Beyaz Tenli olmak kötü mü :(

yurt disinda yasayan türklerin nerdeyse hepsi solaryuma gidiyor esmer olmak icin..
düsünebiliyomusunuz ? ben burda yani yurt disinda dogmadim ama onlar gibi olamiyorum,
hepsi ayni dükkandan cikmis gibi, ayni ten, ayni makyaj abartili tabiki, ayni giyim..
buranin erkekleride o tür kizlari begeniyor.. beyaz tenlilere kimse bakmiyor..
türkiyede ise daha farkli sanirim cünkü orda esmer tenliler cok , bu yüzden beyaz tenli göze hos geliyor :)
bende beyaz tenliyim.. cildim cok problemli oldugu icin malesef dezavantaj..

Örnek verdiğin linkteki kızın bacakları kar beyaz yüzü ise daha koyu .Hoş bir görütüsü yok bence

Benim ten rengim bunun 1 ton açığı :26:

Ben de beyaz tenliyim ve cildimde herhangi bir problem yok gayet memnunum.Bazı kendini bilmezler '' aaaa cildin ruh gibi kız ne bu beyazlık'' deseler de :) Aldırmamaya çalışıyorum :)) Tınnnn yanii. Çekemeyenler öyle diyor zaten sadece :)

Böyle bi soru olur mu ya? herkesin zevki farkli. kimi beyaz teni begenir kimi esmeri,
kimi sari saç sever kimi koyu, kimi zayif olmak ister kimi balik etliligini sever.
Yani hic bir zaman herkese begendiremezsin kendini, boyle bi mecburiyetinde yok ki zaten.
Sen kendini sev, begen yeter.
Cildine duzenli bi sekilde bakim uygularsan, guzel bir cildin varsa beyaz ten her zaman daha avantaj bence :)
bende beyaz tenliyim bu arada :):) yazin denize gittigimde ister istemez bronzlasiyorum ve o halde kendimi hic begenmiyorum acikcasi

Son düzenleme:
bende bembeyazm ve halimden çok çok memnunum kimi görsem esmer kara kara hiç hoşuma gitmiyor bana ruh gibisin diyenlerde çekemiyorlar ztn hatta bazen güneşte kararıyorum beyazlamak içn maske yapıyorum her hafta

Ben beyaz tenliyim ve çok memnunum.. Bir yazıda erkeklerin beyaz tenli kadınları çekici bulduğunu okumuştum

bende beyaz tenliyim ve tenimin rengini çok seviyorum. hatta bu sene hiç güneşe çıkmadım neredeyse yanmamak için. koyu kahve saçlarımıda siyaha boyamıştım bi ara çok güzel olmuştu. şimdide istiyorum ama annem ruh gibi oluyosun diyo ama bakalım... sonuç olarak beyaz ten bence güzeldir...

Bende beyaz tenliyim cokta memnunumda
ama tek sorunum var yanaklarim hep kizarik
fondoten kullanmayi sevmedigim icinde o kizarikliklari kapatamiyorum
tam olarak ne oldugunu bilen varmi?
sizce buna karsi birsey yapilirmi maske gibi seyler falan? yoksa acaba ten rengimmi öyle

bembeyaz ten, antik yunanda,orta çağda,romantik ve klasik dönemlerde asaletin ve saflığın simgesiydi.kadınlar ''beyaz'' olabilmek için çeşitli yollara baş vurup,beyazlatıcı kremler bile yaptılar.hatta ellerine yapay damarlar bile çizdiler,yanmamak için güneşte dantel şemsiyelerle gezdiler.siz düşünün artık. gerçi o dönemlerde beyaz olmanın soylular ve işçi sınıfı gibi bir ayrımı ortaya çıkarmasının da büyük rolü vardı.sonra 50 li yıllarla birlikte kadınlar güneşlenmeye,bikinilerle dolaşmaya başladıklarında bronzluk moda oldu.bana kalırsa her iki renk de kadınına göre yakışıyor. ama beyaz olmak yine de çok güzel. :)

Beyaz tenli olmak güzel ama kusursuz bir cilt yapın olması gerek, yüzünde pürüz olursa çok göze batar ve güzelliği gölgeler. Tabi birde çok beyaz olunca hasta mısın? tenin çok beyaz, ruh gibisin gibi cümleleri çok sık duyarsın... ben altın sarısı ten rengine hastayım, o renge sahip insanları görünce hayranlıkla bakıyorum.

bence beyaz tene düşkünlüğümüzün sebebi türkiyede yaşamamız

çoğu kişi esmer ya da koyu tonlarında tene sahip olduğu için herkes beyaz ten istiyo. bi de yabancılarında çoğu sarışın olduğu için bi özenme durumu oluşuyo

bence en önemi şey ten renginin kişiye yakışması öyle olunca sorun kalmıyo zaten.

ben daha çok melez tenleri seviyorum

beyaz bir ten sorunu hiç kaldırmıyor.

ama güzel bir beyaz ten de çok hoş duruyor tabi ama en sevdiğim melezlerdeki ten rengi,anne-babadan birinin koyu tenli oluncaki ortya çıkan melezlikten bahsediyorum

zencileri de çok beğeniyorum simsiyah olanları ya da sütlü çikolata renginde..çok harika görünüyorlar

Son düzenleme:
olur mu öyle şey beyaz ten çok güzeldir, erkeklerin bile çok beğendiği seksi bulduğu ten rengi

ister masum görünürsün, ister seksi, her makyajı kaldırır ten rengin

lisede ben de niye beyaz tenliyim diye zırlardım şimdi ise yanmamak için hep 50 faktör kullanıyorum

ben de beyaz tenliyim.ama avantaj mı diye düşündüğümde çoğu zaman değil,.
sebeplerin çoğunu arkadaşlar saymış ben tekrarlayım;güneşten hemen leke oluyoruz,millet anlaşmış gibi ruh gibisin ,hastamısın,çok solgunsun bıdı bıdı konuşuyor.artı beyaz tene birde sarı saç eklediğimizde makyajsız solgun duruyor yüz.
benim esmer bir arkadaş hiç şaşmadan her sabah ölü gibi olduğumu söyler hiç aksatmazkendisi de beyaz ten hastası.kimi çekememezlikten kimi de boş boğazlıktan konuşuyor.
ama yine de güzel beyaz tenli olmak

Geçen gün bir kız gördüm. Bembeyaz tenli,çok koyu renk bir saçı vardı ama tam siyah da değildi.
Sadece yandan gördüm. Nasıl bir suratı vardı bilmiyorum, oturuyordum ben çünkü.
Deri ceket giymişti bi de.
Tarzı da güzeldi yani.
Herkes ona bakıyordu. İnanılmaz dikkat çekici ya.
Ben de gözlerimi alamadım o kızdan beyaz ten+koyu renk saç hastası bir insan olarak.
Ki normalde bakmam öyle,ama istisnalar oluyor işte.
Beyaz ten nefis bir şey.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…