- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
- Konu Sahibi Canansever
-
Canım bende beyaz tenlıler kervanındayım.Öylekı boyle bırfotografta falan veya bırıyle yanyanayken dırek sırıtıyorum yanı.Ama nıye dert edıyosun kı ıstedıgın zaman bronz ıstedıgın zaman beyaz kullanabılırsın tenınıBirde beyaz ve bembeyaz dıye bırsey yoktur.Bazıları kumrala bıle beyaz ten dıyor hayır beyaz ten farklıdır.Soluk beyaz dıye bırseyde yoktur beyaz ten zaten soluktur o dıgerlerının yanında daha beyaz oldugu ıcın soluk denılıyor. Sac rengıne dıkkat edıceksın sarısın oldugun zaman dogal kullanmak pek olmuyor cunku hasta gıbı gosterıyor bunların ipuçları var
Beyaz ve bembeyaz ten vardır. Öyle bir şey yoktur ne demek.
Bir sürü tonu var tenlerin. Beyaz tenin de aynı şekilde.
bence kadında beyaz ten erkekte esmer ten makbuldür
Bugdaya yakın tenlerı bıle beyaz olarak der bazıları.Bır makyoz soylemıstı bunu bana beyaz ten bellidir.Meryem uzerlı beyazdır.Bu belli birşey diğer tenlerın tonunu bılemem beyaz boyledır . O tamamıyle halk arasında yalnıs bır soylence bugday tenlıye bıle beyaz dıyenı gordum.
Bugdaya yakın tenlerı bıle beyaz olarak der bazıları.Bır makyoz soylemıstı bunu bana beyaz ten bellidir.Meryem uzerlı beyazdır.Bu belli birşey diğer tenlerın tonunu bılemem beyaz boyledır . O tamamıyle halk arasında yalnıs bır soylence bugday tenlıye bıle beyaz dıyenı gordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?