Benim kayınvalide bir tuhaf mı?

Kayınvalidemi sevdiğimi bir kez daha anladım
Kayınvalidemden midemin bulandığını bir kez daha anladım. Ne kayınvalidesi be telefonla arayanlara yanında 'kaynanamdayım' diyorum bilerek.
Sıkı durun yazıyorum ötesi yoktur.
Yeni evlendiğimizde sürekli k.pederimin .. çok düşkün olduğunu söylerdi. Elime 1 kavanoz idrar verdi sağlık ocağına hamilelik testi için gönderdi .Ben ne salakmışım sanırım hemşire yoktu napıcam kavanozu dedim at dedi yolda
Nelerrrr yaşamışım ne salakmışımm

ne yazsam bilemedim… umarım artık akıllanmışınızdır???

Bu arada ben bunu denerdim

ne yazsam bilemedim… umarım artık akıllanmışınızdır???
Buradaki bir çok şeyi birebir yaşadım hep eşime sitem ettim çözüm olmadı aileme söyledim aman iyi davran hürmet et dedi .
Sen ne kadar iyiysen o kadar değersiz oluyorsun o yüzden iş kadında bitiyor. Mesafeyi kendim koydum laf dalaşında da sürekli haksızdım o yüzden susuyorum ve salağa yatıp gitmiyorum. Bana geleceklerdi istemiyorum dedim eşim 2-3 defa uğraştı istemiyorum diye direttim istemediğim zaman telefonlarını açmadım sonra döndüm .İnan sürekli laf sokanlar daha özenli konuşuyor çünkü sevmediğimi gelmek istemediğinmi hissettiriyorum
Tekrar söylüyorum iş kadında bitiyor
Ama geçmiş yılların nefreti var üzerimde şu an uzak olsak da kk girdikçe aklıma geliyor o zaman yuttuğum şeylerin ne kadar çözülebilir olduğunu görüyorum eşimle kavga ediyorum

Son düzenleme:
Öbür odada sesimizden duramazsiniz. Yeterli kulaklik da yok diyin. Gerisini o.düsünsün.

İyyy eve gelince ellerini kırklamışsındır iğrenç idrari neden saglik ocağına yolluyor ki evde test yapsın

Biz öbür odada da otururuzmu yuhhh Ogün işimiz var evde değiliz bir sonraki gün gelin deseniz daha mantıklı olurmuş

Oğullarını da hiç dinlemiyorlar ya. açık açık gelme diyorlar daha ne kadar görgüsüz olabilirsin ki, biraz utan alın dimi yok koşa koşa gelecek.

bir oğluna bir kızına ev aldıysa anahtarları da onlar da mı olmak zorundaymış. Ne kötü bir hayat.. Demek ki o yüzden yüzsüzce gelicez diyor evi kendinin gördüğü için
Her zaman kafasına göre gelir asla beni arayıp kızım gelicem müsait misiniz bilmem ne demez. Derse de oğluna gelicez der direkt müsaitlik falan umrunda değil.

delirdim elbette kaç kere konuştular ogün gelmeyin diye ısrarla gelicez diyor. Kadın anlamıyor ki. Birde bu oturduğumuz evi oğlu evlenince otursun diye almışlar ama anahtarını değiştiremiyoruz. Biz aldık bizimde evimiz diyor. Yani kapıda kalmaz gelir açar kapıyı girer onun rahatlığı bu. Biz de kiraya çıkacaz bu dert çekilmez çünkü.

Sürekli böyle şeyler yaşanıyosa anlarım ama sadece bu olaysa gerçekten aşırı abartıyosun.
Bir gün önce kutlayın neolacak.
İ
sürekli olmasa neden buraya yazayım. Kadın hep kafasına göre geliyor ama bu sefer evlilik yıldönümüne denk getirdi. Kocamla ilk yıllarımızıda baş başa kutlamak en doğal hakkım. Kadın hasta olsa özel bir durumu olsa bunun lafını yapacak değilim. Keyfi gezmeye oğluna sevdiği yemekleri yapmaya geliyor. 1 gün sonrada yapabilir. Ben niye yıldönümümü 1 gün önce kutlayayım.??

siz burdaki yorumları dinleyin ve o gece evde olmayın bence. otursunlar sabaha kadar. ne terbiyesizlik ne ayıp.

Öğğk.. Akıl tutulması mı yaşamışım nasıl bastırılıp sindirildiysem öyle salakça geliyor ki şimdi.. Bana yaptığı ne büyük iğrençlik
Ben anlıyorum bu akıl tutulmasını ya bazı kaynanalar gerçekten tatlı tatlı konuşup öyle manipüle ediyor ki, sonradan yaptığı şeyler aklına gelince beni nasıl aptal yerine koymuş diye dumur oluuyorsun. O kadar nefret ediyorum ki kadından....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…