Yakın arkadaşla araya giren sogukluk

bunu hangi insan bi insana yazar yeni mi aklınıza geldi benim penceremden bakmak fesat kötü düşünceli diyebiliyorsunuz mümkünse o yazan cahil yarısını kaldırıp kendinize bakın cahilliğinize bakmadan yorum yapmayın. Ben burda şahsıma dair yorum istemedim. Konuya dair istemedim maşallah onun dışında her şeye yorum yapıldı netmiş evimi temizlesin demişim öyle istemişim para almışım vermemişim ne biçim yorumlar ya nasıl bu kadar insafsızlasabiliyolar
Şahsınıza ne yazılmış? Açtığınız konuya yorum yapıyoruz inatla aynı hakaret içeren cevaplarınızı yazmakta ısrar ediyorsunuz. Hemen cahil, salak kelimeleri klasik eleştirileri yediremeyen üyelerin yazdığı hakaretler. İstediğiniz kadar kızın bize siz bencil ve arkadaşlığın değerini bilmeyen birisiniz. Şahsınıza değil bu yorumu anlattığınız konu üzerinden yapıyorum. İnsafsızlık ne alaka ya bayıl istersen feriha

Şuan ne hissettiğini anlıyorum, ama inan bana böyle kalmayacak. Sonra arkadaşına gereksiz kırıldığını da göreceksin. Zor bir ilişkiden çıktın boşanma süreci zor, yaşayan bilir. Çok can yakıcı, ne kadar karşıdaki kötü de olsa insan binbir hayalle evleniyor ve hayallerinin böyle yıkıldığını görmek çok acı verici.

Artı duygu karmaşası yaşarsın. Aslında içinde olmaması gerken duygular beslersin. Özlemek, iyi anları hatırlamaya çalışmak gibi. Alışacaksın pnun olmamasına. Hatta bir süre sonra daha huzurlu olacaksın dayak yeme korkusu olmadan yaşamak güzel çünkü.

Sadece seni şimdi çok yıpratan bir sürecin içindesin. İnan çok iyi anlıyorum her cümleni. İnsanlar seni yargılar gibi bakar, hatta bazıları ileri gider suçlar. Şuan olmaması gereken şeyleri kaldırma eşiğin düşük.

Ben kendimde değişiklik yapmaya başladım ilk önce. Saçlarımı boyadım. Cilt bakımı yaptım evde. Yazarlığı severim, kitap yazmaya başladım. Benim bir çocuğum var ve o şahısla görüşmek zorundayım malesef. İlk zamanlar aynı acıları travmaları tekrar tekrar yaşıyor gibi oluyordum. Şuan her şeyi kabullendim, artık eskisi kadar acımıyor. Aynadaki kendime güzel sözler söylüyorum kendime sık sık kendime olan sevgimi anlatıyorum. Kendimle barışıp kendimi sevince kimseyi sırtıma yük etmemeye başladım. En güzel yanı oğlum için iyi bir anne olmaya çalışıyorum elimden gelenin fazlasını yapabilecek gücü hissediyorum kendimde..
Çok şükür. Şuan çok zor biliyorum ama sırtına yük ettiğin bu kırgınlıklarla o yokuş yolu çıkamayacağını anlamalısın. Boşanmak stresli ve yorucu, hatta travma. Bu yüzden başka yükleri sırtına almak son tercihin bile olmasın.

Ve şu var : bazen insanlar böyle durumlarda ne yapılır bilmiyorlar. İstemeden kırabilirler bizi. Bu yüzden şuan kendinle kalıp duygularını kendi başına yaşamalısın. Zaten kimsenin daha fazla kötüleştirmesine ihtiyacın yok.

Umarım anlarsın.
Çok haklısınız keşke ilk başta yazmış olsaydınız ve sadece sizinle konuşmuş olsaydım çok üzgünüm. Tam olara yazdığınız gibi. İlk başlarda vardı o duygular ama artık üzülemiyorum bile ilk başlarda hiç bişeye hevesim yoktu. Şimdi terapiye başladım. İki tane kedim var onlar çocuğum gibi onlarla vakit geçiriyorum. Kitap okuyorum. Şimdilik maddi durumum da çok elverişli değil o yüzden cok ekstra bişeyler yapamıyorum normalde seyahat etmeyi çok severim Kendimi ne istediğimi keşfediyorum . Yurt dışı seyahatleri planlıyorum hatta o arkadaşımla planlarım vardı. Bakalım korkmazsa eğer :) malum eski kocam gelir bizi roma da filan bıcaklar Allah korusun kimseye sebep olmak istemem.

