Asla kabul etme. Bir kere yuz bulsun 2.ye yapmadigi kalmaz. Ne munasebet ayrica ya. Uzak mesafe de degilmis.Selamlar. 2 gün sonra evlilik yıldönümümüz eşimle. Anneside eşimi aradı tam o güne otobüs bileti alıp size gelcez dedi. Eşimde dedi ki anne o gün evlilik yıldönümümüz bir sonraki güne alın bileti olur mu, bizde o gün baş başa vakit geçirelim. Kayınvalidem de dedi ki olsun oğlum biz diğer odada otururuz. Sizde diğer odada kutlarsınız ya da dışarı çıkarsınız biz evde otururuz???? (gelecekleri yol 1 buçuk saat falan ertelenebilir yani izin sıkıntıları da yok ne zaman isterlerse keyfi takılıyorlar. Zorunlu bir durumları yok gelmek için onu belirtmek için yazdım.) Bende bu tavıra sinir oldum yani küçük bir rica bir gün sonra gelsen nolur anlamıyorum. O kadar gıcık oluyorum ki kadına. Ben mi abartıyorum onu da bilemiyorum.
Hah çıktı işte davranışının sebebiOna soran olmadı benc. Sorsalardı kesinlikle evlendirmezdi :)
Evet ama yine de çoğu şeyin alınmam sonucu olduğunu düşünüyor oda. Sanki biz öyle durup dururken hımm ben şuna bir alınayım diyoruz. Annelerinin babalarının da bizim gibi dümdüz insan olduğunu unutuyorlar bazen. Hata yapabileceklerini vs.Benim de tek duam bu gerçek yüzlerini belli etsinler hem bana hem eşime karşı. Şu an ben tavır gösterdiğimde ve bişey dediğimde havadan nem kapıyor oluyorum huysuz uyumsuz oluyorum. Ama sizin eşiniz yine anlayışlı durumun farkında sanırım ilk gece ve bugün otelde kalmak istediği için.
İzin vermem artık o kadarına diye düşünüyorum ayrı eve çıkarsam hatta bu yüzden 1+1 eve çıkmayı düşünüyorum. Hem kiralar fena durumda hemde kalmaya çok gelemesin diyeHah çıktı işte davranışının sebebi
Hamileymişsiniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ama şimdiden mesafe koymazsanız yerleşir yanınıza çocuğa bakacağım diyerek
En mantıklısını yaparsınız 1+1 e çıkarak zırt pırt gelemezler en azındanİzin vermem artık o kadarına diye düşünüyorum ayrı eve çıkarsam hatta bu yüzden 1+1 eve çıkmayı düşünüyorum. Hem kiralar fena durumda hemde kalmaya çok gelemesin diye
Lliygirl telefonlarımı neden açmıyor akşam biz ne yicez yemek bıraksaydınız eve yoldan gelicez demiş. O kadar öfkeliyim ki. Sinirden gülüyorum yani şu günümüzü zehir ettiler. Eşimde biz işteyiz ne yemeği anne size yarın gelin demiştim evde sebzeler vardı bir şeyler yaparsınız açsanız eve uğrayamayız demiş.En mantıklısını yaparsınız 1+1 e çıkarak zırt pırt gelemezler en azından
Bu arada şu an aramaya devam ediyor mu yoksa eşinize duygu sömürüsüne başlamış mı?
Lliygirl telefonlarımı neden açmıyor akşam biz ne yicez yemek bıraksaydınız eve yoldan gelicez demiş. O kadar öfkeliyim ki. Sinirden gülüyorum yani şu günümüzü zehir ettiler. Eşimde biz işteyiz ne yemeği anne size yarın gelin demiştim evde sebzeler vardı bir şeyler yaparsınız açsanız eve uğrayamayız demiş.
Bence de artık iş oğlundan çıktı bana karşı nefretini öfkesini dizginleyemiyor. Böyle açığa çıkıyor bir şekildeYuhhhh yani. Yemek yapsaydın mı? Sizi gıcık etmeye uğraşıyor sanki
Kadının tek derdi inatlaşmak olay çıkarmak . Eşiniz nasıl bu duruma müsade ediyor ? Çok garip bir aileLliygirl telefonlarımı neden açmıyor akşam biz ne yicez yemek bıraksaydınız eve yoldan gelicez demiş. O kadar öfkeliyim ki. Sinirden gülüyorum yani şu günümüzü zehir ettiler. Eşimde biz işteyiz ne yemeği anne size yarın gelin demiştim evde sebzeler vardı bir şeyler yaparsınız açsanız eve uğrayamayız demiş.
