Beyaz Tenli olmak kötü mü :(

Aslında güzel, bende beyaz tenliyim.Ne bileyim kusursuz bir ciltse avantajlı geliyor bana.Ama sivilce,yara, bere gibi en ufak lezyonlar çok fazla ortaya çıkıyor,belirgin durumda. Ben bu yüzden kendimde dez avantaj olarak görüyorum..

Ben de beyaz tenliyim.Ve dezavantajlı oldugumu düsünüyorum.Cildimi çok iyi korumak zorundayım güneşe kremsiz cıkamıyorum hemen ben ve lekeler cıkıyor ve beyaz tenli insanlar çabuk deforme oluyor yani çok çok iyi bakmak zorundayız cildimize...Ve bu bence çok can sıkıcı.Hele yaz günleri.

Aynen Bende çok Haklısın Herkes Aa Çok Beyazsın Niye böyle Beyazsın ruh Gibisin diyor Çok sıkıldım

Bende beyaz tenliyim. Güzel ama kusursuz bir cilt için güzel...

kızlar bende beyaz tenlıyım hemde cok yazın kremsız dısarı cıkamam
ama ben beyaz tenlı olmayı avantaj olarak goruyorum

Öyle olsaydı pamuk prenses bembeyaz tenli olmazdı Beyaz ten güzeldir, bembeyazı güzeldir asıl,çok rahatsız oluyorsan bir allık sürersin olur biter :)

Ne anlamda?
Görsel anlamda hiç bir ten rengi avantaj veya dezavantaj değildir. Ama kusur gösterme konusunda beyaz ten çok başarılı, cildi güneşten koruma konusundaysa tam aksi çok başarısız.
'Aa çok beyazsın' diyenlere gelince; lisede çok derlerdi bunu bana çünkü saçlarım simsiyahtı, bu yüzden beyaz olan tenim daha bir soluk beyaz görünüyordu. Gerçi doğal rengim olan kumralken de diyenler oluyordu, özellikle sarışın bir kız sürekli derdi 'şuna bak ya benden de beyaz' diye. Sanki her sarışın beyaz tenli olacak diye bir kural var.

aynen sıkıldım Sahiden

solaryumun yaygınlaşmasından sonra herkesin marsık gibi dolaştığı bir zamanda. son derece farklı doğal ve asil duruyor beyaz ten.

ben porselen bebek gibiyim bembeyaz yani, bazıları alay ederdi.
soluk beyaz hoş değil ama beyaz teni severim
ergenlikte bile belki bir kaç tane sivilce çıkmıştı toplam ergenlik yılları içinde yani sivilce çıkmadı da diyebiliriz okadar az idi. yüzümde yara bere çıkmaz pürüzsüz o yüzden göze batacak birşey yok ama soluk. yemek şekerli falan tuzlu yersem makyaj yapmış gibi oluyor renk geliyor.

Son düzenleme:
Ben de beyaz tenliyim..Fazla güneşte kalırsam güneş lekeleri oluyor ve bu durumdan hiç hoşnut değilim...

Ben de çok soluğum, özellikle kışın. Kansızlık da eklenince iyice soluk görünüyorum. Benimle dalga geçmezlerdi de bir kız porselen bebek gibisin demişti, saçlarım da bukle bukleydi o zaman, hoşuma gitmişti baya.
Pekmezi tavsiye ederim, renk verir yüzüne. Ben kışın hep içerdim, kan yapıyor.

Ben de beyaz tenliyim..Fazla güneşte kalırsam güneş lekeleri oluyor ve bu durumdan hiç hoşnut değilim...

Bol bol kremlenmelisin o zaman, markete giderken bile. Ama ben artık bıktım kremlenmekten. Amele yanığı ve leke korkum olmasa bu kadar dikkat etmem aslında, hafif yanık ten de hoşuma gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…