Bende geyik yapmak, Kahkalar atmak isteriimmmm :D

kızlar msj gitmiyor sanıyoru zsayfa kitleniyorya. aşagıda ilerleme yeşil kutucukar varya 3 kutucuğa gelince bulunduğunuz sayfayı kapatın. Göreceksiniz yeni sayfa açıldığınd amsj gönderilmiş. Beklememek için sayfayı kapatın tekrar açın..

kızlar msj gitmiyor sanıyoru zsayfa kitleniyorya. aşagıda ilerleme yeşil kutucukar varya 3 kutucuğa gelince bulunduğunuz sayfayı kapatın. Göreceksiniz yeni sayfa açıldığınd amsj gönderilmiş. Beklememek için sayfayı kapatın tekrar açın..

Evet çok bekletıyo ya .s

teşekkürler bakim bakim

şeklini değiştirmek istediğin için mi ameliyat olcan
psikolojini bozmuyorsa elleşme bence yaa
çok iyi bi doktor seç ayrıca olcaksan da
teyzem oldu, ama doktor iyi yapamadı. tekrar ameliyat oldu, adam iyice batırdı

şeklini değiştirmek istediğin için mi ameliyat olcan
psikolojini bozmuyorsa elleşme bence yaa
çok iyi bi doktor seç ayrıca olcaksan da
teyzem oldu, ama doktor iyi yapamadı. tekrar ameliyat oldu, adam iyice batırdı

Teyzene üzüldüm cnm geçmiş olsun. Genizimde et var nefes zor alıyorum. onunla birlikte biraz kemer de var burnumdaki sanırım o da nefes almamı zorlaştırıyoHazır bunlar düzeltilirken bir de şeklen biraz estetik olsun istiyorum tabi. O yüzden araştıyorum buara. 2 doktora kadar indirdim seçenekleri. İKisinden birinde karar kılıcam. Resimlere bir bakayım da.

saol cınım. sana da geçmiş olsun o zaman şimdiden

evet malesef topik azıcık başka yere kaydı. Topik arası sörf yapanlar var. bende dahil. Ama göz atılan topi kısa zamanda +18

Az kaldı konu : 18 taşınacak :KK70: .

ses :) saçımı yıkayıp uyuyorumm, tatlı rüyalar banaa

X