kendi maasim olsun eyvallah etmeyim diyorumda cocuklara bakiciya gider tum aldigim 2 kizim var biri ilk okul 1.sinif digeri 1,5 yasinda etute versem birinede bakici bulsam maas yetmez bile..

Çok üzüldüm sizin adınıza gerçekten
Taksitlerin bitmesine ne kadar süre var eşya filan sanırım
Az kaldıysa, bi akrabanızdan borç alsanız ve onu ev için çocuklar için kendiniz için harcayın uzun bir süre taksitler bitincede aldığınız borcu geri verirsiniz
Aklıma başka çare gelmedi
Yada o araba satılcak

Cocugunuzun okul saatlerine uygun bir iş bulabilirsiniz küçüğü de kreşe verin tüm gün calismaniza gerek yok ihtiyaçlarınızı karsilayabilecek kadar kazansaniz yeter bu şekilde bakiciya gerek kalmaz insan istedikten sonra olmayacak yok bana birazda evde oturmak işinize geliyor gibi geldi

O şartlara uygun ısı kım nasıl bulacak acaba ?

Evde oturmak niye isime gelsin kendimi bildim bileli calisan biriydim ikinci kizima hamileyken bile son ana kadar calistim vardiyali bi isti(turktelekom) dogum izni diye ciktim geri donmedim esimle vardiyali calisma sorun oldu cocugumda 1.sinifa basladi odevdi dersti alismasiydi kardesi oldu kabullenmesiydo derken kaldim onlar icin evde..birde saglik sorunlari artinca..

bu durumda eşiniz ev geçindirmiyor demektir.mutfak ihtiyacı çocukların harçlığını bile karşılayamıyorsa sonuç budur.sadece kendi ihtiyaçları arabası sigarası benzini vss...
ben olsam şöyle yapardım,bir bütçe çıkartın.mutfak masrafı,çocukların ihityaçları,kendi özel ihtiyaçlarım şeklinde.aylık yaklaşık şu kadar ediyor.maaş alınca bu parayı ver sen bana,ben de ay içinde çok extra bir durum olmadıkça istemem,herkes de bütçesini bilip ona göre harcar..
ya da ikinci seçenek ;bu bütçe kadar bir lim,t belirleyip kredi kartı veya ek kart çıkartması..
eşiniz önce kendi giderlerini ödediği için size birşey kalmıyor,ama önden siz ihtiyaçlarla sınırlarsanız po da mecbur içeri girmemek adına kendini kısıtlayacak.

Uzaktan konusmak ne kadar kolay kım kıme mesela 8-3 arası ıs verır kı ?

nasıl oldunuz bu arada? sizi daha sakin ve huzurlu gördüm

Para karti icindeki 200 300 tl ile esinizde kalsin kredi kartini da siz alin.
Esiniz gercekten iyi niyetli gibi duruyor ama paranin kontrolunu artik sizin ele almaniz lazim.

Uzaktan konusmak ne kadar kolay kım kıme mesela 8-3 arası ıs verır kı ?
Sizinle polemige Girmek istemiyorum zira anlamak istemediginiz bariz
Benim komsum şu an sabah 8 den 13 e kadar bir hastanede temizlik yapiyor çünkü onun eside ayni böyleydi aradı buldu iki cocugu var okul saatinden önce evde oluyor

Geçmiş olsun sağlık baska bir şeydir tabi o ayrı bir durum

Her öneriye olumsuz bir cevabınız var, ek kart olmaz limit yok, maaşdan 100 TL kalıyor. O zaman keşke ikinci çocuğu yapmasaydınız büyük kızınızı kreşe verir siz de çalışır adama kaş parası için boyun eğmezdiniz.

Gerçi ikinci çocuklar hep kaza ile oluyor, sizinkinin de kaza olduğunu varsayarak yazarsam o zaman eşiniz 40 binlik arabaya binmeyecek, servisle gidip gelecek işe. O araba da suyla çalışmıyor ki.

Ayrıca tüm konularınızı biliyorum eşiniz ne sporundan ne süsünden ne de balığından geri kalmıyordu. Bence ikiniz de erken evlenmişsiniz ve bekar hayatını özlüyorsunuz. Keşke çocuklar için acele etmeseydiniz.

Bir an evvel o karta, el koyun o ne öyle ya !!!!
Evin geçimini giderini siz sağlarsınız onun ihtiyacı olursa siz verirsiniz .
Ayrıca içmesin o meleti çocuklarının ihtiyacından önemli mi ?

Cok mantikli guzel yazmissin onuda denedim soyle dedim bak evde cocuk dusse ateslense bi taksi parasi bile kalmiyor aylik bana 150 tl birak dedim en azindan
Ama adam diyoki maastan kredi direkt dusuyor para yetmiyor herseyi zaten aylik aliyorum diye yada tamam bi dahaki ay veriyim bu ay cok darlandim diyo ama yook yok yok kalmiyor cunku
1700 __ arabanin kredisi
350 __ esya taksidi
200 __ elektrik, su ,aidat
350__ dogalgaz
300__ market erzak
150__ bebek bezi
TOPLAM 3.050 MAAS BITTI
birde tamamen dolu kredi karti var yatir cek yapiyor kapatamadigi icin bunlardan hangisini kısıp bana para vericek ki adam rahat otesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…