Beyaz Tenli olmak kötü mü :(

Hiç dezavantaj olur mu :) Bi buğday tenli olarak söylüyorum ki; bence beyaz tenli bayanlar çok hoş duruyor, yani bunu dezavantaj olarak görme.. :)

bende esmer tenliyim hafif bronz tadında şikayetçi değilim ama beyaz teni de çok severim. erkeklerin böyle bi ayrımı yok genelde orantılı vücud ve alımlı olmak yeterli

Eskiden beyaz teni severdim ama artık buğday teni daha çok beğeniyorum.Beyaz ten çok yorgun,bitik bir görüntü verirken buğday,bronz ten ise daha canlı bir görüntü veriyor insana.

Beyaz kadini kirmizi sarap icerken bogazindan gectigini gorursunuz gibi bir film repligi vardi
Beyaz olmak avantajdir her zaman
Tabi benim gibi sivilce lekeleri yoksa
Arkadaslarim bacaklarimi sirtimi gobegimi falan cok begenirler cunku beyaz ve oralarda leke iz kusur vs yok
Hepsi yuzumde toplanmis mubaeek :-D

Filmin isimini hatırlayamadım
Offfff kafama takıldı bak hangi filmdi o .

ben de beyazım kışın rahatım taş bebek gibi yazın gölgelerde gezerim krem falan bakımı zor beybi

Beyaz ten bır mucevver bence esmer olmayı ıstese bır beyaz tenlı bayan hemen guneslense olurda ama esmerı nasıl beyazlatcan ıstese bı de o var beyazım ve mutluyum cok herkese nasıp olmaz kıymetını bılın beyaz tenım var yesılde gozlerım ama sac rengımıde hep sarı rofle falan tutuyom kı cakmada olsa sarısın olayım dıye

bende bembeyazım.. yaz kış hep aynı renk beyazıs bide yanamıyozda guneste kızarıp ,gunes goren yerler su toplar yara olur iyileşince yine beyazsındırda,,gunes kremi sursen bile..gunes yakıyor napalım golgeden golgeden gidicen

etek falan giyince beyaz beyaz parlıyo bacaklarım sinir oluyorum bronzlaşmak güzel yaa
tatlım madem çok beyazsın sürün güneş kremini şöle yarım saat bi saat güneşlen 3-5 gün yüzüne cildine kan gelsin arkadaşımda senin gibi bembeyaz ruh gibisin diyolar onada

İstegin sac rengi sana yakisir, istedigin makyaj da. Bronzlasmansa cok kolay. Bunlarin hic birini esmerler dogal yontemlerle yapamiyor tatlim.

Annem bugun beyazligimla laf edene kadar ,hiçbir sıkıntım yoktu
Bugun lütfen solaryuma gir ya da guneslen ,bu kadar da beyazlık olmaz dedi ya !
Evet brozlasmamak icin güneşten kaçıyorum cok dogru ama size ne ! Belki böyle seviyorum ,ortalıkta ruh gibi dolasmayi.

Son düzenleme:
herkese yakışan bi renk vardır.herkesin de kendine göre bi güzelliği vardır. sen aynaya bakınca kendini güzel hissediyorsan sorun yok bence.makyajla yüzüne renk verebilirsin ama bronzlaşma meselesinde çok beyazsan tavuk gibi kızaradabilirsin yada yakışmayabilir. bence bronzlukta her yüzde güzel durmuyo. yakaışana çook yakışıyo ama yakışmazsa komik duruyo bence. sen hiç bronzlaştın mı daha önce

Bence beyaz tenli olmak çok güzel. Ben rengimi korumak için yazın bakkala giderken bile 50+ güneş koruyucu sürerim. Ama türkiyede beyaz tenli insan pek fazla görmüyorum ben. Yani esmer olmamak ya da açık renkli olmak beyaz olmak değil. Mesela bir beyaz ten örneği;

Girl with pale skin

Ben bronzlaşabilen ten rengine sahip değilim ,sadece kızırıyorum .
Galiba saç rengimle alakalı birsey bu .Koyulaştırtan sonra insanların çok gözüne batmaya başladı acilen özüme dönmeliyim .

Bu beyazdan ziyade aşırı beyaz ten. Yani bundan koyu tenler de beyaz ten olarak nitelendiriliyor.
Beyaz tenin bir çok çeşidi ve alt tonu var. Bazıları ortamın ışığına göre pembe, sarı veya buğday görünebiliyorlar. Genelde gün ışığında beyaz görünen ten rengine 'beyaz ten' deniliyor. Ten rengini beyaz, buğday, esmer olarak nitelendirirken yapay ışıktan ziyade gün ışığındaki görüntüsü değerlendirilmeli. (Gün ışığından kastım direk güneş ışığı değil, gün ışığını alan aydınlık ortam)
Misal ben alt tonu sarı olan beyaz tenliyim. Gün ışığında bembeyazken, yapay oda ışığında sarımsı açık buğday görünüyorum. Ama bu benim beyaz tenli olduğum gerçeğini değiştirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…