Beyaz Tenli olmak kötü mü :(

Beyaz ten +kiraz dudak ve kalın dudaklar 3'lüsü candırrrrrrrrrrr.

Sarı saç hariç, her rengi de taşıyabileceğimi düşünüyorum .

Son düzenleme:
Valla bence avantaj, zira yaşadığımız cografyada farklısınız ve bu insanlara enteresan geliyor. azıcık makyajla cok dikkat cekici olabiliyorsunuz, her renk sac inanılmaz gidiyor.

küçükken annem beyaz öküzüm derdi ne bileyim hala cok komik geliyor, bu nedenle bile bence avantaj

Kızlar Ben Bembeyazım Herkes Bembeyazsın ruh gibisin Diyor Sizce Avantaj mı? Dez avandaj mı ?

ben pek avantajını görmedim bugüne kadar ne yazık ki.. güneşte kıpkırmızı kesilmek,çillenmek,sivilcen çıktı mı kabak gibi açılması açısından dejavantaj olarak görüyorum tabi ama sözlüm tenimin renginden memnun olduğu için aslında bir avantaj yoksa ona kendimi nasıl beğendirirdim :))

Ben galiba cok beyaz grubuna giriyorum .bugun evimize gelen misafirler bile ne kadar beyazsin dediler :/ babamda git yuzunu yika ne surduysen demez mi !
Suratimda makyaj bile yoktu neden moralimi bozuyorlar anlamiyorum.
Bence guzel tenim ya .

Son düzenleme:
aa beyaz olmak ayrıcalıktır canım
çünkü ister bronz makyaj yap ister bembeyaz hepsi oluyor ve bence beyaz tene makyaj sac rengi oje bile daha cok yakısıyor

Rahmetli annem yazın güneşlenmenin ayarını biraz fazla kaçırsam;

''Kadının beyaz tenlisi makbuldur,bari güneşlenirken yüzünü kapat'' derdi.

Vardır bi bildikleri eskilerin

Karamel kuzum ben de senin gibi dusunuyorum .sen de benim gibi beyazsin .
Cevremdekiler bazen canimi sıkiyor iste aglayacaktim cok ustume geldiler.

Son düzenleme:
Beyaz tenli olmak bence büyük avantaj. çünkü kömür siyahı saç dışında hepsini kaldırabiliyor.

Özellikle yumuşak tonları çok yakıştırıyorum, karamel, açık kızıl, veya bal rengi gibi..

ben de beyaz tenliyim, çok mutluyum. Kıl tüy sorunu da esmerlere oranla yok.

Ben galiba cok beyaz grubuna giriyorum .bugun evimize gelen misafirler bile ne kadar beyazsin dediler :/ babamda git yuzunu yika ne surduysen demez mi !
Suratimda makyaj bile yoktu neden moralimi bozuyorlar anlamiyorum.
Bence guzel tenim ya .

Ben çok beyaz olan tenlere bayılıyorum ya.
Ölü gibi olanlar hariç tabi. Canlı olması lazım.
Bak buna bittim mesela.
Aşırı beyaz ama çok güzel. Bir de gözün rengi, dudakları ve saç rengini düşün.
Olağanüstü.

Bu da oynanmamış fotolarından biri. :))
Yine güzel bir beyazlık. Ama yukardaki beyaz ten çok fazla güzel benim için.

Son düzenleme:

bu ilk resmi çok beğendim ben çok harika çok duru çünkü cildi güzel olduğu için o kadar güzel durmuş zaten.ben kendime yakıştırmıyorum ama beyaz teni hep güneşlenirim bu yüzden çok bronzda olmuyorum zaten ama buğday olduğum zaman daha iyi bende sanki.saçlarım çok siyah olduğu için çok fazla duruyor bende.

Hmmm sert gösteriyorsa seni, teninin buğdaylaşması daha iyi olur.
Saçının rengini açmaya kalksan daha zor çünkü istediğin tonu tutturman imkansız olabilir.
Açıldıkça turunculaşıyor çünkü. Hem kaşlarınla da sorun olur. Bir sürü iş. . .
En iyisini yapıyorsun yani.

evet canım o yüzden çok yapay duruyor o zaman siyah saç açıpta saçımı yıpratacağıma tenimi biraz yakıyorum zaten çok fazla olmuyor amaa eğer saçlarım kestane tonunda olsa kesinlikle beyaz teni kullanırdım.

Stoya... Çok güzel bir kız peri gibi, melek gibi, bambaşka bir şey..
Ama konumu malesef tam aksine çok kötü.

Aynen ben de bayılıyorum :26: arkadaşlarımda aynı şekilde.
Ama ailemdekiler ya da akrabalarım pek sevmediklerinden olsa gerek ,sürekli olumsuz yorum yapılıyorlar.
Mesela bir fot. çektiriyoruz ,Maritsa en beyaz sen çıkmışsın ,biraz yanmalısın diyorlar .Böyle milyon tane örnek verebilirim .
Bu kızıda göstersem beğenmezler .
Bana göre ise muhteşemmmm .

Aman neyse dün baya canım sıkılmıştı :/ bugün iyiyim .

Ne canını sıkacaksın yahuuu, boşveerr.. :)))
Biz seviyoruz ya önemli olan o.
Bana da derler ne kadar beyazsın sen diye, cevabım hep "evet, çok güzel" oluyor.
En son doktorum da dedi ve bu cevabı verdim.
Ben iltifat olarak alıyorum beyazlığımı vurguladıkları zaman.
Onlar ne niyetle diyor bilemem ama ben seviniyorum, evet demek ki gerçekten beyazım diyerek.

o bembeyazlığına kıpkırmızı ruj sür bak nasıl dibi düşüyo herkesin :))

ben de bembeyazım,son yıllarda denize gidiyorum da karardım biraz,küçükken hepten beyazdım
pek de beğeniyorum bu halimi,ışıl ışıl cildim var ne güzel
tabii azıcık da kansızlık var :)
üzülme bence,kırmızı ruj,ya da allık halleder sorununu..

Ben Konu Sahibiyim Bembeyazım Ben Çevrem Akraba Tanıdık Çok Beyazsın Niye Bukadar Beyazsın Diyorlar Sanki İlkez Beyaz Tenli İnsan Görmüşler Gibi Yorumlar Yapıp Canımı Sıkıyorlar Beyazlara Makyajda Yakımazmışta vs. Vs.

Kırmızı Ruju Denemiştim Baya Sexi Duruyor Bence Beyaz Tenlilerde

beyaz ten kötü olur mu hiç, pamuk gibi ne güzel,
ben buğday tenliyim ama beyaz tenlileri çok beğeniyorum,
hele birde kızıl saçlılarsa ve kırmızı ruj sürmüşlerse off ateşlerinden yaklaşılmaz yanlarına,
birazcık makyaj sizi ruh gibi göstermekten kurtarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…