- 1 Kasım 2021
- 341
- 153
Biz lazer makinesini aldık eve nsdnksjd bağırta bağırta kocama lazer yapıyorum xbcjjfjsjjfjsfjKocasının kıllarını alan hanımlar, ben kocamı lazere götürüyorum kökünden çözüm tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz lazer makinesini aldık eve nsdnksjd bağırta bağırta kocama lazer yapıyorum xbcjjfjsjjfjsfjKocasının kıllarını alan hanımlar, ben kocamı lazere götürüyorum kökünden çözüm tavsiye ederim
benimki yattı.şaka değil cidden yattı.Sizden önce lohusa yatağına yatırsa şaşırmam
benimki yattı.şaka değil cidden yattı.
Zaten ben kara kara o dönemi düşünüyorum. Biz yine gelme etme desekte o bir yolunu bulur gibi geliyor. Allah muhtaç etmesin böylesine.Uzak kalabildiginiz kadar uzak kalmanız kendi düzeninizi acilen kurmanız lazım lohusalık döneminizde sizi delirtir çocuğunuzu bile emzirmek ister bu kadın hemen anahtarı değiştirin ne oluyorsa olsun öyle kafalarına göre giremesinler
Ben de buna çıldırıyorum yani o kadar çakallık yapıyor o kadar sinsi biri ki sürekli böyle tatlı tatlı konuşur hiç üşenmez oğlunun ağzından ne çıktıysa onu yapar bulur getiirir böyle o kadar abartılı bir ilgi ki. Bu ilgiyide göstersin kötü bir şey değil memnun olurum ama evlenmeden önce böyle değilmiş mesela. Bilerek sinsilikten yapıyor ya bu beni delirtiyor. İlk başta beni de böyle tatlı konuşup inandırdı kendine. Manipülatör diyince benim kv.Burada o kadar kayınvalide okuduk ama en çok sizinkine gıcık oldum sanırım. Kadın kıskançlıkta zirve yapmış. Ama en kötüsü konuşma tarzı. Sürekli annem, kurban olurum bilmem ne diye konuşan insanlara hiç tahammül edemem, bir de bunu yaptığı fenalıkları inkar ederken kullanması tüylerimi diken diken etti.
Allah size sabır versin. Lohusayken kesinlikle yaklaştırmayın yanınıza. Kendi annenizin sürekli bu çocuk aç, üşüyor demesi zaten insanı çıldırtıyorken bir de sizin kayınvalide hiç çekilmez.
Mümkün. Ne zaman evlerine gitsek yattığımız odaya mutlaka girerdi. Artık öğrendim de kilit yaptırdım kapıya. Hoş kitleyince de kapıya vuruyor bir şeyimi unuttum orda açar mısınız vs. diye.Sizin kv. bunlar bu bebeği kesin sevişerek yapmıştır, biz niye yetisemedik diğer oda da dururduk diye hayiflaniyordur o sırada.
Benimki de kaynanasına dedi anne leylosun yatagına yatsana diye 2 günlük sezaryenliyken ben kalkacakmışım babaanne yatacakmış.Annem o igne oyali nevresimi dogumuma yaptırdı misafire değil dedim ne kiymetli malın var dedi evet kiymetli dedimbenimki yattı.şaka değil cidden yattı.
Asla lohusalikta evine kabul etme ben ittire kaktıra eh işte olan kv gelin iliskimizi lohusalikta kestirip attim en güzel günlerimi mahvetti ikinci cocuk fikri aklimdan gecince bile kalbim sıkışıyor boğuluyorum en güzel hatırlanması gereken dönemi aglayarak hatirliyorum asla kabul etme asssla zalim ol haýirsız ol ama salak olmaZaten ben kara kara o dönemi düşünüyorum. Biz yine gelme etme desekte o bir yolunu bulur gibi geliyor. Allah muhtaç etmesin böylesine.
Ben de buna çıldırıyorum yani o kadar çakallık yapıyor o kadar sinsi biri ki sürekli böyle tatlı tatlı konuşur hiç üşenmez oğlunun ağzından ne çıktıysa onu yapar bulur getiirir böyle o kadar abartılı bir ilgi ki. Bu ilgiyide göstersin kötü bir şey değil memnun olurum ama evlenmeden önce böyle değilmiş mesela. Bilerek sinsilikten yapıyor ya bu beni delirtiyor. İlk başta beni de böyle tatlı konuşup inandırdı kendine. Manipülatör diyince benim kv.
