Benim kayınvalide bir tuhaf mı?

Çok garip buluyorum böyle insanları, benim annemler altlı üstlü oturuyor annem abime yılda bir gitmez,babam 10 yıldır 1 kere gitmiş zar zor. rahatsız etmeye ödleri patlar yatak odalarını bile farklı odaya yaptılar rahatsız olurlar diye. Hem de araları çok iyi yengemle. Hep abimler müsait olunca onları ziyaret eder ona da hiç karışmazlar. Gelme denmiş bir insan nasıl kalkıp yine de gelebiliyor çok sinir bozucu

Bu arada kendi kayınvalidemi unuttum , yıllar önce bir yıl bizde kalmıştı , ev iki katlıydı tüm gün komşularla bahçede oturup akşam işten geldiğimde eşimle yukarı çakarsak koşarak bir panikle o da arkamızdan çıkıyordu.Geceleri sıkılıyorum deyip yatak odasının kapısını açık bırakıyordu. Banyoya önünden geçip gitmemiz gerekiyordu , Adile Naşit gibi oflayıp duruyordu , çok geçti üzerinden tarihe gömmüştüm şimdi hatırladım yine

"Anne biz kutlasak ama sesler size gelir rahatsiz olursunuz" diyeceksin aslinda tövbe estagfurullah. Esiniz bileti bir gün sonraya alsin

Iki erkek cocuk annesi olarak, acaba zamani gelince bende kayfayi böyle yiyip kendimi rezil edermiyim diye korku cökmüyor degil

Madem gelecekler kararlılar, alın kocanızı 1 gece otele gidin. Bundan sonraki evlilik yıldönümleriniz hep başbaşa olur bu hareketinizle
Ben de aynı şeyi söyleyecektim. Gidin otele, Bu eş aileleri gerçekten çok bencil olabiliyor. Başka gün mü bulamamış gelecek.

Bu kaynanalarin olmayan romantizm anlayışı beni benden alıyor. Benimki de nette banyoda fantazi kötü bitti diye bi haber okumuştu bir gün. Bize dönüp banyoda ne fantazisi olur be o ne demek demişti. Eşimle honkurerek gülmemek için zor durmuştuk uzulmuyor da değilim öyle tiplere sevişmekten anladiklari sessizce adamın altında yatmak. O yüzden sizin de diğer odada kutlayabileceginizi düşündü zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…