- 26 Haziran 2012
- 327
- 2
- 36
-
- Konu Sahibi Canansever
Kızlar Ben Bembeyazım Herkes Bembeyazsın ruh gibisin Diyor Sizce Avantaj mı? Dez avandaj mı ?
süt gibi
Ben de bembeyazım ve kendimde en sevdiğim özellikBana da çok kişi aa ne kadar beyazsın ruh gibi lafını söylüyor ama umrumda değil çünkü ben esmerlikten nefret ederim.başkalarının değil senin kendini nasıl sevdiğin önemli.ben hafif pembe bir allık kullanıyorum.ha tabi beyazsan cildine çok iyi bakmalısın.asla güneş koruyucu ve üzerinede pudramı sürmeden güneşe çıkmam yoksa 1 günde çil basıyor suratımı,dermokozmetik ürünler kullanmaya dikkat et.La roche posay beyaz ciltler için müthiş tavsiye ederim.göz kreminide unutma.çünkü beyaz ten esmerlere göre güneşe çok daha az dayanıklıdır.dikkat etmezsen erkenden kırışırsın.geniş camlı güneş gözlüğü kullan.Cildi hassas olmasına rağmen problemsiz olan birinden tavsiyeler
La roche posayın hangi ürününü kullanıyorsun canım?
Göz kremi-redermic yeux eyes.
Gece yatmadan önce- effeclar K (aynı zamanda peeling görevini görüyor.sivilce çıkmasını engelliyor.)
Güneş koruyucu- anthelios 30 faktör
Bir de avene var oda dermo kozmetik.onlardanda;
yüz yıkama jeli- cleanance (şişesi yeşil)
tonik - thermale cleanance (oda yelşil şişede)
ama la roche posay ın toniğide çok güzel
Kızlar Ben Bembeyazım Herkes Bembeyazsın ruh gibisin Diyor Sizce Avantaj mı? Dez avandaj mı ?
beyaz candır