- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.230
Kadin beni her sinir ettiginde kocam daha bi yakisikli geliyo gozume libodom tavan oluyo sanirim onun morarmasindan kaynakliİki dk rahat durun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadin beni her sinir ettiginde kocam daha bi yakisikli geliyo gozume libodom tavan oluyo sanirim onun morarmasindan kaynakliİki dk rahat durun.
Çok garip buluyorum böyle insanları, benim annemler altlı üstlü oturuyor annem abime yılda bir gitmez,babam 10 yıldır 1 kere gitmiş zar zor. rahatsız etmeye ödleri patlar yatak odalarını bile farklı odaya yaptılar rahatsız olurlar diye. Hem de araları çok iyi yengemle. Hep abimler müsait olunca onları ziyaret eder ona da hiç karışmazlar. Gelme denmiş bir insan nasıl kalkıp yine de gelebiliyor çok sinir bozucuyok işte bir oğullarına bir kızlarına ev almışlar bizde oturuyoruz onlar başka şehirde yaşıyor. kendi evleri derken biz aldık diyor işte biz size aldık. bizim paramız bizim evimiz vs. ya yine gelsin kimse ona gelmesin demiyor bir gün rotarlı gel be kadın kfdskjghg
O gulmeler hep sinirden oluyorBiraz mı? Cidden ağlanacak hallere gülüyoruz da.
Bu arada kendi kayınvalidemi unuttum , yıllar önce bir yıl bizde kalmıştı , ev iki katlıydı tüm gün komşularla bahçede oturup akşam işten geldiğimde eşimle yukarı çakarsak koşarak bir panikle o da arkamızdan çıkıyordu.Geceleri sıkılıyorum deyip yatak odasının kapısını açık bırakıyordu. Banyoya önünden geçip gitmemiz gerekiyordu , Adile Naşit gibi oflayıp duruyordu , çok geçti üzerinden tarihe gömmüştüm şimdi hatırladım yineÇok garip buluyorum böyle insanları, benim annemler altlı üstlü oturuyor annem abime yılda bir gitmez,babam 10 yıldır 1 kere gitmiş zar zor. rahatsız etmeye ödleri patlar yatak odalarını bile farklı odaya yaptılar rahatsız olurlar diye. Hem de araları çok iyi yengemle. Hep abimler müsait olunca onları ziyaret eder ona da hiç karışmazlar. Gelme denmiş bir insan nasıl kalkıp yine de gelebiliyor çok sinir bozucu
Bu arada kendi kayınvalidemi unuttum , yıllar önce bir yıl bizde kalmıştı , ev iki katlıydı tüm gün komşularla bahçede oturup akşam işten geldiğimde eşimle yukarı çakarsak koşarak bir panikle o da arkamızdan çıkıyordu.Geceleri sıkılıyorum deyip yatak odasının kapısını açık bırakıyordu. Banyoya önünden geçip gitmemiz gerekiyordu , Adile Naşit gibi oflayıp duruyordu , çok geçti üzerinden tarihe gömmüştüm şimdi hatırladım yine
Benim de 1 oğlum var, yapmayız inşallah :))Iki erkek cocuk annesi olarak, acaba zamani gelince bende kayfayi böyle yiyip kendimi rezil edermiyim diye korku cökmüyor degil
Ben de aynı şeyi söyleyecektim. Gidin otele, Bu eş aileleri gerçekten çok bencil olabiliyor. Başka gün mü bulamamış gelecek.Madem gelecekler kararlılar, alın kocanızı 1 gece otele gidin. Bundan sonraki evlilik yıldönümleriniz hep başbaşa olur bu hareketinizle
Oha asadfahakal tövbe estBenim kaynanam da duyarsızdır. Kocam anne bizi bi sal biz s.k.şicez diye atar yapar sonra kaynanamın sesi kesilir. Utanmayana utanılmazmış:)
Benim de 1 oğlum var, yapmayız inşallah :))
+1 Bu nasıl güzel birşeymiş yeaaa diyodu ilkindeBen eşimin koltuk altlarına ağda yapıyorum ama bunu kimse bilmiyor tabii
Sanki pasta keseceklerSiz diğer odada kutlarsınız mı
Evin anahtari kv'de varBizim o gun ozel bir planimiz var, sabahtan cikicaz gece gec saatlerde eve donucez, kapida kalirsiniz ertesi gun gelin, diyin. Kabul etmeyin boyle bi sacmaligi. Kesinlikle iyi niyet oldugunu düşünmüyorum
Kilitleri değiştirip evden çıkın. Bu ne ya töbeler olsun. Gelip bi de seyretsinler, bu ne saçmalık.Evin anahtari kv'de var
konu sahibi ben degilim. Ama kilitleri degistirmek istemisler. Evi biz aldik diye baslarina kalkmislr. Yani ev kv'ninKilitleri değiştirip evden çıkın. Bu ne ya töbeler olsun. Gelip bi de seyretsinler, bu ne saçmalık.
Ay pardon.konu sahibi ben degilim. Ama kilitleri degistirmek istemisler. Evi biz aldik diye baslarina kalkmislr. Yani ev kv'nin