Yakın arkadaşla araya giren sogukluk

Siz şaka mı yapıyorsunuz ya aynen insan kullanmayı seviyorum bu nasıl terbiyesiz hadsiz bi yorum elinden geleni o gün için yaptı allah razı olsun dedim. O günde kim olsa bence aynısını yapardı o haldeki insana Ben sonraki süreçten bahsediyorum bence siz en yakın en samimi arkadaşınızla böyle bişey olsa iki ay boyunca korkudan hiç arayıp sormazmısınız bunu bi düşünün
Bu cevabınızdan kişiliğinizi çözmek hiç zor değil. Hayatta başarılar :işsiz:

Bu cevabınızdan kişiliğinizi çözmek hiç zor değil. Hayatta başarılar :işsiz:
Sizin gibi halden anlamaz cahil insanlarla diyaloğa girmeyeceğim ayriyeten psikolojimi bozamam. Kişiliğimi yargılamam size kalmadı. Dilerim ki yaşamayasınız yaşayınca anlarsınız

Sürekli aynı konu üzerinden ilerliyorum ama hayatımda şu an başka akış yok 😄 uzun zamandır aklıma takılıyordu. 7 senelik bi arkadaşlığım var yakın arkadaşız beraber tatille gitmişliğimşz filan da var. Eşimle kavga ettiğim gün onu aramıştım o da iş çıkışıydı yanıma geldi filan ama ev berbat kan revan içinde benim burnum kırık. O gün hastaneydi karakoldu gece 12 ye kadar yanımdaydı. Arabası olduğu için o gün baya yardımcı oldu. O olmasa ne yapardım bilmiyorum hatta. Neyse gel gelelim beni eve bıraktı o halde ama ev Kısıklı dökük kan içinde ben ne kadar işe gidecekte olsam arkadaşımı o halde o evde bırakmazdım mesela en azından ortalığı bi düzenlerdim ben o psikolojiyle bide evi silip süpürüp temizledim. Neyse elimle boşanma aşamasındayken beni hiç arayıp sormadı nerdeyse bahanesi de çok yoğun çalışıyormuş şöyle böyle benden mi bekliyor anlamadım normal şartlar da sürekli gezip tozdugum birisi akşam gezmelerine çıktığım birisi. Yani iki ay olacak neredeyse adam akıllı arayıp sormuyor mesaj atmıyor hiç mi vakti zamanı yok aradığında ise sürekli iş yerinden gem veriyor yok işte basımı kaldıracak vaktim yok şöyle böyle bi şeye ihtiyacn olduğunda çekinme yaz diyor. Ama ben asla söyleyemem ki ya da kafa dağıtmaya altında arabası var hiç demedi gel bi akşam çay kahve içelim kafan dağılsın. Bide eve taşınma aşamasında mesajlasırken çok konusu geçti maddi manevi bişeyin ihtiyacın var mı dedi bende şakasına 20 bin borç istedim Allah razı olsun maaşı yatınca direkt verdi bunu da düşünüyorum. Ama bu sürekte manevi olarak gerçekten hiç bir desteğini yanımda olduğunu hissetmedim. Çok üzülüyorum insanlara çok mu değer veriyorum ya da ben mi gazla abartılı düşünüyorum

Siz arkadas degil de esinizin yerine koyacaginiz bir yoldas ariyorsunuz sanki. Sizi gezdirecek, borc verecek bir de ruh halinize gore surekli sizi oyalayacak birine ihtiyaciniz var.

Daha fazlasını istediğim şey bi mesaj ve arama ne kadar büyüttünüz. Sanki dünyaları satın alsın benim için dedim. Ayp günah ya ben kimseden bişey istemedim. Sizzin gibi daha fazlasını istiyor ne demek görende her dakika kızdan bişey istiyorum sanıyor. Parayı ben istemedim kendisi sordu bende o hafta vermek şartıyla kabul ederim diye şakalaştık yani. Bu para mevzusu neden bu kadar büyüdü. Bende ona sevgilisiyle tatile gitmesi para vermiştim sıkışık zamanında. Hemen hemen 10-15 bin kadar paraydı kredi kartımı da vermiştim yermezse kullan diye. Cidden din geceden beri zor şeyler yaşamış birisine yapılan su mesajlara o kadar kızdım bunaldım ki 4 te uyudum. Tanımadığınız insanları çok kolay acımasızca eleştirip kırmaya programlısınız
Neden o zaman bu platforma konu açıyorsunuz?
Madem biz sizi tanımadan yorum yazıyoruz, uyuyamıyorsunuz. Çevrenizde sizi tanıyan arkadaş, eş, dostla bu konuyu konuşun.