Şahsınıza ne yazılmış? Açtığınız konuya yorum yapıyoruz inatla aynı hakaret içeren cevaplarınızı yazmakta ısrar ediyorsunuz. Hemen cahil, salak kelimeleri klasik eleştirileri yediremeyen üyelerin yazdığı hakaretler. İstediğiniz kadar kızın bize siz bencil ve arkadaşlığın değerini bilmeyen birisiniz. Şahsınıza değil bu yorumu anlattığınız konu üzerinden yapıyorum. İnsafsızlık ne alaka ya bayıl istersen feriha
İstediğin kadar öyle iddia et ben ne olduğumu biliyorum açtığım konu neymiş salak değil tam bir cahilsin. Cahil cahil tv replikleri. Bu saatte bunu mu tartışacağım seninle uyku saatin geçmiş saçmalama daha fazla böbreğini istiyormuşum bilmem ne benim adıma düşünceler yazmışsın yok borcunu mu isteyecekti bide borcunu aynı hafta verdim zaten saçma sapan eleştirin siz

İnsancıl yaklaşmadığım bi yorumum yok ama sizin verdiğiniz cevaplara bakılırsa pek hak etmiyorsunuz da. Kimse size saldırmıyor sadece arkadaşınıza hak verildiği için öfkelisiniz o kadar. Geçmiş olsun size ne desek anlamsız. Üslup konusunda biraz kendinizi de gözden geçirin zira pek insancıl değil cevaplarınız.
Size sizin gibi cevaplar veriyorum işte ne güzel ondan anlarsınız siz. Herkese açık yorum isteyince ben buna ne söylersem söyleyeyim alttan alır diyorsunuz. Her zamanki yaptığınız gibi işiniz gücünüz linc bi kadın olarak kadınlardan akıl alıp fayda beklemem benim hatamdı doğru

Çok haklısınız keşke ilk başta yazmış olsaydınız ve sadece sizinle konuşmuş olsaydım çok üzgünüm. Tam olara yazdığınız gibi. İlk başlarda vardı o duygular ama artık üzülemiyorum bile ilk başlarda hiç bişeye hevesim yoktu. Şimdi terapiye başladım. İki tane kedim var onlar çocuğum gibi onlarla vakit geçiriyorum. Kitap okuyorum. Şimdilik maddi durumum da çok elverişli değil o yüzden cok ekstra bişeyler yapamıyorum normalde seyahat etmeyi çok severim Kendimi ne istediğimi keşfediyorum . Yurt dışı seyahatleri planlıyorum hatta o arkadaşımla planlarım vardı. Bakalım korkmazsa eğer :) malum eski kocam gelir bizi roma da filan bıcaklar Allah korusun kimseye sebep olmak istemem.
Canım insanlardan yaşamadığı şeyi anlamalarını bekleme. Anlayamazlar. Dayak yiyen eş olmayı biz seçmedik. Bak nice insanlar var boşanamıyor. Hamd olsun boşandım misal. Arkadaşının korkacağını düşünmüyorum. Başlarda sadece sana nasıl destek olacağını bilemeyebilir. İnsanlar en yakınlarını kırmaktan korkup geri bile çekilebilir. Yaşadım bunları. Her şey iletişim ile hallolur. Şimdi o arkadaşım yazmazsa ben yazıyorum sonra bir bakmışım başka gün o yazıyor. Olabilir yani böyle şeyler. Her zaman adımları karşıdan bekleme, sen de at. Baktın buna rağmen olmuyor belki arkadaşlığınıza zaman vermen gerekiyordur. Sadece kendine bunu yük etmeyi bırakmalısın çünkü ilk aylar en zorudur şuan daha fazla sıkıntıya ihtiyacın yok. Kendini düşün. Sen bile kendini önemseyip kendini iyileştirmek için bu gereksiz yükleri sırtından atarak kendin için bir şey yapmazken başkalarından senin için bunu yapmasını bekleyemezsin.

