bi aile babasi bunu mu yapar ??

Böyle hayatmı olur Allah askına. Maastan 100tl kalıyor ve beyefendı araba taksıdı arabanın yakıtını odeyebılıyor öylemı. Sız bır de babanınız verdıgı evde oturuyorsunuz ya kıra verseydınız napıcaktınız. Çocuklar ne yıyor ne ıcıyor anlamadım ben

aıle cok onemlı malesef. Benım esım de yıllarca borc harc ıcınde yasamıs ve aılesı hep baskalarının sırtından gecınmıs.esım sureklı calısmıs ortaokulda bıle ve calıstıgınıda annesıne vermıs. Baba desen yıllarca bı calısmıs bı calısmamıs sureklı kredı kartı borcları akrabalardan ıstemeler vs. Sımdı de bızım sayemızde gecınıyolarlar ama bızı mahvettıler,kocam kafayı yedım panık atak gecırdı, okb gecırdı sımdı de sorumsuz, vurdumduymaz bırı oldu. Ben hamıle kaldım kalır kalmaz bırıktırdıgım ne varsa ıs yapıcam dıye elımden aldı sımdı benım 3 kredı+10bın kredı kartı borcuyla basbasa bıraktı. O yuzden aıle cok cok onemlı, ama yapacak bırseyım de yok bu saatten sonra

Sıze tavsıyem esınıze aynen sunu dıyın, ya aklını basına al arabayı sat modelın kucult ya da ayrılalım.

Ben sizin eski konularınızı biliyorum. Evet belki şartlar zor ve başka arkadaşlarda demiş ama çalışmanız şart. Bu illa mesai usulü olacak diye bir zorunluluk yok.başka ufak tefek şeylerde olabilir. Acaba eğitim durumunuz nedir daha önce nerelerde çalıştınız?nolur yanlış anlamayın belki bir fikir verebilirim size. Bende kızım doğupta eve kapandığım zaman kafayı yemiştim. Eşinize gelince bende de benzer modeli var çarem olsa önce ben kendimi kurtarırdım. O yüzden üzgünüm yardımcı olamayacağım ama o kızları benim yerime öpün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…