Bakın boşanma durumu çok farklı bir konudur.
Kimse olmaz yanınızda.
Tek başınıza baş edeceksiniz.
He yanınızda olan var mı dört elle sarılın.

Madem acımasız buldunuz yorumları. Kimsenin başına asla gelsin istemem. Arkadaşınız boşanırsa sizde aynısını yaparsınız.

Arkadaşınızda bir sorun göremedim . Aile olarak da bireysel olarak da arkadaşlık edilmemesi gereken bir çift ve bireysiniz . Sizin gibi bir çifti ben evime almam . Arayıp sormamasi GAYET NORMAL . Anormal bulmuşsunuz neyi anormal buldunuz şaşırdım dogrusu .öi

Arkadaşınızda bir sorun göremedim . Aile olarak da bireysel olarak da arkadaşlık edilmemesi gereken bir çift ve bireysiniz . Sizin gibi bir çifti ben evime almam . Arayıp sormamasi GAYET NORMAL . Anormal bulmuşsunuz neyi anormal buldunuz şaşırdım dogrususwn gi

Arkadaşınızda bir sorun göremedim . Aile olarak da bireysel olarak da arkadaşlık edilmemesi gereken bir çift ve bireysiniz . Sizin gibi bir çifti ben evime almam . Arayıp sormamasi GAYET NORMAL . Anormal bulmuşsunuz neyi anormal buldunuz şaşırdım dogrusu .
Terbiyesiz . Çift derken boşandım bu bir ikincisi bende nasıl bi sorun gördün ? Olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşlar en başından bu haketmemedğim hadsiz yorumlara haklısını ben nankörüm diyip geçmeliydim. O zaman rahatlardınız belki senin evine gelecek değilim bu ne hadsizlik iş. Arkadaşlığımı sorgulamak sana kalmadı. Ben buradan ibaret değilim ve olmayacağım da

Terbiyesiz . Çift derken boşandım bu bir ikincisi bende nasıl bi sorun gördün ? Olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşlar en başından bu haketmemedğim hadsiz yorumlara haklısını ben nankörüm diyip geçmeliydim. O zaman rahatlardınız belki senin evine gelecek değilim bu ne hadsizlik iş. Arkadaşlığımı sorgulamak sana kalmadı. Ben buradan ibaret değilim ve olmayacağım da
Valla hanımefendi yazdıklarınız arasında hak verebileceğim tek cümle benim terbiyesiz birisi olduğum o da sen ve senin gibilere denk gelince oluyor . 😁 Teşekkürler 😂evime gelip gelmeme konusuna gelince senin gibi birisinin değil evime girebilmesi mensubu olduğun sosyolojik durumun zaten mahallemden dahi geçmeye müsait değil .

Son düzenleme:
oha ya cidden kimseye iyilik yaramiyor
allah askina kim gider kocasinin darp ettigi kadinin evine? sen evliyken arkadasin arasa gece gece gider miydin mesela?
kocasi kadin doven manyak evi mi basar, anahtarla rehin mi alir , kiza bilenip onla mi uğraşır...tonla ihtimal varken kadin senin yanında olmuş.
20 bin borc istemissin insan çıkarıp kardesine vermez bir asgari ucretten fazla . kadin cikarmis vermis hala miymiy miymiy
arkadasin yapmasi gereken neyse yapmış. senin sorunlarını hayatinin merkezi yapmamasi onu kötü biri yapmaz. sukredecegine aliniyorsun.
13 yaşındaki bebeler silahla öğretmen vuruyor 2024 Türkiye'sinde...

X