Mümkün. Ne zaman evlerine gitsek yattığımız odaya mutlaka girerdi. Artık öğrendim de kilit yaptırdım kapıya. Hoş kitleyince de kapıya vuruyor bir şeyimi unuttum orda açar mısınız vs. diye.
Sen ben misin ?Ben patlarım ya. Çocuklukta, ergenlikte çok sustum, bi b.ka faydasını görmedim. Car car konuşuyorum artık, adını bi deliye çıkarttın mı rahat ediyorsun.
Ay çok zor bir süreçmiş gerçekten çok üzüldüm. İnşallah şimdi daha rahatsındır. İnşallah benim başıma da gelmez böyle saçmalıklar ya. Şimdiden o dönemleri düşünüp çok stresleniyorum.Asla lohusalikta evine kabul etme ben ittire kaktıra eh işte olan kv gelin iliskimizi lohusalikta kestirip attim en güzel günlerimi mahvetti ikinci cocuk fikri aklimdan gecince bile kalbim sıkışıyor boğuluyorum en güzel hatırlanması gereken dönemi aglayarak hatirliyorum asla kabul etme asssla zalim ol haýirsız ol ama salak olma
Eşin arkandaysa hic korkma benim eşim o zamanlar yanimda değildi yani bedensel olarak vardı da anlamıyordu beni.Ailesinin gercek yüzünü gördü o da rest cekti ben kavga ettim mesafe koydum simdi ailesiyle ilişkimiz merhaba merhaba.Torunlarini el gibi uzaktan sevebiliyorlar normal davransalar ben cok isterdim kızım babaanne torun iliskileri dede iliskilerinin olmasıni kan cekiyor tabii kızim yine cok seviyor babaannesini onu görsün bizi unutur ama her gün görmeye benzemiyor yine deAy çok zor bir süreçmiş gerçekten çok üzüldüm. İnşallah şimdi daha rahatsındır. İnşallah benim başıma da gelmez böyle saçmalıklar ya. Şimdiden o dönemleri düşünüp çok stresleniyorum.
Ay ne olur şu karıya birşey yapın içimiz soğusun odanıza mi giriyor basılmış gibi yapın gerekirse kocanizin üstüne atlayın o an bitanem kurban olduğum diye mi konuşuyor sizde aynısını sinir edici bir ses tonuyla yapın bir kaç kere basılmış gibi yaparsanız evin anahtarını bile değiştirebilirsiniz çok ciddi bir sınır bilme resti çekilmek zorunda hamilesiniz ve lohusalık döneminiz için ben şimdiden üzülüyorum sinir oluyorum yaşı da genç ve arsız bir kadın kocanız arkanizdayken hamileliği doğumu çocuk büyütme döneminizi garantiye alın haddini bilsin kadınZaten ben kara kara o dönemi düşünüyorum. Biz yine gelme etme desekte o bir yolunu bulur gibi geliyor. Allah muhtaç etmesin böylesine.
Ben de buna çıldırıyorum yani o kadar çakallık yapıyor o kadar sinsi biri ki sürekli böyle tatlı tatlı konuşur hiç üşenmez oğlunun ağzından ne çıktıysa onu yapar bulur getiirir böyle o kadar abartılı bir ilgi ki. Bu ilgiyide göstersin kötü bir şey değil memnun olurum ama evlenmeden önce böyle değilmiş mesela. Bilerek sinsilikten yapıyor ya bu beni delirtiyor. İlk başta beni de böyle tatlı konuşup inandırdı kendine. Manipülatör diyince benim kv.
Mümkün. Ne zaman evlerine gitsek yattığımız odaya mutlaka girerdi. Artık öğrendim de kilit yaptırdım kapıya. Hoş kitleyince de kapıya vuruyor bir şeyimi unuttum orda açar mısınız vs. diye.
Benimki dereceyle geçmiş sınavı maşallahBu kaynanalara yeterlilik sinavi yapiliyor gelin damat evlenmeden. İste kiskanclik, hasetlik, sinsilik, dirdir gibi gibi bi cok alanda yazili sozlu sinava aliniyolar. Ortalamasi tutmayanin oglu evlenemiyo mesela. Gercekler kamuoyuyla paylasilmiyo maalesef.
Yine eşiniz diyorum yine eşiniz diyorumNe zaman evlerine gitsek yattığımız odaya mutlaka girerdi. Artık öğrendim de kilit yaptırdım kapıya. Hoş kitleyince de kapıya vuruyor bir şeyimi unuttum orda açar mısınız vs. diye.