İyileşeceğin nokta kendini sevmekle ve iyileşmeyi istemekle olacak.

teşekkür ederim anlayışlı güzel yorumlarınız dilekleriniz için bazen anlamak yaşamaktan geçer doğru ben herkesi kendim gibi sandığım böyle düşünüyorum sanırım yaptığım yorumlarda da kim olsa aynı şeyi yapardan kastım dost dediğin insan yapar bu söylediklerimi demek istedim beni halde o şekilde bırakıp gidecek hali yoktu bunu söylemek istiyorum ama yanlış anlaşıldım ha yapmasaydı zaten asıl o zaman bitirirdim arkadaşlığımı böyle bi insan da benim ne dostum ne arkadaşım olabilir . Yapamayacak olan varsa asıl orda bencillik ararım ben sonucta yardım eli isteyen ben orda zor durumdayım korkan da çaresizliği de hatsafa da yaşayıpta tek geçerliliği korkmuştur diyenlere lafım.kim olsa vicdanı sızlar merhamet eder korkup kaçacak hali yok asıl bencillik beni o halde bırakıp eski kocam gelir bişey yapar diyerek o vaziyette bırakması olurdu. Hala neler sacmalıyolar. Ondan sonra hassas alıngan psikoloji bozuk oluruz. Korkmuş olabilir bunu anlarım zaten dediğim gibi benim merakım sonraki süreçte manevi arayış. Her şey yolundayken herkes herkesle beraberdir. Önemli olan zor günde beraber olabilmek. Üzerine bide nankör damgası yiyorum inanılmaz ya. Yaşamadıkları şey hakkında o zaman böyle pervasızca yorumlarda bulunmasınlar. Bilmiyolar kş bide bu söylenenlerine üzülüp ağladığımı. Kalpleri bilen Allah’tır o yüzden Burda kimseye bu söylediklerime binaen insanlarn hakkımdaki düşünceleriyle iyi veya kötü insan olmayacağım burda medet ummadan kendimi dinleyip kendi sorunlarımı kendim çözmem gerekir. Çok sağ olun beni kendime getirdiniz aydınlattınız.

Saka gibisiniz olay aninda gelmis 12 lere kadar yaninizda kalmis ertesi hun isi var gucu var. Aninda 20 bin lira vermis ama yok ben insanlara cok mu deger veriyorum diye dert yaniyorsunuz . Hayir aksine cok bencilsiniz ve dunya sizin etrafinizda donuyor saniyorsunuz belli ki arkadasiniz bunu anladi ve uzaklasmaya calisiyor sizden

Sürekli aynı konu üzerinden ilerliyorum ama hayatımda şu an başka akış yok 😄 uzun zamandır aklıma takılıyordu. 7 senelik bi arkadaşlığım var yakın arkadaşız beraber tatille gitmişliğimşz filan da var. Eşimle kavga ettiğim gün onu aramıştım o da iş çıkışıydı yanıma geldi filan ama ev berbat kan revan içinde benim burnum kırık. O gün hastaneydi karakoldu gece 12 ye kadar yanımdaydı. Arabası olduğu için o gün baya yardımcı oldu. O olmasa ne yapardım bilmiyorum hatta. Neyse gel gelelim beni eve bıraktı o halde ama ev Kısıklı dökük kan içinde ben ne kadar işe gidecekte olsam arkadaşımı o halde o evde bırakmazdım mesela en azından ortalığı bi düzenlerdim ben o psikolojiyle bide evi silip süpürüp temizledim. Neyse elimle boşanma aşamasındayken beni hiç arayıp sormadı nerdeyse bahanesi de çok yoğun çalışıyormuş şöyle böyle benden mi bekliyor anlamadım normal şartlar da sürekli gezip tozdugum birisi akşam gezmelerine çıktığım birisi. Yani iki ay olacak neredeyse adam akıllı arayıp sormuyor mesaj atmıyor hiç mi vakti zamanı yok aradığında ise sürekli iş yerinden gem veriyor yok işte basımı kaldıracak vaktim yok şöyle böyle bi şeye ihtiyacn olduğunda çekinme yaz diyor. Ama ben asla söyleyemem ki ya da kafa dağıtmaya altında arabası var hiç demedi gel bi akşam çay kahve içelim kafan dağılsın. Bide eve taşınma aşamasında mesajlasırken çok konusu geçti maddi manevi bişeyin ihtiyacın var mı dedi bende şakasına 20 bin borç istedim Allah razı olsun maaşı yatınca direkt verdi bunu da düşünüyorum. Ama bu sürekte manevi olarak gerçekten hiç bir desteğini yanımda olduğunu hissetmedim. Çok üzülüyorum insanlara çok mu değer veriyorum ya da ben mi gazla abartılı düşünüyorum
Malesef beklentilerimiz çok yüksek. Arkadaşınız o saatte yorulmuş, uykusu gelmiş, evin durumunu akıl edememiş olabilir. O kadar yanınızda olmuş, size destek olmuş, siz afedersiniz bir kulp bulmuşsunuz kendi zihninizde.

