Benim kayınvalide bir tuhaf mı?

kocanız arıyorsa ne mutlu size. ben kendimi parçalasam bunu yaptiramam

Anne biz her odada çatır çutur seviscez ama diyin

Kocasının kıllarını alan hanımlar, ben kocamı lazere götürüyorum kökünden çözüm tavsiye ederim

eşimde planlıyor gitmeyi, taşınacağımız için seanslar kalır diye başlamadı. Bakalım bitecek bu kıl tüy çilesi inş

Sürekli böyle şeyler yaşanıyosa anlarım ama sadece bu olaysa gerçekten aşırı abartıyosun.
Bir gün önce kutlayın neolacak.
İ

Diğer oda diyince aklıma rahmetli KV.m geldi. Kendisi doğurganlığı çok yüksek bir hanımefendiymiş. Bizim de 5-6 yıl bebemiz olmayinca, bizim ev çok bebeklidir, birde burda deneyin olur belki diye beni eşimin olduğu diğer odaya yönlendirmisti eşimde annemi mi kıracağız gel deneyelim dediydi de ben şeyetmediydim. Böyle durumlarda diğer oda da sesli mi şeyetmek lazimmis evet benim kv.m de tuhaftı biraz

Şoklar içinde okudum..

Bu kadar açıkça söylendiği halde geliyorsa o gün sabaha kadar gezerdim eşimle, belki bir otelde takılırdım.. Ertesi günde gelir uyurdum

Sen ben misin acaba ya? Israr inat geliyorlarsa demek ki sevişme sesi duymak istiyorlar, kaynanayı mı kırıcaz ayol?
Yapmayin yapmayin ben yaptim bu bayram evine gittigimde kaynanamin ogluyla beni ayri yatirdi bide ustune o is bu evde olmaz dedi sanki eskort getirdi oglu ama sagolsun esim aldi goturdu baska yere o da kudurdu oglum sen beni sevmiyo musun diyodu en son ayrilirken

Biraz mı? Cidden ağlanacak hallere gülüyoruz da.

Çok güzel olmuş işte daha ne istiyon djdjfjf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…