Benim kayınvalide bir tuhaf mı?

Asla kabul etme. Bir kere yuz bulsun 2.ye yapmadigi kalmaz. Ne munasebet ayrica ya. Uzak mesafe de degilmis.

e bu bilerek yapıyor. imkanınız varsa onlar eve geldiği gibi çıkın gidin bir gece ya da birkaç gün başka yerde konaklayın tek başına otursun evde

Evet ama yine de çoğu şeyin alınmam sonucu olduğunu düşünüyor oda. Sanki biz öyle durup dururken hımm ben şuna bir alınayım diyoruz. Annelerinin babalarının da bizim gibi dümdüz insan olduğunu unutuyorlar bazen. Hata yapabileceklerini vs.

Hah çıktı işte davranışının sebebi
Hamileymişsiniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ama şimdiden mesafe koymazsanız yerleşir yanınıza çocuğa bakacağım diyerek
İzin vermem artık o kadarına diye düşünüyorum ayrı eve çıkarsam hatta bu yüzden 1+1 eve çıkmayı düşünüyorum. Hem kiralar fena durumda hemde kalmaya çok gelemesin diye

İzin vermem artık o kadarına diye düşünüyorum ayrı eve çıkarsam hatta bu yüzden 1+1 eve çıkmayı düşünüyorum. Hem kiralar fena durumda hemde kalmaya çok gelemesin diye
En mantıklısını yaparsınız 1+1 e çıkarak zırt pırt gelemezler en azından
Bu arada şu an aramaya devam ediyor mu yoksa eşinize duygu sömürüsüne başlamış mı?

En mantıklısını yaparsınız 1+1 e çıkarak zırt pırt gelemezler en azından
Bu arada şu an aramaya devam ediyor mu yoksa eşinize duygu sömürüsüne başlamış mı?
Lliygirl telefonlarımı neden açmıyor akşam biz ne yicez yemek bıraksaydınız eve yoldan gelicez demiş. O kadar öfkeliyim ki. Sinirden gülüyorum yani şu günümüzü zehir ettiler. Eşimde biz işteyiz ne yemeği anne size yarın gelin demiştim evde sebzeler vardı bir şeyler yaparsınız açsanız eve uğrayamayız demiş.

Yuhhhh yani. Yemek yapsaydın mı? Sizi gıcık etmeye uğraşıyor sanki

Kadının tek derdi inatlaşmak olay çıkarmak . Eşiniz nasıl bu duruma müsade ediyor ? Çok garip bir aile

Bence de artık iş oğlundan çıktı bana karşı nefretini öfkesini dizginleyemiyor. Böyle açığa çıkıyor bir şekilde

Yani gerçekten çok garip insanlar var. Allah tan eşiniz akıllı ezdirmiyor sizi. Allah kolaylık versin. Bir an önce taşınmaya bakın. Başınız ağrımasın daha fazla.

Sizde yarın mesaj atın KV " işten gelcez yemek yap bize"

Kesinlikle sizi sinir etmek ,gününüzü burnunuzdan getirmek için bilerek yapıyor
Gelecekleri belliydi zaten yapsın yemeğini getirsin,hiç olmadı dışardan sipariş versin
Sırf gidiyorsunuz kendi başınıza kutlayacaksınız diye hırsından yapmıyorsa ne olayım
hiç sinirlenmeyin konuşmayın densiz bir şeyler söyleyip çanınızı bile isteye sıkmasın

ne mutlu size ya ben hiç iyi kayınvalide duymadım çevremde.
Ben de yaşadım hem de buraya yazsam istisnasız herkesin sen hala o kadının yüzüne bakıyor musun diyebileceği türden bir olayımız var evet sadece bir tane ama asla unutulmayacak türden. Yıllar sonra bir tanıdığını kendi yaptığına benzer bir olayda eleştirirken lafımı söyledim, sen daha beterini yaptın unuttun mu dediğimde ağladı nasıl yaptım bende bilmiyorum deyip. Anladım ki onun da içinde bir yara sonra kapattım olayı kendi içimde affetmedim unutmadım da ama zamanı geriye alamayız, o hatasını telafi edemez diyip kapattım olayı.
Olayı anlatırsam direkt deşifre olurum o yüzden hiç bahsetmiyorum.

Ben kayınvalideme beni çok üzdüğü bir olayı aynı bu sizin yaptığınız gibi sırası gelince söylemiştim ama çok düzgün bir üslupla ama benim kv. keşke böyle sizinki gibi bir tepki verseydi asla vermez bence böyle bir tepki aldığınız için de şanslı görüyorum sizi.

Ne sıklıkta geliyorlar ve neden kalıyorlar?
Yani periyotlar belli değil pek. Bir dönem her hafta geliyorlar bir dönem 2 haftada bir. geliio mutalaka min. 3 gün kalırlar. Evliliğmizin ilk haftası bile gelip 3 gün kalmışlardı. Gelmeyin müsait değiliz desek bile geliyorlar. Bunun önünü almamız mümkün değil. laftan anlayacak insanlar değiller.

Dışarda kutlayın. Çok geç saate kadar da gelmeyin. Kv akrep burcu mu. Benim kv de böyleydi. Benden size ne olur derdi.

Demek ki anlamak istemiyor, ben doğum yaptım annem gitti, ben artik yalnız kalmak istedim büyük oğlumun,bizim bebise alismamiz lazimdi
En önemlisi büyük oğlum 8.5 sene tek çocuk olmus ben bebişi seviyorum kuzum diyorim bana mi dedn anne diyor evet diyorm bu gibi seylet annemin gideceğini bildiklerinden kvdelr, annem daha çıkmadan aradılar yurt dışından geldi anmem bu arada, annen gideck biz aksama bilet aldık geleceğiz dediler. Bende biraz kendi içimizde kalmamiz lazim diye düşünmüştüm dedim. Ablamla.ayni.sehirdeyiz ona da git dedim. Büyük oğlumla aramiza mesafe girmesini istemiyorum birlikte halletmeye bakacaz dedm keske bana önceden haber verseydiniz dedm tamam dediler lütfen yanlış anlamayın bebeğe, oğlumun kardeşine alışması lazim dedim,ben yapamazsam sizi çağırırim dedim. Mesela annem o an bana cok kızdı ayıp oldu dedi. Küsecekler filan dedi , sonra aradılar müsait misiniz bebeği görmeye gelecz dediler buyrun gelin dedim . Gelince de inşallah yanlis anlamadınız dedim yok dediler. Anlamis bile olsalar şimdi ararlar önceden gelme ,kalma.gibi planları varsa ,daha önceleri yoldayız derlerdi. Mesela bu insanlar anladı ama konu sahibinin kvdesi ısrarla anlamiyor . Cok gıcık

Annesine babasına laf söylüyor ama size de senin abartman her şeyden alınman yüzünden aslında kötü niyetleri yok cahil insanlar diyor değil mi? Çok tanıdık geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…