Bence de artık iş oğlundan çıktı bana karşı nefretini öfkesini dizginleyemiyor. Böyle açığa çıkıyor bir şekilde
Kesinlikle sizi sinir etmek ,gününüzü burnunuzdan getirmek için bilerek yapıyorLliygirl telefonlarımı neden açmıyor akşam biz ne yicez yemek bıraksaydınız eve yoldan gelicez demiş. O kadar öfkeliyim ki. Sinirden gülüyorum yani şu günümüzü zehir ettiler. Eşimde biz işteyiz ne yemeği anne size yarın gelin demiştim evde sebzeler vardı bir şeyler yaparsınız açsanız eve uğrayamayız demiş.
Ben de yaşadım hem de buraya yazsam istisnasız herkesin sen hala o kadının yüzüne bakıyor musun diyebileceği türden bir olayımız var evet sadece bir tane ama asla unutulmayacak türden. Yıllar sonra bir tanıdığını kendi yaptığına benzer bir olayda eleştirirken lafımı söyledim, sen daha beterini yaptın unuttun mu dediğimde ağladı nasıl yaptım bende bilmiyorum deyip. Anladım ki onun da içinde bir yara sonra kapattım olayı kendi içimde affetmedim unutmadım da ama zamanı geriye alamayız, o hatasını telafi edemez diyip kapattım olayı.ne mutlu size ya ben hiç iyi kayınvalide duymadım çevremde.
Ben kayınvalideme beni çok üzdüğü bir olayı aynı bu sizin yaptığınız gibi sırası gelince söylemiştim ama çok düzgün bir üslupla ama benim kv. keşke böyle sizinki gibi bir tepki verseydi asla vermez bence böyle bir tepki aldığınız için de şanslı görüyorum sizi.Ben de yaşadım hem de buraya yazsam istisnasız herkesin sen hala o kadının yüzüne bakıyor musun diyebileceği türden bir olayımız var evet sadece bir tane ama asla unutulmayacak türden. Yıllar sonra bir tanıdığını kendi yaptığına benzer bir olayda eleştirirken lafımı söyledim, sen daha beterini yaptın unuttun mu dediğimde ağladı nasıl yaptım bende bilmiyorum deyip. Anladım ki onun da içinde bir yara sonra kapattım olayı kendi içimde affetmedim unutmadım da ama zamanı geriye alamayız, o hatasını telafi edemez diyip kapattım olayı.
Olayı anlatırsam direkt deşifre olurum o yüzden hiç bahsetmiyorum.
Yani periyotlar belli değil pek. Bir dönem her hafta geliyorlar bir dönem 2 haftada bir. geliio mutalaka min. 3 gün kalırlar. Evliliğmizin ilk haftası bile gelip 3 gün kalmışlardı. Gelmeyin müsait değiliz desek bile geliyorlar. Bunun önünü almamız mümkün değil. laftan anlayacak insanlar değiller.Ne sıklıkta geliyorlar ve neden kalıyorlar?
akrep burcu evet hahahaha. Hep böyle diyor ben napcam sanki odada otururum. Ben zaten çok az geliyorum size ne zararım var....Dışarda kutlayın. Çok geç saate kadar da gelmeyin. Kv akrep burcu mu. Benim kv de böyleydi. Benden size ne olur derdi.
Annesine babasına laf söylüyor ama size de senin abartman her şeyden alınman yüzünden aslında kötü niyetleri yok cahil insanlar diyor değil mi? Çok tanıdık geldiEvet ama yine de çoğu şeyin alınmam sonucu olduğunu düşünüyor oda. Sanki biz öyle durup dururken hımm ben şuna bir alınayım diyoruz. Annelerinin babalarının da bizim gibi dümdüz insan olduğunu unutuyorlar bazen. Hata yapabileceklerini vs.