bi aile babasi bunu mu yapar ??

Adama haklı diyen oldumu Yapmayana ne yapacaksın ya bosanacak yada başının caresine bakacak varmı 3. Bir secenek
Adama haklı diyen olmadı, ama haksız diyen pek çok kişi oldu. Siz onlardan biri değilsiniz. Evde oturmak işinize geliyor gibi geliyor bana demişsiniz. Ben de uzun yıllar çalıştım ve bayanların çalışmasından yanayım. Ama kadınlar iş hayatında erkek le aynı işi yapsa bile daha az ücret alıyor. Part time yükselemeyeceği işlere girip çıkıyor. Koca emekli oluyor, kadın olamıyor. Çünkü pek çok koca kirli çorabının hesabını bile karısından soruyor. Eşi arabayla gidiyor işe bu hanım da 40000 lik araç alabilir mi sizce. Dolmuş, otobüse binecek. İşine gelmiyor demek çok kolay. Biz bayanlar olarak bari hemcinsimizin yanında olalım. En azından onu anladığımızı gösterelim. Özellikle annelerin işi çok zor.

Aslında toplumumuzda bu çok olan bir durum bu..bende çalışıyorum 2 çocuğum var..bazen yorgunluk tan halim olmasada çalışmak güzel birşey..
Eşine karşı kararlı dur ..gerekirse yalan kötü birşey ama masraf falan göster..gitsen bir fön cektirsen moral oluyor..esin kötü değil ama nasıl olsa senin evde olup ihtiyacın olmadığını dusunuyor anlaşılan..işlerine geliyor tabi..

Aglamayana meme yok canım evin çocukların kendi ihtiyaçların için isteyeceksin soğanı getiren değil doğrayan bilir derdi annannem evin ihtiyaçlarını yaz önüne koy.Bu şartlarda yasayamadigini mutlu olmadığını bilsin.Bilsinki o arabanin kendi lukslerinin sigara vs ayrılan para gibi ..ne kadar gereksiz olduğunu idrak etsin idrak sıkıntısı varsa ailemden istemek durumunda kalmak istemiyorum de...belki mesajı alır

Yahu benim fakirhane öğrenci evimde bile aylık 300 tl mutfak masrafıma yetmiyor siz ne yiyip ne içiyorsunuz orayı hiiç anlayamadım...

Ya adama anlatamiyorum diyoki aylik 300 tl lik eve alisveris yapiyorum uste faturalari taksitleri veriyorum daha ne yapiyim diyo cunku adam oyle buyumus oyle gormus hic aile duzenleri olmamis ki hic ailece sofraya oturmamislar bugun cepte 10 tl varsa yeyip yarin ne yiyecegini dusunmeden yasamislar onun icin adama 300 tlik eve alisveris yapmak bile buyuk bisey geliyor
Arabaya gelince cocuk yaslardan beri hep calismis hep gecim derdi olmus bir ekmege bile muhtac yasamislar kendini bildi bileli bu arabayi hayal etmis olmeden bi binsem dedi baska bisey demedi yillar sonra memur olunca da ilk is kredi cekip bu arabayi almak oldu e simdi madur olan ben istegi arzusu hic bitmiyo valla insanliktan ciktim soyleyince kotu oluyorum gecim edemiyoruz

allah kimseyi parasiz birakmasin. parasiz kalmak kadar zor bir sey yok sanirim. saglik 1 para 2. malesef boyle. parasiz huzur da mutluluk da olmaz. insanin cevinde parasi yoksa huzuru da yok gururu da yok. bunu duzgunce konusmaniz gerek. hadi allah korusun cocuga bisey oldu. evde para olmadan ne yapicaksiniz. ne yapip edip gerekirse borc bulup ayda 500 tl eve birakmali. bu gitmez baska turlu .cocuga da yazik size de yazik. off neyse simdi bisey soyleyip kirici olucam ama neden 2 cocuk yaptiniz. of valla sistim simdi imdaaat diye bagiricam

Allah korusun çocuk düştü bir yerine bir şey oldu ne yapacaksınız ? Taksi parası yok, hastane parası yok. Bilmiyorum ki nasıl değişir bir şeyler?

Kadına çalış demek ne kadar kolay adam bildiğini okusun senin sorumlulukların artsın parayı sen kazan evi çocukları sen idare et ama bunun adı evlilik olsun... şuan yapmadığın bi o var onuda yaparsan bu adama ihtiyacın kalmıycak... boşa gitsinn (?)... buda bir fikir

Bi erkekler böyle günü yaşiyorlar yarini hiç düşünmüyorlar. Anlattiğina göre maaştan parada kalmiyor. Unuttum demeleri falan bu yüzden. Belki senin bilmediğin borçlar bile vardir. Senin çalişma durumun yok mu?