Gerçekten işleri, hayatı çok yoğun olabilir. Beklediğini şekilde size destek vermiyor olabilir. Ama bunlar sizin beklentileriniz. O farklı bir kişi.

Dış kapının dış mandalı ama akıl sorduğunuz biri olarak, kusura bakmayın, ben size hak veremedim. Arkadaşınızı değil kendi beklentilerinizi gözden geçirin bence.

Bence arkadaşınız elınden gelenin fazlasını yapmış. Herkesın kendı hayatı var. Fazlasını bekleyıp bu sekılde dusunmek cok acımasız ve bencılce. Kendı hayatınızla ılgılenın arkadasınıza kurulmak yerıne. Gecmıs olsun.

Gerçekten sizin gibi insanlardan uzak tutuyorum kendimi…
Yahu kadın gelmiş arabasıyla destek olmuş. Evli değil ailesiyle yaşıyor seni evine nasıl davet etsin bu 1, 2. Konu ertesi gün işi var ya da bir planı var evine gidip yatmak isteyebilir neden evini temizleme gelsin.
Ayrıca para istemişsiniz ikiletmeden vermiş.

Bir komşum var. Aynı sizin gibi ne yapsam daha fazlasını istiyor farkettim elimi ayağımı çektim.
Bende her zaman çekinme ara diyorum, bir istediği olursa geç saatte de yazar gider götürürüm. Ama ben yazmıyorum. Bi düşün bakalım neden.

Neden yapılan güzelliklerden memnun olmayıp eleştirecek daha da daha da fazla ne olabilir aaa bunu yapmadı diyorsunuz.

Yurt dışı seyahatleri planlıyorum hatta o arkadaşımla planlarım vardı. Bakalım korkmazsa eğer :) malum eski kocam gelir bizi roma da filan bıcaklar Allah korusun kimseye sebep olmak istemem.
Şu mesaja kadar sizinle empati yapmaya çalışıyordum ancak yazdıklarınızdan sonra hayatın gerçeklerini ne kadar küçümsediğiniz hatta dalga geçtiğiniz ortaya çıktı. Arkadaşınız yerinde olsam mesela sizi sadece hastaneye götürür dönerdim. Sizin gibi birine ben şahsen ne borç verirdim ne de arkadaşlık sürdürürdüm. Kötü şeyler yaşamışsınız ama kendi seçtiğiniz boşanma sonrasında bile özledim dediğiniz kocanız yaşatmış size bunları. Ayrıldıktan sonra bile özledim demişsiniz. Kırılan burnunuzdan bile utanmayıp adama dönecek potansiyel var sizde. Her şeyi geçtim ben sırf bu yüzden bile sizi hastaneye götürmek dışında bir şey yapmazdım. Çünkü yanınızda dursam ayrılmanız ve bir daha görüşmemeniz konusunda baskı yapardım ancak aradan bir iki ay sonra kocanızla barışıp bana 'sen sebep olmaya çalışıyorsun' demeyeceğiniz bile muallak. Ayrıca gayet korkabilir kimse kimse için kendini tehlikeli ya da sıkıntılı bir duruma sokmak zorunda değil.

Şu mesaja kadar sizinle empati yapmaya çalışıyordum ancak yazdıklarınızdan sonra hayatın gerçeklerini ne kadar küçümsediğiniz hatta dalga geçtiğiniz ortaya çıktı. Arkadaşınız yerinde olsam mesela sizi sadece hastaneye götürür dönerdim. Sizin gibi birine ben şahsen ne borç verirdim ne de arkadaşlık sürdürürdüm. Kötü şeyler yaşamışsınız ama kendi seçtiğiniz boşanma sonrasında bile özledim dediğiniz kocanız yaşatmış size bunları. Ayrıldıktan sonra bile özledim demişsiniz. Kırılan burnunuzdan bile utanmayıp adama dönecek potansiyel var sizde. Her şeyi geçtim ben sırf bu yüzden bile sizi hastaneye götürmek dışında bir şey yapmazdım. Çünkü yanınızda dursam ayrılmanız ve bir daha görüşmemeniz konusunda baskı yapardım ancak aradan bir iki ay sonra kocanızla barışıp bana 'sen sebep olmaya çalışıyorsun' demeyeceğiniz bile muallak. Ayrıca gayet korkabilir kimse kimse için kendini tehlikeli ya da sıkıntılı bir duruma sokmak zorunda deği

