Yakın arkadaşla araya giren sogukluk

Sürekli aynı konu üzerinden ilerliyorum ama hayatımda şu an başka akış yok 😄 uzun zamandır aklıma takılıyordu. 7 senelik bi arkadaşlığım var yakın arkadaşız beraber tatille gitmişliğimşz filan da var. Eşimle kavga ettiğim gün onu aramıştım o da iş çıkışıydı yanıma geldi filan ama ev berbat kan revan içinde benim burnum kırık. O gün hastaneydi karakoldu gece 12 ye kadar yanımdaydı. Arabası olduğu için o gün baya yardımcı oldu. O olmasa ne yapardım bilmiyorum hatta. Neyse gel gelelim beni eve bıraktı o halde ama ev Kısıklı dökük kan içinde ben ne kadar işe gidecekte olsam arkadaşımı o halde o evde bırakmazdım mesela en azından ortalığı bi düzenlerdim ben o psikolojiyle bide evi silip süpürüp temizledim. Neyse elimle boşanma aşamasındayken beni hiç arayıp sormadı nerdeyse bahanesi de çok yoğun çalışıyormuş şöyle böyle benden mi bekliyor anlamadım normal şartlar da sürekli gezip tozdugum birisi akşam gezmelerine çıktığım birisi. Yani iki ay olacak neredeyse adam akıllı arayıp sormuyor mesaj atmıyor hiç mi vakti zamanı yok aradığında ise sürekli iş yerinden gem veriyor yok işte basımı kaldıracak vaktim yok şöyle böyle bi şeye ihtiyacn olduğunda çekinme yaz diyor. Ama ben asla söyleyemem ki ya da kafa dağıtmaya altında arabası var hiç demedi gel bi akşam çay kahve içelim kafan dağılsın. Bide eve taşınma aşamasında mesajlasırken çok konusu geçti maddi manevi bişeyin ihtiyacın var mı dedi bende şakasına 20 bin borç istedim Allah razı olsun maaşı yatınca direkt verdi bunu da düşünüyorum. Ama bu sürekte manevi olarak gerçekten hiç bir desteğini yanımda olduğunu hissetmedim. Çok üzülüyorum insanlara çok mu değer veriyorum ya da ben mi gazla abartılı düşünüyorum
valla 20 bin borç veren arkadaş bu devirde :)))) iyi bir dostmuş:))) ben olsam sorgulamam. sen bence ona değil yaşadığın olaya kızgınsın ve ordaki herşeye

Bana çok korkmuş gibi değil de olumsuz negatif kasvetli olaylarla haşır neşir olmak istemedi gibi geldi be benim onun enerjisini düşürüp aşağı çekeceğimi düşündü.
Böyle düşünduyse bile haklı, şu andaki yazım dili uslubunuzla beni bile negatif etkilediniz.
Kaldı ki arkadaşınızin da bir insan olduğunu, kendi duygulari, korkuları, endişeleri olabileceğini idrak etmelisiniz. Herkesin önceliği kendi olmalı.
Olayı ve sizi bir de arkadaşınızın dinleyebilseydik keşke.

ben herkesi kendim gibi sandığım böyle düşünüyorum sanırım yaptığım yorumlarda da kim olsa aynı şeyi yapardan kastım dost dediğin insan yapar bu söylediklerimi demek istedim
Sizinki herkesi kendi gibi sanmak değil,
Siz sabit fikirli ve bencilsiniz.
Konuya yazan onlarca kadın var ve siz hâlâ olaya kendinizi inandırdiğıniz doğrudan bakiyorsunuz.

