Bugün evlilik yıldönümüm şu an işteyim erken çıkıcam planlarımız olduğu için otel tuttuk gerçekten de. Çünkü gelme fikirlerini değiştirmediler. geç geç de olsa geliriz dediler. bizde okey siz gelin biz dışarıda olcaz dedik. hiç uzatmadık. sabahtan beri arıyor açmıyorum.siz burdaki yorumları dinleyin ve o gece evde olmayın bence. otursunlar sabaha kadar. ne terbiyesizlik ne ayıp.
Açmayın o gece otelde kalın ve acilen bir ev bulup çıkın bence yoksa bu kadının derdi belliBugün evlilik yıldönümüm şu an işteyim erken çıkıcam planlarımız olduğu için otel tuttuk gerçekten de. Çünkü gelme fikirlerini değiştirmediler. geç geç de olsa geliriz dediler. bizde okey siz gelin biz dışarıda olcaz dedik. hiç uzatmadık. sabahtan beri arıyor açmıyorum.
Gel aramizda uyu deseydiniz ne görmeye gelmiş kadınSize asıl bombadan bahsetsem demek ki... Evlendiğimiz gece de bizim evde kaldılar ilk gecemizde... Şehirde yüzlerce akrabaları var ama bizde kalmayı tercih ettiler... Tabi ki biz o gece düğün salonundan eve gelip olayı anladığımızda ben hiç gelin arabasından inmedim eşim otele gidiyoruz inme sakın dedi,. Ogece de otele gittik.
Oğlu bebeği her şeyi hep onunla olsun istiyor çünkü.Gel aramizda uyu deseydiniz ne görmeye gelmiş kadın
Aaa resmen doğal korunma yöntemi neden sizin iliskiye girmenizi istemiyor çok garip
uzun bir süre bebek düşünmeyin. çok ciddiyim. ve acilen evden ayrılın.Size asıl bombadan bahsetsem demek ki... Evlendiğimiz gece de bizim evde kaldılar ilk gecemizde... Şehirde yüzlerce akrabaları var ama bizde kalmayı tercih ettiler... Tabi ki biz o gece düğün salonundan eve gelip olayı anladığımızda ben hiç gelin arabasından inmedim eşim otele gidiyoruz inme sakın dedi,. Ogece de otele gittik.
Sizde annenizin bebeğisiniz sizi kurtlar mi büyüttü . Oğluna ve anasına çok yüz vermişsiniz bende aynı hatalari yaptım malesef evinden çıkın eşinizle de konuşun böyle ömür mu geçer yahu yazık gencliginizeOğlu bebeği her şeyi hep onunla olsun istiyor çünkü.
Acilen tasinmalisinizsürekli olmasa neden buraya yazayım. Kadın hep kafasına göre geliyor ama bu sefer evlilik yıldönümüne denk getirdi. Kocamla ilk yıllarımızıda baş başa kutlamak en doğal hakkım. Kadın hasta olsa özel bir durumu olsa bunun lafını yapacak değilim. Keyfi gezmeye oğluna sevdiği yemekleri yapmaya geliyor. 1 gün sonrada yapabilir. Ben niye yıldönümümü 1 gün önce kutlayayım.??
hamileyimuzun bir süre bebek düşünmeyin. çok ciddiyim. ve acilen evden ayrılın.
Tabi hemde nasıl yüz verdim benimle o kadar tatlı o kadar içten konuşuyordu ki. sen benim kızımsın artık kendi kızımdan daha öndesin. Benim ailemsin vs. diyordu daha neler neler o kadar inandım ki. Hepsi yalanmış hepsi. Ama ben o döneme kadar maalesef inanip çoktan yüz vermiştim. Şimdide toparlamaya gayret ediyoruz.Sizde annenizin bebeğisiniz sizi kurtlar mi büyüttü . Oğluna ve anasına çok yüz vermişsiniz bende aynı hatalari yaptım malesef evinden çıkın eşinizle de konuşun böyle ömür mu geçer yahu yazık gencliginize
Sen onun kızından neden ondesin ? Çünkü o evde damat var o eve öyle damattan habarsiz pat diye gidulemez ama sen gelinsij bundan sonra evin kızı sensin ve onlara hizmet de edeceksin kapını hep açık tutacaksın klasik Anadolu kurallarıTabi hemde nasıl yüz verdim benimle o kadar tatlı o kadar içten konuşuyordu ki. sen benim kızımsın artık kendi kızımdan daha öndesin. Benim ailemsin vs. diyordu daha neler neler o kadar inandım ki. Hepsi yalanmış hepsi. Ama ben o döneme kadar maalesef inanip çoktan yüz vermiştim. Şimdide toparlamaya gayret ediyoruz.
Hayirli olsunhamileyim
Kayınvalidem yüzünden çocuk yapmayı mı erteleyeyim? O zaman kendi isteklerime göre yaşayamam ki. zaten kiraya çıkacağız ev bakıyoruz aktif bir şekilde. Onun evine muhtaç olmadığımızı görsün.Hayirli olsun
Artik kendi evine pek gitmez kv
Dogumdan sonra da size tasinirsa ve konu acarsan hic sasirmam sahsen
Benim de tek duam bu gerçek yüzlerini belli etsinler hem bana hem eşime karşı. Şu an ben tavır gösterdiğimde ve bişey dediğimde havadan nem kapıyor oluyorum huysuz uyumsuz oluyorum. Ama sizin eşiniz yine anlayışlı durumun farkında sanırım ilk gece ve bugün otelde kalmak istediği için.Keşke eşimin yanında bana ağzından kötü bir şey kaçırsa da fırsat bulup görüşmesem. Şu an onun yanında melek gibi olduğu için görüşmesem ben kötü, uyumsuz gelin olurum.
Yoo ben erteleyin demedim?Kayınvalidem yüzünden çocuk yapmayı mı erteleyeyim? O zaman kendi isteklerime göre yaşayamam ki. zaten kiraya çıkacağız ev bakıyoruz aktif bir şekilde. Onun evine muhtaç olmadığımızı görsün.
Neden evlendirmiş o zaman?Oğlu bebeği her şeyi hep onunla olsun istiyor çünkü.
Ya bu kocanın kıllarını temizleme aktivitesi toplumda bu kadar yaygın mı? İlk Börte demişti de şok olmuştum. Şok olmamam mı gerekiyordu?
Kesinlikle katılıyorum çok mümkün. Başımıza gelmez dediğimiz neler geliyor çünkü. Ama umarım öyle bir şey olmazda bizde rahat ederiz.Yoo ben erteleyin demedim?
Halihazirda tasinmadiniz ve sonraya ertelemek daha zor olacak esiniz tasinmayalim cocuk olunca annem gelir kalir bakar yardimci olur hazirda odasi da var burda vs diyebilir
Bu yazdiklarimin olmasi cok mumkun seyler
Ona soran olmadı benc. Sorsalardı kesinlikle evlendirmezdi :)Neden evlendirmiş o zaman?