Şu mesaja kadar sizinle empati yapmaya çalışıyordum ancak yazdıklarınızdan sonra hayatın gerçeklerini ne kadar küçümsediğiniz hatta dalga geçtiğiniz ortaya çıktı. Arkadaşınız yerinde olsam mesela sizi sadece hastaneye götürür dönerdim. Sizin gibi birine ben şahsen ne borç verirdim ne de arkadaşlık sürdürürdüm. Kötü şeyler yaşamışsınız ama kendi seçtiğiniz boşanma sonrasında bile özledim dediğiniz kocanız yaşatmış size bunları. Ayrıldıktan sonra bile özledim demişsiniz. Kırılan burnunuzdan bile utanmayıp adama dönecek potansiyel var sizde. Her şeyi geçtim ben sırf bu yüzden bile sizi hastaneye götürmek dışında bir şey yapmazdım. Çünkü yanınızda dursam ayrılmanız ve bir daha görüşmemeniz konusunda baskı yapardım ancak aradan bir iki ay sonra kocanızla barışıp bana 'sen sebep olmaya çalışıyorsun' demeyeceğiniz bile muallak. Ayrıca gayet korkabilir kimse kimse için kendini tehlikeli ya da sıkıntılı bir duruma sokmak zorunda değil.
Bı ne hadsiz yorumlar siz kimsiniz ki bu şekilde saygısız konusuyorsunjz Allah size de yaşatsın aynısını diyeceğim siz ona da beddua ediyorsunuz dersiniz. burda hayat hikayemizi anlatmak hislerimizi paylaşmak doğru değildi anladım. Bu arkadaşımı kötülemek değil siz anlamıyorsunuz neden sebep olsun. İnsanlar neler yaşıyor kendini düzeltir gelir yarın bir gün insanlar neler yaşıyor demişti arkadaşım barışmamı istiyordu hatta cidden ne kadar atı söyledikleriniz bana ama gözümü kararttım. Bana bunları yaşatsa da 2,5 yıl aynı evi paylaştık ve güzel zamanlarımızda oldu normal değil mi böyle düşünmek boşanma sonrası su an iki ay geçti kısa sürede toparladım çok şükür o duyguları hissetmiyorum aklıma bile gelmiyor üzülmüyorum da ayıp ya ya bu vallaji ayıp. Ayrıca ben sizin komşunuz değilim terbiyesizlik etmeyin kimseden kolay kolay ne yardım isterim ne bişey beklerim. Hayat burada anlattıklarımızdan ibaret değil. Bide demişsin su mesajına kadar hak verecektim çok sağ ol ne yapardım sizin bana hak vermezseniz sisin yüzünüzden sileceğim hesabımı

Bide demişsiniz sizi hastaneye götürürdüm pardon da bu neyin kafası bilet söyledik diye dünyanın en kötü arkadaşı insanı ilan edildim. Keşke gerçek hayatta beni tanıyor olsaydınız ne kadar fedakar ve böyle bi insan olduğumu anlardınız diğer arkadaşım da tam tersine beni nasıl aramazsın bu haldeyken diyerek gecenin körü ailem yanındayken beni ziyarete geldi. Hala gelmişsiniz saçma sapan kafanızda empatiler yapıyorsunuz. Kim olsa aynısın yapardı lafımın sonuna kadar da arkasındayım. En azından ben olsam yapardım. Kimse ben değil. Ayrıca kimseye salgınlaştıgım filan yok bu pervasız yorumlar eleştilere size yapılsa sizde aynı tepkiyi verirsiniz. Hiç kimse duygu düşüncelerinin küçümsenmenizi aslında öyle biri olmadığı halde bu yorumlara maruz kalmasını kaldıramaz.

Ay bide demez ki size bunları yaşatan eski kocanızı özledim demişsiniz. Ne kadar kolay kolay peşin hüküm veriyorsunuz. Tüm yazılanları okuduysanız. Bana kötülük yapan insana bile verdiğim tepkilerle nasıl birisi olduğumu anlardınız.

