- 23 Aralık 2011
- 91
- 4
- Konu Sahibi Canansever
Hiç dezavantaj olur mu :) Bi buğday tenli olarak söylüyorum ki; bence beyaz tenli bayanlar çok hoş duruyor, yani bunu dezavantaj olarak görme.. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyaz candır
Filmin isimini hatırlayamadımBeyaz kadini kirmizi sarap icerken bogazindan gectigini gorursunuz gibi bir film repligi vardi
Beyaz olmak avantajdir her zaman
Tabi benim gibi sivilce lekeleri yoksa
Arkadaslarim bacaklarimi sirtimi gobegimi falan cok begenirler cunku beyaz ve oralarda leke iz kusur vs yok
Hepsi yuzumde toplanmis mubaeek :-D
Kızlar Ben Bembeyazım Herkes Bembeyazsın ruh gibisin Diyor Sizce Avantaj mı? Dez avandaj mı ?
Kızlar Ben Bembeyazım Herkes Bembeyazsın ruh gibisin Diyor Sizce Avantaj mı? Dez avandaj mı ?
herkese yakışan bi renk vardır.herkesin de kendine göre bi güzelliği vardır. sen aynaya bakınca kendini güzel hissediyorsan sorun yok bence.makyajla yüzüne renk verebilirsin ama bronzlaşma meselesinde çok beyazsan tavuk gibi kızaradabilirsin yada yakışmayabilir. bence bronzlukta her yüzde güzel durmuyo. yakaışana çook yakışıyo ama yakışmazsa komik duruyo bence. sen hiç bronzlaştın mı daha önce
Bence beyaz tenli olmak çok güzel. Ben rengimi korumak için yazın bakkala giderken bile 50+ güneş koruyucu sürerim. Ama türkiyede beyaz tenli insan pek fazla görmüyorum ben. Yani esmer olmamak ya da açık renkli olmak beyaz olmak değil. Mesela bir beyaz ten örneği;
Girl with pale skin