Beyaz Tenli olmak kötü mü :(

Bana kırmızı ruj yakışmıyor. Çirkinleştiriyor beni sanki. Neden acaba ?? :44:
Genelde kızıllara ve sarışınlara yakıştırıyorum kırmızı ruju.
Beyaz ten+koyu saç ikilisine sahip insanlarda beğenmiyorum çoğunlukla.

evet seksi duruyo ama kıpkırmızı olanları...Sen daha doğal birşey sürebilirsingünlük hayatında,ben beyaz tenlilere çok yakıştırıyorum.
ayrıca eleştiren herkes kusursuzdur eminim inan sen ne duyduysan ben de aynılarını duydum yıllar yılı..Eskiden de takılmazdım ama artık hiiiiiiç kaale bile almıyom kimseyi.
Bak iskandinav kızlarına??Her biri bembeyaz ve çok da beğenilen kızlar :)

not: belki de simsiyah saçların varsa o zıtlık dikkatini çekiyodur insanların,saçlarını ve kaşlarını da biraz daha açık bir renge boyarsan hoş olabilir
zaten beyaz tenlilere sarı-kırmızı-turuncu-karamel-siyah..Her renk yakışır :)
limonları limonataya çevirmeye çalışmazan yaşanmaz bu hayat

Beyaz Tenlilerde Bir Göz Kalemi Bile Fark yaratıyor Ruj Allık Rimeli Düşünemiyorum Buğday Tenlilerde Güzel Bence Güzelsen Tenin Önemi Yok bence

İtiraf Edeyim Günlük Hayatta Göz Kalemi Ve Dudak Kremi Sürüyorum Okadar Kırmızı Ruju Anca Özel Günlerde Kullanırım Doğallktan Yanayım Biraz Cildim Erkenden Çöksün İstemem

İtiraf Edeyim Günlük Hayatta Göz Kalemi Ve Dudak Kremi Sürüyorum Okadar Kırmızı Ruju Anca Özel Günlerde Kullanırım Doğallktan Yanayım Biraz Cildim Erkenden Çöksün İstemem

Allah allah niye ki ?Asıl beyaz tenlilere hiç açık renk rujlar gitmiyor .
Kozmetik magazasına girdiğimde bile, beni gösterip ,şu kızın rujundan istiyorum diyen o kadar çok oluyor ki.
Bana da kömür gibi siyah saçlar pek yakışmaz .
----------------
Ruj sürmekle de cilt çökmez :/ nereden çıkartıyorsunuz bunları yahu .

Son düzenleme:
Ben de beyaz tenliyim burnumdaki siyah noktalar haricinde kusursuz bir cildim var ve ben beyaz tenli olmaktan çok memnunum beyaz tenlilik masumiyet katar hele birde güzel bi allıkla tamamladıysan :)

makyajı Kast etmiştim Arkadaşım

Kömür saç bana da yakışmıyor.

Ben açık ruj gidiyor demedim ki.
Kırmızı rujları yakıştırmıyorum dedim.

Canlı, hoş bir sürü renk var kırmızı dışında.

Bir de zevkle alakalı da olabilir.
Şimdilerde mesela cart pembe rujlar çok kullanılıyor; bence iğrenç.
Yakışanına rastlamadım.
Ama demek ki kullananlar kendilerine yakıştırıyor. Tercih meselesi.

[

Kirmizininda bir suru tonu var aslinda .
Sana bence yakisiyordur ama gozun alismadigindan yadirgiyorsundur o renkleri.

Bence igrenc :) cingene gibi oluyorlar onlari surunce.

Sen de bir ara fovori rujlarini bana msj at olur mu :) zevkine guveniyorum.

Son düzenleme:

Bana hiçbir şekilde, hiçbir ton yakışmıyor bence.
Gölge düşürüyor tipime resmen.

Yoksa kiraz rengini çok severim. O yakışır beyaz tene.
Liv Tyler'a süper oluyor mesela ama bana olamıyor.

Ama olmasa da çok güzel tonlar yakalıyorum zaten ben kendim için.
Hiç problem değil yani.

Ben ruj değil kalem kullanıyorum sadece.
Yine de senin seveceğini düşündüğüm rujları yazarım.

Bana da goz makyaji hic yakismiyor gerci en son bir eyeliner alip surdum ,fena olmali sanki .
Gozumun alismasi epey zaman alacaktir .

Bana da goz makyaji hic yakismiyor gerci en son bir eyeliner alip surdum ,fena olmali sanki .

Ben alışmakla alakası olduğunu düşünmüyorum. :/
Yakıştırmayınca bitiyor.
Bende böyle daha doğrusu. :|
Bir şeyi denediğim ilk anda waow demem lazım.
Yoksa zaman bir şeyi değiştirmiyor.

Ama göz makyajı doğru yapıldığında yakışmayacağı insan olamaz bence.
Eyeliner olmuyorsa sadece kalem denersin, o da olmazsa far ya da karma denemeler yaparsın.
Mühim olan doğrusunu bulmak.
Ben de bi ara napsam da göz makyajımı çok beğenebilsem diye düşünüp araştırma yapmıştım. Makyaj vardı ama çok da hoşlanmıyordum karşımdaki sonuçtan.
Sonra buldum uygun olanını. Sen de deneye deneye bulacaksın.

Son düzenleme:
bense buğday tenliyim ve melezlerin o kavruk tenlerine bayılıyorum

bide zencilere..

ama hepsi güzel olmuyor.

.............

beyonce ninki gbi bi ten rengi mükemmel

Ben de beceremiyorum göz makyajını..Zaten küçük, çekik,derin gözlerim...Ama değişik renkte farlarla hafiften gölgeleme vs. yapıyorum..Kalem çekmeyi vs. hiç beceremiyorum...

Rujla idare ediyorum genelde...:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Tam aksine ben de beyaz tene makyajı daha çok yakıştırıyorum......

Son düzenleyen: Moderatör:
bende beyaz tenliydim ne yazikki tatilde tine bronzlastim :/ bi kac aya gider belki tekrar beyaz olurum :) ayrica beyaz tenlide kirmizi ruj ve hafif siyahli dagitilmis goz makyajini cok begeniyorum ve cok yakistiriyorum herzamanda bu makyajdan yanayim :) beyaz tenlilere her makyaj yakisirr <3

narmik arkadasim sana bir tavsiyem var bende farlari hic iyi suremezdim fircalar aldim yavas yavas ogrendim ve fircalarla makyaj yapmak cok daha kolay bence bir kac firca al ve dene... ayrica gozlerim kucuk demissin goz disina kalem sur hafif hafif cok fazla olmasin yalniz onuda bulastirinca bugulu yapinca hem daha guzel duruyor hemde gozu oldugundan daha buyuk gosteriyor

Son düzenleme:

Lensli gözlerimiz topiğine ekledim göz fotomu canım..Benim göz makyajım en fazla o şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…