Saka gibisiniz olay aninda gelmis 12 lere kadar yaninizda kalmis ertesi hun isi var gucu var. Aninda 20 bin lira vermis ama yok ben insanlara cok mu deger veriyorum diye dert yaniyorsunuz . Hayir aksine cok bencilsiniz ve dunya sizin etrafinizda donuyor saniyorsunuz belli ki arkadasiniz bunu anladi ve uzaklasmaya calisiyor sizden
Ayrıca iki aydır sadece o gün gördüm. Neyi anladı tam olarak üç beş kez anca mesajlaştık konuştuk hala nasıl birisi olduğunuzu anlamış diyorsunuz aşırı kırıcı ve hadsizsiniz… evet dünya benim etrafımda dönmüyor ama bana kalırsa arkadaşlık fedakarlık böyle bişey değil elinden geleni yaptı diyorsunuz ben olsam bende aynısını yapardım siz yapmayacağınız için size ekstrem geldi sanırım ya da hayatınız da hiç iyilik görmediniz bi de demez mi ben olsam sizinle bi daha görüşmezdim bunlar nasıl laflar ya . Hiç mi yardım almadınız hayatımızda birisi de demiş kimseye iyilik etmeyeceksin. Aynen yapılan iyliğin karşılığında kötülük ettim ben herkese ee yapmış işte daha ne yapsın. Ya da para vermiş işte daha ee bana borç para da verdi başka hiç bişey yapmasın gerek kalmadı doğru. Ben o günden bahsetmiyorum bu arada o gün yaşandı bitti. Ben ondan sonrası konuşuyorum. Hiç mi merak etmedi. Ya da tam tersine uğraşmak istemedi. Daha o gün dışında daha fazlasını beklerim. İhtiyaç duyduğum halde de herhangi bi yardımda bişeyde bulunmadım. Allah için su yazdıklarımı biraz katı değil de duygularınızla okuyun. Bu kadar kırıcı olmayın ben yeterince kırıldım zaten

Bence arkadaşınız elınden gelenin fazlasını yapmış. Herkesın kendı hayatı var. Fazlasını bekleyıp bu sekılde dusunmek cok acımasız ve bencılce. Kendı hayatınızla ılgılenın arkadasınıza kurulmak yerıne. Gecmıs olsun.
Kimseye kurulmuyorum kurulsam hemen başlık açardım iki aydır sadece kafama takıldı hiç arayıp sormaması normal değil bence çünkü. Kendi hayatı olduğunun bilincindeyim. Ben hayatını bıraksın gelsin her anımda benimle olsun demiyorum. Normal şartlara bu kadar sık görüşürken birden böyle kesilmesine üzülüyorum. O gün yaşadıklarım benim suçum değildi . Sanki ben günah işlemişim gibi o günden sonra beni bi daha arayıp sormaması görüşmek istememisi bi vana normal gelmedi. Ne kadar ehemmiyetsiz mesajlar birikmiş.

Gerçekten sizin gibi insanlardan uzak tutuyorum kendimi…
Yahu kadın gelmiş arabasıyla destek olmuş. Evli değil ailesiyle yaşıyor seni evine nasıl davet etsin bu 1, 2. Konu ertesi gün işi var ya da bir planı var evine gidip yatmak isteyebilir neden evini temizleme gelsin.
Ayrıca para istemişsiniz ikiletmeden vermiş.

Bir komşum var. Aynı sizin gibi ne yapsam daha fazlasını istiyor farkettim elimi ayağımı çektim.
Bende her zaman çekinme ara diyorum, bir istediği olursa geç saatte de yazar gider götürürüm. Ama ben yazmıyorum. Bi düşün bakalım neden.

Neden yapılan güzelliklerden memnun olmayıp eleştirecek daha da daha da fazla ne olabilir aaa bunu yapmadı diyorsunuz.
Daha fazlasını istediğim şey bi mesaj ve arama ne kadar büyüttünüz. Sanki dünyaları satın alsın benim için dedim. Ayp günah ya ben kimseden bişey istemedim. Sizzin gibi daha fazlasını istiyor ne demek görende her dakika kızdan bişey istiyorum sanıyor. Parayı ben istemedim kendisi sordu bende o hafta vermek şartıyla kabul ederim diye şakalaştık yani. Bu para mevzusu neden bu kadar büyüdü. Bende ona sevgilisiyle tatile gitmesi para vermiştim sıkışık zamanında. Hemen hemen 10-15 bin kadar paraydı kredi kartımı da vermiştim yermezse kullan diye. Cidden din geceden beri zor şeyler yaşamış birisine yapılan su mesajlara o kadar kızdım bunaldım ki 4 te uyudum. Tanımadığınız insanları çok kolay acımasızca eleştirip kırmaya programlısınız

X