Dikkatimi ceken şey surekli arkadasinizin yaptigi şeylerin zaten görevi oldugunu dusunmeniz. "Kim olsa yapardi? Yok bi de gelmeyecek miydi? Yapilmasi gereken seyler iyilik degil" filan yaziyorsunuz.
Kim olsa ayni şeyi yapmayabilirdi, sizin arkanizi toplamak kimsenin görevi degil, gayette gelmeyebilirdi arkadasinizin yaptigi her şey bir iyilik. Bu kiz sizin anneniz degil, babaniz degil, kardesiniz degil. Ne gece gece sizinle ugrasmak zorunda ne de para vermek zorunda...
En fazla polisi ambulansi arar vatandaslik gorevini yapardi. Once bir şu "zorundaydi zaten" kafasindan cikarsaniz daha saglikli dusunursunuz bbeeelllki.

Bunu ben de dedim de etmediği laf kalmadı :KK70: Şiddet gördükten sonra tekrar barışması özledim demesi vs bir tek bana absürt gelmiş demek ki diyordum tam yorumunuzu gördüm. Bu şekilde dayakçı kocaya tekrar tekrar dönecek kişiyle ben iletişimi koparırım dediğim gibi araları düzelince sen izi bozmak istiyorsun fesatlık yapıyorsun bile diyebilir her şey beklenir.
Tabii öyle konu sahibi onu demese bile boşuna araya girenler kötü olcak en son adam diyecek ki ne yaparsam yapayım gitmiyor demek ki bunun aklına giriyorlar bu ondan şikayet ediyor beni bu sefer çevredekilere kurulup bela olacak o uzaklaştırmaların nezaretin acısını onlardan alacak

Sürekli aynı konu üzerinden ilerliyorum ama hayatımda şu an başka akış yok 😄 uzun zamandır aklıma takılıyordu. 7 senelik bi arkadaşlığım var yakın arkadaşız beraber tatille gitmişliğimşz filan da var. Eşimle kavga ettiğim gün onu aramıştım o da iş çıkışıydı yanıma geldi filan ama ev berbat kan revan içinde benim burnum kırık. O gün hastaneydi karakoldu gece 12 ye kadar yanımdaydı. Arabası olduğu için o gün baya yardımcı oldu. O olmasa ne yapardım bilmiyorum hatta. Neyse gel gelelim beni eve bıraktı o halde ama ev Kısıklı dökük kan içinde ben ne kadar işe gidecekte olsam arkadaşımı o halde o evde bırakmazdım mesela en azından ortalığı bi düzenlerdim ben o psikolojiyle bide evi silip süpürüp temizledim. Neyse elimle boşanma aşamasındayken beni hiç arayıp sormadı nerdeyse bahanesi de çok yoğun çalışıyormuş şöyle böyle benden mi bekliyor anlamadım normal şartlar da sürekli gezip tozdugum birisi akşam gezmelerine çıktığım birisi. Yani iki ay olacak neredeyse adam akıllı arayıp sormuyor mesaj atmıyor hiç mi vakti zamanı yok aradığında ise sürekli iş yerinden gem veriyor yok işte basımı kaldıracak vaktim yok şöyle böyle bi şeye ihtiyacn olduğunda çekinme yaz diyor. Ama ben asla söyleyemem ki ya da kafa dağıtmaya altında arabası var hiç demedi gel bi akşam çay kahve içelim kafan dağılsın. Bide eve taşınma aşamasında mesajlasırken çok konusu geçti maddi manevi bişeyin ihtiyacın var mı dedi bende şakasına 20 bin borç istedim Allah razı olsun maaşı yatınca direkt verdi bunu da düşünüyorum. Ama bu sürekte manevi olarak gerçekten hiç bir desteğini yanımda olduğunu hissetmedim. Çok üzülüyorum insanlara çok mu değer veriyorum ya da ben mi gazla abartılı düşünüyorum
Nankörsunuz,En zor anınızda yanınızda olmuş.Yüz verilince astar isteyen tipler gibisiniz.Herkesin kendince sorunları oluyor ,hayat çok zor .Surekli onun aklında olup eli üstünüzde olsun istiyorsunuz ama dünya sizin etrafınızda dönmüyor.......

X