Gençliğime Yazık 😥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üniversiteyi 5 sene okuduysa eğitim hayatı 16 sene olmuyor ki 17 sene oluyor
Evet bende buna taktım :halay:
Yaş siz ne kadar akıllısiniz öyle hocanız Einstein mı ? Lisans 4 yillik sayılıyor hazırlık Arapça sayılmiyor 4 yıl yani kağıt kalem al eline tekrar yaz anlamadiysan

Neden? Çalışmaya erkekler mi mahkum? Onlar 10 kez falan mı geliyor dünyaya? Sen yatacaksın adam sana bakacak. Oldu canım. O 1900lerin başıydı belki. Ekmek elden su gölden ne güzel bi kafa ya. İşte bu yüzden iş bulamıyorsun bu yüzden işsizsin beğenmiyorsun ve üslubun iğrenç . Ne bekliyodun bu mahalle ağzıyla üst düzey şirketler holdingler kapına dizilecek mi sanıyorsun?
Merak etme normal hayatımda böyle konuşmam asla cirkefe çirkef terbiyesize terbiyesiz cevaplar veririm iyi de yaparım ohh

Niye konu sahibinin üzerine gittiniz ki haklı kız kaç sene okumuş en az milletvekili olması lazımdı, bari zengin koca ara kız ama bu kadar negatiflik mıymıylıkla ne bileyim işin çok zor
Sizin gibi pis zihniyetteki insanların hakkı yense iyidir sizin gibi insanlar ancak temizlikcilik yapmaya layık

Sizin gibi pis zihniyetteki insanların hakkı yense iyidir sizin gibi insanlar ancak temizlikcilik yapmaya layık
tanımadığı insanlara burdan beddua yağdıran zavallı kişi, Allah sana akıl fikir versin, tek yapabildiğin belli ki klavyeden laf yetiştirmek o yüzden sana ses çıkarmıyorum

bakın siz yine tünelden geçiyorsunuz ve sesimiz size ulaşmıyor belli ki. bu dediklerinizi yadsıyan yok zaten. ülkenin durumunu maalesef herkes biliyor ve kimse durumun şahane olduğunu söylemiyor
ama siz buraya bir görsel atıp "işte kalfalar böyle" çalışıyor derseniz alacağınız cevap bellidir
Eki Görüntüle 3471307

kaldı ki deneyimimi anlattım. bir tek eczaneden ibaret olmadığını da açıkladım ama siz inanmak istemediğiniz için yine eğip büküyorsunuz.
sigortayı elden veren ya da yeni mezuna ancak yol parasını karşılayacak kadar maaş teklif eden patronları da biliyorum. ama siz öyle laf ediyorsunuz sanki bütün ülke külliyen aynı şeyi yapıyor. bu yanlış bir tutum ve düşünce şeması olduğu gibi siz de hem düşünce yapısı olarak hem de iletişim tarzı olarak maalesef son derece sorunlu durumdasınız.
ben pes ediyorum. siz laf anlatılamazsınız.

Abla idolum
Bunun ilerisi unlu dusunur bir ses sanatcisi ablamiz

Arapçayı önemsemedim. Fakat bu alımlar için kpss şartı getiriyor. Peki siz fanusta mı yaşıyorsunuz? Diyanette torpilin alâ sı geçtiğini bilmiyor musunuz? Her şeye yeni baştan başlamak çok zor . Arapça öğrenmek için kursa git tonla para ver. Sonra kpss ye gir . iyi bir puan alabilsem zaten atanirim. Diyanete basvurmama gerek kalmaz. Tüm bu çabaları göster sonra torpil ile sen değil başkası alınsın. Oldu yıllarımı veremem
Ee madem önemsemedin ne demeye yıllarca okudum ama böyle oldu diye isyan ediyorsun, emek vermeden yan gelip yatıp mı işe alacaklar seni, sen elinden geleni yaparsın olursa olur olmazsa o zaman başka yollar denersin evde ytıp yatıp insanlara boş beleş beddua yağdır anca

Senin zihniyetin gibi leş değilim,temizlikçilik yapmak kötü birşey değil hakkıyla yapanlar dünyanın parasını kazanıyor, insanlar evde yatıp senin gibi zırlamıyorlar bir de utanmadan insanların işini aşağılıyorsun

Bence onu da bulamayacaksın hazırcı Elif😂O bile yetenek ister, sebat ister, kendi zihniyetine bir dön bak, ne anneler temizlikçilik yaparak güzel evlatlar yetiştirdi