Önemli olan 4 teker. Madem işe arabayla gitmek istiyor 15.000 e de araba var. Yooo alır mı?????

Çocuklarının rızkını çıkaramayan adama 40.000 tl lik arabayı hor görürüm. O kadar.

Benim harçlığım illa olur. Ayrıca ek kartım da. Okudukça okudukça kocama şükrediyorum. Gerçi bizde dert koca değil anası

Çocuklarına kim bakacak. Bi de okulu var. Getir götür. Hem niye çalışsın eşi 40.000 lik arabaya binsin diye mi. Çocukları sefil mi etsin....

Çocuklarına kim bakacak. Bi de okulu var. Getir götür. Hem niye çalışsın eşi 40.000 lik arabaya binsin diye mi. Çocukları sefil mi etsin....
Arabada bir ihtiyaç sonuçta 2 tane çocuk var arabasiz olmuyor. Eşinin aldiği maaş borçlari ödemeye ve evi geçindirmeye yetmiyor belli ki adam unuttum falan diye yalan söylüyor. Çocuklar bu durumdada sefil zaten evde para yok. Bu devirde tek maaş çok zor bizde bebek olunca araba aldik mecburen ve iyi bir araba 30.000 den aşaği alinmiyor malesef.

30.000 e değil 40.000 e almışlar, kredinin faiziyle daha fazladır hatta. Araba ihtiyaç tamam da idareten 25 binlik arabaya binsin Dacia var mesela bildiğim kadarıyla ucuz. Hem konu sahibinin eşi de genç yani daha iyisi alınırdı ileride. Adam bencillik yapmış, yapmaya da devam ediyor.

bigunmutlaka herkes aynı şeyleri söyledi sabahtan bu yana, kafanızda bir fikir oluştu mu ne yapacağınıza dair ? Bence şirretliği ele alın, gerekirse terk etmekle tehdit edin ve o arabayı satıp borcunu kapatın. Kalanla da kartı kapatın. Maaşdan 1750 lira gitmezse ne büyük rahatlarsınız düşünsenize.

Siz de çok gençsiniz bu yaşlar geri gelmez şimdi gezmeyecek ne zaman gezeceksiniz ? Ne zaman giyip süsleneceksiniz ? Yarın öbür gün eşiniz saçı başı çok dağıttın da diyiverirse ne yapacaksınız.

Bence ipleri ele almanın zamanı. Ama tehditle ama güzel sözle.

bir kere yaptigi cocukluk...ne demek icimde kaldi o arabaya binmeden olmem. onun borcu biter bir ust modelini ister o zaman da. cocuk mu bu bana ne ille de o arabayi isterimmm...herkesin cani neler istiyor ama olmuyor. evde 1 tl yoksa isterse kapida cipim olsun arabayi mi yiyecegiz. kisaca ya cocuk yapmayacak bir insan yada esek gibi( ozur dilerim ama aynen essekk gibi) kendi zevklerinden fedakarlik yapicak. yok oyle dunya hem karnin doysun hem pastan dursun.... siz de evde cocuklara bakip evi ceviriyosunuz. calis demek kolay is dolu etrafta.cocuklara da bakici bulun sizin akliniza gelmediyse ben soyliyim cunku eminim imkan olsa calismak akliniza gelmemistir...!!!!

Yoooo kuzenim aldı 21.000 e. Mühim olan markası değil 4 teker olması. Bende iki çocukluyum. Paramız var eşim almak istediğinde ne gerek var dedim. Arabasız da yaşanıyor.

Bir bankaci olarak,

Esiniz size ek kredi karti cikartsin.maas hesabini da o kredi kartina baglatsin.
Boylelikle elinizde hem kredi karti hem de maaş karti olmus olur :)
Esiniz de maas karti kullansin.
Ikinizde maas hesabini kullanabilirsiniz,siz ayrica o kartla taksitli alisveris de yaparsiniz.

Yok yapmiyorsa da maas gunu atm den para cekin toplu olarak.yaninizda bulunsun.

Sen uc kurusu bekleyeceksin,o da sigarasina 300 verecek! Sen evi cek cevir,cocuklara bak.. bu nasil unutmak yahu! Kendisi saç_sakal traşı olmadan duruyor mu ki? Sorumsuz insan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…