- 10 Aralık 2016
- 1.207
- 3.957
- 40
Kayınvalidemi sevdiğimi bir kez daha anladımSanki pasta kesecekler
Kayınvalidemden midemin bulandığını bir kez daha anladım. Ne kayınvalidesi be telefonla arayanlara yanında 'kaynanamdayım' diyorum bilerek.Kayınvalidemi sevdiğimi bir kez daha anladım
ne yazsam bilemedim… umarım artık akıllanmışınızdır???Kayınvalidemden midemin bulandığını bir kez daha anladım. Ne kayınvalidesi be telefonla arayanlara yanında 'kaynanamdayım' diyorum bilerek.
Sıkı durun yazıyorum ötesi yoktur.
Yeni evlendiğimizde sürekli k.pederimin .. çok düşkün olduğunu söylerdi. Elime 1 kavanoz idrar verdi sağlık ocağına hamilelik testi için gönderdi .Ben ne salakmışım sanırım hemşire yoktu napıcam kavanozu dedim at dedi yolda
Nelerrrr yaşamışım ne salakmışımm
Bu arada ben bunu denerdimDiğer oda diyince aklıma rahmetli KV.m geldi. Kendisi doğurganlığı çok yüksek bir hanımefendiymiş. Bizim de 5-6 yıl bebemiz olmayinca, bizim ev çok bebeklidir, birde burda deneyin olur belki diye beni eşimin olduğu diğer odaya yönlendirmistieşimde annemi mi kıracağız gel deneyelim dediydi de ben şeyetmediydim. Böyle durumlarda diğer oda da sesli mi şeyetmek lazimmis evet benim kv.m de tuhaftı biraz
Buradaki bir çok şeyi birebir yaşadım hep eşime sitem ettim çözüm olmadı aileme söyledim aman iyi davran hürmet et dedi .ne yazsam bilemedim… umarım artık akıllanmışınızdır???
KV. Söyleyince libido falan ölüyor, deneyesi gelmiyor insanınBu arada ben bunu denerdim
Öbür odada sesimizden duramazsiniz. Yeterli kulaklik da yok diyin. Gerisini o.düsünsün.Selamlar. 2 gün sonra evlilik yıldönümümüz eşimle. Anneside eşimi aradı tam o güne otobüs bileti alıp size gelcez dedi. Eşimde dedi ki anne o gün evlilik yıldönümümüz bir sonraki güne alın bileti olur mu, bizde o gün baş başa vakit geçirelim. Kayınvalidem de dedi ki olsun oğlum biz diğer odada otururuz. Sizde diğer odada kutlarsınız ya da dışarı çıkarsınız biz evde otururuz???? (gelecekleri yol 1 buçuk saat falan ertelenebilir yani izin sıkıntıları da yok ne zaman isterlerse keyfi takılıyorlar. Zorunlu bir durumları yok gelmek için onu belirtmek için yazdım.) Bende bu tavıra sinir oldum yani küçük bir rica bir gün sonra gelsen nolur anlamıyorum. O kadar gıcık oluyorum ki kadına. Ben mi abartıyorum onu da bilemiyorum.
İyyy eve gelince ellerini kırklamışsındır iğrenç idrari neden saglik ocağına yolluyor ki evde test yapsınKayınvalidemden midemin bulandığını bir kez daha anladım. Ne kayınvalidesi be telefonla arayanlara yanında 'kaynanamdayım' diyorum bilerek.
Sıkı durun yazıyorum ötesi yoktur.
Yeni evlendiğimizde sürekli k.pederimin .. çok düşkün olduğunu söylerdi. Elime 1 kavanoz idrar verdi sağlık ocağına hamilelik testi için gönderdi .Ben ne salakmışım sanırım hemşire yoktu napıcam kavanozu dedim at dedi yolda
Nelerrrr yaşamışım ne salakmışımm
Öğğk.. Akıl tutulması mı yaşamışım nasıl bastırılıp sindirildiysem öyle salakça geliyor ki şimdi.. Bana yaptığı ne büyük iğrençlikİyyy eve gelince ellerini kırklamışsındır iğrenç idrari neden saglik ocağına yolluyor ki evde test yapsın
Biz öbür odada da otururuzmu yuhhhSelamlar. 2 gün sonra evlilik yıldönümümüz eşimle. Anneside eşimi aradı tam o güne otobüs bileti alıp size gelcez dedi. Eşimde dedi ki anne o gün evlilik yıldönümümüz bir sonraki güne alın bileti olur mu, bizde o gün baş başa vakit geçirelim. Kayınvalidem de dedi ki olsun oğlum biz diğer odada otururuz. Sizde diğer odada kutlarsınız ya da dışarı çıkarsınız biz evde otururuz???? (gelecekleri yol 1 buçuk saat falan ertelenebilir yani izin sıkıntıları da yok ne zaman isterlerse keyfi takılıyorlar. Zorunlu bir durumları yok gelmek için onu belirtmek için yazdım.) Bende bu tavıra sinir oldum yani küçük bir rica bir gün sonra gelsen nolur anlamıyorum. O kadar gıcık oluyorum ki kadına. Ben mi abartıyorum onu da bilemiyorum.
