Abla bazen bana da oluyorBugün sürekli yoğurt, peynir yiyesim var. Hiç de eksik bırakmam ama, neyin nesi anlamadım.
Akşam yemek sonrası eski kaşar ve karpuzu yedim gitti.Abla bazen bana da oluyor
Hatta öyle olduğunda gün boyunca süt yoğurt peynir ürünleriyle mi beslensem detoks yapmış gibi olur muyum diye düşünmüyor da değilim
Ablacım menülerin oldukça hafif ve miktar olarak da fazla değilAkşam yemek sonrası eski kaşar ve karpuzu yedim gitti.
Bugün normale döndüm, demekki bedenim ihtiyaç duymuş.
Bu arada topiginden nadiren bildirim alıyorum.
Açlık da değil, öyle olsa herhangi bir şey yiyebilirim. Ben daha cok peynir, daha azı yoğurt yemek istedim. Dün akşam eski kasar harika oldu.Ablacım menülerin oldukça hafif ve miktar olarak da fazla değil
Acaba günler uzun olduğu için mi acıkıyor olabilirsin
Ben kendimde bunu tecrübe ediyorum günler uzun geliyor kış mevsiminde gündüz yediğim miktar artık yetmiyor
MantıklıTakımdan bir kizce de çok terliyorsam, tuz kaybı olabileceğini söyledi. Mantıklı geldi...Çünkü su tüketimim de bugün 4 lt' yi bulacak gibi. Öyle bir terleme...
Google chrome ayarlarından bildirimler açık mı abla?Akşam yemek sonrası eski kaşar ve karpuzu yedim gitti.
Bugün normale döndüm, demekki bedenim ihtiyaç duymuş.
Bu arada topiginden nadiren bildirim alıyorum.
Evet açık. Bu sefer geldi.Google chrome ayarlarından bildirimler açık mı abla?
Hava çok sıcak ...Evet açık. Bu sefer geldi.Genelde konuyu arayarak sayfaya giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?