- 19 Mayıs 2020
- 46.355
- 207.385
Delilik durumum müsait. Birkaç kere dedi kocana yapışıp durma ulu orta diye, ben de dedim tepemi attırırsanız öperim bile. Yaparım. Biliyorlar.Bunu yaptın mı hakikaten?
Yoo dostum yoooooooBen eşimin koltuk altlarına ağda yapıyorum ama bunu kimse bilmiyor tabii
kocanız arıyorsa ne mutlu size. ben kendimi parçalasam bunu yaptiramamOfffff hem israr edip bunu da kurban olurum sana'ya baglamasinin iticiligi... Sinirden deliye donmediniz mi? Ben olsam simdiye kesin kocami 'Sakin ama sakin gelmesinler, ara kapida kalirsiniz de, gelirlerse ben giderim' diye doldurup kayinvalideyi aratmistim. Hayirdan anlamayan insanlar beni cileden cikariyor
Yoo dostum yooooooo
Hepiniz delirmişsiniz adjlddısjdkdJiletle aldığında çıkarken çok batıyor ya. Haklı bir durum bence fkfkfkf
Kocasının kıllarını temizlemeyen de kendine kadınım demesin yağniiiiHepiniz delirmişsiniz adjlddısjdkd
Öğren bunları. İleride senden de talep edilebilir.Kocasının kıllarını temizlemeyen de kendine kadınım demesin yağniiii
Talep edenin boşanası gelmiş derimÖğren bunları. İleride senden de talep edilebilir.
Anne biz her odada çatır çutur seviscez ama diyinSelamlar. 2 gün sonra evlilik yıldönümümüz eşimle. Anneside eşimi aradı tam o güne otobüs bileti alıp size gelcez dedi. Eşimde dedi ki anne o gün evlilik yıldönümümüz bir sonraki güne alın bileti olur mu, bizde o gün baş başa vakit geçirelim. Kayınvalidem de dedi ki olsun oğlum biz diğer odada otururuz. Sizde diğer odada kutlarsınız ya da dışarı çıkarsınız biz evde otururuz???? (gelecekleri yol 1 buçuk saat falan ertelenebilir yani izin sıkıntıları da yok ne zaman isterlerse keyfi takılıyorlar. Zorunlu bir durumları yok gelmek için onu belirtmek için yazdım.) Bende bu tavıra sinir oldum yani küçük bir rica bir gün sonra gelsen nolur anlamıyorum. O kadar gıcık oluyorum ki kadına. Ben mi abartıyorum onu da bilemiyorum.
Kocasının kıllarını alan hanımlar, ben kocamı lazere götürüyorum kökünden çözüm tavsiye ederim
Şoklar içinde okudum..Selamlar. 2 gün sonra evlilik yıldönümümüz eşimle. Anneside eşimi aradı tam o güne otobüs bileti alıp size gelcez dedi. Eşimde dedi ki anne o gün evlilik yıldönümümüz bir sonraki güne alın bileti olur mu, bizde o gün baş başa vakit geçirelim. Kayınvalidem de dedi ki olsun oğlum biz diğer odada otururuz. Sizde diğer odada kutlarsınız ya da dışarı çıkarsınız biz evde otururuz???? (gelecekleri yol 1 buçuk saat falan ertelenebilir yani izin sıkıntıları da yok ne zaman isterlerse keyfi takılıyorlar. Zorunlu bir durumları yok gelmek için onu belirtmek için yazdım.) Bende bu tavıra sinir oldum yani küçük bir rica bir gün sonra gelsen nolur anlamıyorum. O kadar gıcık oluyorum ki kadına. Ben mi abartıyorum onu da bilemiyorum.
Yapmayin yapmayin ben yaptim bu bayram evine gittigimde kaynanamin ogluyla beni ayri yatirdi bide ustune o is bu evde olmaz dedi sanki eskort getirdi oglu ama sagolsun esim aldi goturdu baska yere o da kudurdu oglum sen beni sevmiyo musun diyodu en son ayrilirkenSen ben misin acaba ya?Israr inat geliyorlarsa demek ki sevişme sesi duymak istiyorlar, kaynanayı mı kırıcaz ayol?
Diğer oda diyince aklıma rahmetli KV.m geldi. Kendisi doğurganlığı çok yüksek bir hanımefendiymiş. Bizim de 5-6 yıl bebemiz olmayinca, bizim ev çok bebeklidir, birde burda deneyin olur belki diye beni eşimin olduğu diğer odaya yönlendirmistieşimde annemi mi kıracağız gel deneyelim dediydi de ben şeyetmediydim. Böyle durumlarda diğer oda da sesli mi şeyetmek lazimmis evet benim kv.m de tuhaftı biraz
Çok güzel olmuş işte daha ne istiyon djdjfjfYapmayin yapmayin ben yaptim bu bayram evine gittigimde kaynanamin ogluyla beni ayri yatirdi bide ustune o is bu evde olmaz dedi sanki eskort getirdi oglu ama sagolsun esim aldi goturdu baska yere o da kudurdu oglum sen beni sevmiyo musun diyodu en son ayrilirken
Onun evinde de sevisseydik iyiydi 22 saat yol gittikÇok güzel olmuş işte daha ne istiyon djdjfjf
İki dk rahat durun.Onun evinde de sevisseydik iyiydi 22 saat yol gittik