Arapçayı önemsemedim. Fakat bu alımlar için kpss şartı getiriyor. Peki siz fanusta mı yaşıyorsunuz? Diyanette torpilin alâ sı geçtiğini bilmiyor musunuz? Her şeye yeni baştan başlamak çok zor . Arapça öğrenmek için kursa git tonla para ver. Sonra kpss ye gir . iyi bir puan alabilsem zaten atanirim. Diyanete basvurmama gerek kalmaz. Tüm bu çabaları göster sonra torpil ile sen değil başkası alınsın. Oldu yıllarımı veremem
Arapçayı önemsesen temizlik yapmak zorunda kalmazdın, tercihlerinin sonucunu yaşıyorsun yani

Bu ülkede adam gibi çalışıp KPSS yi kazanamayan bir torpil masalı okuyup duruyor,ben beceremedim demek zor tabi.
Gece gündüz çalışıp hakkıyla atanan yüz binlerce kişinin günahına girmek daha kolay.

Valla öyle bazen diyorum ki yok ya o kadar kirli değil ev bu hafta çağırmayım haftaya çağırayım. Ama ev uçuyor🤣
Ay herkes tatile gitsin kimsenin tatilinde gözüm yok da, biz valla en son balayında gittik tatile 3 sene oldu, bizim temizliğe gelen ablaya ne zaman yazsam tatildeyim kuzum deyip foti atıyo nsnfmf maşallah

Ay herkes tatile gitsin kimsenin tatilinde gözüm yok da, biz valla en son balayında gittik tatile 3 sene oldu, bizim temizliğe gelen ablaya ne zaman yazsam tatildeyim kuzum deyip foti atıyo nsnfmf maşallah
hahahah fotolu bi de :KK70: belki yazlıkları falan vardır ya devamlı otele villaya para mı yeter :KK70:

Bugün bir zincir markete iş görüşmesi için gittim .Bölge sorumlusu bayaa konuştu benimle ilgili sorular sordu kendisini tanıttı falan filan. Burda çalışanlar her işi yapıyor dedi palet taşımaktan tutun tuvalet temizliğine kadar. Tuvalet temizlemekten nefret ediyorum. Hadi onu geçtim . Benim kas gücüm 0 . Palet asla tasiyamam. Bana hep böyle sessiz misin diye sordu. Bende evet dedim. Herkesin mizacı farklı. Allah Allah sessizlik kötü bir şey mi ? Bana tempolu çalışan lazım dedi. Kardeşim işimi yaparım hızlı calisirim tempolu enerjik olmaya ne gerek var ? Sanki müşterilerle muhabbet mi edeceğim. Bugün regl dim . Bu yüzden yorgun halsizdim konuşacak halim yoktu ve 4 saat uyumuştum. Ki bunlar olmasa bile sabahları asla enerjik olamam benim elimde olan bir şey değil kaldı ki D vitamini kullanıyorum. Ben 5 sene okudum üniversite. Karşılığı bu mu mutfak tuvalet temizlemek mi palet taşımak mi ? İş arıyorum 1 senedir sebebi ailemin baskısı. Kredi borçlarımiz var . Borçlar olmasa asla aramam çünkü amelelik kölelik yapmak istemiyorum. Gençliğime Yazık her yerde torpil geçiyor Nasıl iş bulacağım ben 🤦🏻
Son 20 yıldır en rahat atanan bölümü okumuşsunuz. Nerdeyse gözümüzün içine bile ilahiyat mezunlarını oturtacaklar. Bu durumda bile atanamıyorsanız mizacınız tembel bence kusura bakmayın
Sanki fizik gibi işe yaramaz (!) bi bölüm okumuşsunuz da açıkta kalmışsınız gibi. Cillop gibi ilahiyat mezunusunuz. Daha ne istiyorsunuz. Size her yer açık

Son 20 yıldır en rahat atanan bölümü okumuşsunuz. Nerdeyse gözümüzün içine bile ilahiyat mezunlarını oturtacaklar. Bu durumda bile atanamıyorsanız mizacınız tembel bence kusura bakmayın
Sanki fizik gibi işe yaramaz (!) bi bölüm okumuşsunuz da açıkta kalmışsınız gibi. Cillop gibi ilahiyat mezunusunuz. Daha ne istiyorsunuz. Size her yer açık
Aynen
Bir de mağdurum da mağdurum diye ağlıyorlar hala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X