Oğullarını da hiç dinlemiyorlar ya. açık açık gelme diyorlar daha ne kadar görgüsüz olabilirsin ki, biraz utan alın dimi yok koşa koşa gelecek.Ahhh birde sen benim kayinvaldemi gOrsen dun cat kapi geldi yan binadan komşumuz okdar yakin ne zmn isterse gelir dun tek basina saat 10 bucuktaaaa geldi birdeee ay yani aramak okadar mi zor musait misiniz dmeek okadar mi zor bir ara musait degikdik bak kocamla anladiniz siz kapi çaldı hemde aşağıdan değil hemen kapimiizn önünden allahım kim olsun kayinvaldem ne yapacağımızı bilemedik ikimizde musait degildikkocam ne kadar desede geliyor habersiz
Her zaman kafasına göre gelir asla beni arayıp kızım gelicem müsait misiniz bilmem ne demez. Derse de oğluna gelicez der direkt müsaitlik falan umrunda değil.bir oğluna bir kızına ev aldıysa anahtarları da onlar da mı olmak zorundaymış. Ne kötü bir hayat.. Demek ki o yüzden yüzsüzce gelicez diyor evi kendinin gördüğü için
Vala hiçbirşey şekilde dinlenmiyorlar canları ne zmn isterse geliyorOğullarını da hiç dinlemiyorlar ya. açık açık gelme diyorlar daha ne kadar görgüsüz olabilirsin ki, biraz utan alın dimi yok koşa koşa gelecek.
delirdim elbette kaç kere konuştular ogün gelmeyin diye ısrarla gelicez diyor. Kadın anlamıyor ki. Birde bu oturduğumuz evi oğlu evlenince otursun diye almışlar ama anahtarını değiştiremiyoruz. Biz aldık bizimde evimiz diyor. Yani kapıda kalmaz gelir açar kapıyı girer onun rahatlığı bu. Biz de kiraya çıkacaz bu dert çekilmez çünkü.Offfff hem israr edip bunu da kurban olurum sana'ya baglamasinin iticiligi... Sinirden deliye donmediniz mi? Ben olsam simdiye kesin kocami 'Sakin ama sakin gelmesinler, ara kapida kalirsiniz de, gelirlerse ben giderim' diye doldurup kayinvalideyi aratmistim. Hayirdan anlamayan insanlar beni cileden cikariyor
sürekli olmasa neden buraya yazayım. Kadın hep kafasına göre geliyor ama bu sefer evlilik yıldönümüne denk getirdi. Kocamla ilk yıllarımızıda baş başa kutlamak en doğal hakkım. Kadın hasta olsa özel bir durumu olsa bunun lafını yapacak değilim. Keyfi gezmeye oğluna sevdiği yemekleri yapmaya geliyor. 1 gün sonrada yapabilir. Ben niye yıldönümümü 1 gün önce kutlayayım.??Sürekli böyle şeyler yaşanıyosa anlarım ama sadece bu olaysa gerçekten aşırı abartıyosun.
Bir gün önce kutlayın neolacak.
İ
ne mutlu size ya ben hiç iyi kayınvalide duymadım çevremde.Kayınvalidemi sevdiğimi bir kez daha anladım
evet yanımda konuştular zatenEşinizin annesine o tarz cevap verdiğinden emin misiniz?
Ben anlıyorum bu akıl tutulmasını ya bazı kaynanalar gerçekten tatlı tatlı konuşup öyle manipüle ediyor ki, sonradan yaptığı şeyler aklına gelince beni nasıl aptal yerine koymuş diye dumur oluuyorsun. O kadar nefret ediyorum ki kadından....Öğğk.. Akıl tutulması mı yaşamışım nasıl bastırılıp sindirildiysem öyle salakça geliyor ki şimdi.. Bana yaptığı ne büyük iğrençlik