- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.602
-
- Konu Sahibi bigunmutlaka
Adama haklı diyen olmadı, ama haksız diyen pek çok kişi oldu. Siz onlardan biri değilsiniz. Evde oturmak işinize geliyor gibi geliyor bana demişsiniz. Ben de uzun yıllar çalıştım ve bayanların çalışmasından yanayım. Ama kadınlar iş hayatında erkek le aynı işi yapsa bile daha az ücret alıyor. Part time yükselemeyeceği işlere girip çıkıyor. Koca emekli oluyor, kadın olamıyor. Çünkü pek çok koca kirli çorabının hesabını bile karısından soruyor. Eşi arabayla gidiyor işe bu hanım da 40000 lik araç alabilir mi sizce. Dolmuş, otobüse binecek. İşine gelmiyor demek çok kolay. Biz bayanlar olarak bari hemcinsimizin yanında olalım. En azından onu anladığımızı gösterelim. Özellikle annelerin işi çok zor.Adama haklı diyen oldumu Yapmayana ne yapacaksın ya bosanacak yada başının caresine bakacak varmı 3. Bir secenek
Çocuklarına kim bakacak. Bi de okulu var. Getir götür. Hem niye çalışsın eşi 40.000 lik arabaya binsin diye mi. Çocukları sefil mi etsin....Bi erkekler böyle günü yaşiyorlar yarini hiç düşünmüyorlar. Anlattiğina göre maaştan parada kalmiyor. Unuttum demeleri falan bu yüzden. Belki senin bilmediğin borçlar bile vardir. Senin çalişma durumun yok mu?
Arabada bir ihtiyaç sonuçta 2 tane çocuk var arabasiz olmuyor. Eşinin aldiği maaş borçlari ödemeye ve evi geçindirmeye yetmiyor belli ki adam unuttum falan diye yalan söylüyor. Çocuklar bu durumdada sefil zaten evde para yok. Bu devirde tek maaş çok zor bizde bebek olunca araba aldik mecburen ve iyi bir araba 30.000 den aşaği alinmiyor malesef.Çocuklarına kim bakacak. Bi de okulu var. Getir götür. Hem niye çalışsın eşi 40.000 lik arabaya binsin diye mi. Çocukları sefil mi etsin....
Arabada bir ihtiyaç sonuçta 2 tane çocuk var arabasiz olmuyor. Eşinin aldiği maaş borçlari ödemeye ve evi geçindirmeye yetmiyor belli ki adam unuttum falan diye yalan söylüyor. Çocuklar bu durumdada sefil zaten evde para yok. Bu devirde tek maaş çok zor bizde bebek olunca araba aldik mecburen ve iyi bir araba 30.000 den aşaği alinmiyor malesef.
Yoooo kuzenim aldı 21.000 e. Mühim olan markası değil 4 teker olması. Bende iki çocukluyum. Paramız var eşim almak istediğinde ne gerek var dedim. Arabasız da yaşanıyor.Arabada bir ihtiyaç sonuçta 2 tane çocuk var arabasiz olmuyor. Eşinin aldiği maaş borçlari ödemeye ve evi geçindirmeye yetmiyor belli ki adam unuttum falan diye yalan söylüyor. Çocuklar bu durumdada sefil zaten evde para yok. Bu devirde tek maaş çok zor bizde bebek olunca araba aldik mecburen ve iyi bir araba 30.000 den aşaği alinmiyor malesef.