Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ojjbuldumm..
hani bu hatunlar nirde yaaa iftar geceli kaç saat oldu
ceyaaaaaaaaaaar CEYAR BURAYA GEL kız diceklerim var gel heleeeeee
Hoşbulduk Cimcime.
Topiğinizi gördüm. Diye diye +18 Atmışınız topiği
Ceyyar çok hızlı çıktı. Kızım ceyyar seni alan koca yaşadı
CEYAAAAAR BURDAYIM! göremedi gitti...valla nerede denk gelsen +18e gidiyo ben anlamadımelektriksel bişe herlade
geldim bebeğem. de bakem
ne güzel işde Çok şanslı Senin gibi birini zor bulur tatlım :81:yaşadı yaaa kocada dayanır inşallah benmki gibi yetişemiyoooom derse gör valla söylene söylene gitti
koptu belim koptuuuuuu
hahah kıyamam amma çırpınmış
sen de mi 22 yaşındaydın kız, ben seni daha büyük sanıodum
ne güzel işde Çok şanslı Senin gibi birini zor bulur tatlım :81:
saolsun güçlü kuvvetlide beni kaldırabiliyo 60 kiloluk adamada gitmek vardı adamın beli kopardı ayol..ben kucakta severim acık oynaşmaı..benmki 80 kilo acık daha zayıf olsadım nbolurdu şöyle parmak ucuyla kaldırıversedi
saolsun güçlü kuvvetlide beni kaldırabiliyo 60 kiloluk adamada gitmek vardı adamın beli kopardı ayol..ben kucakta severim acık oynaşmaı..benmki 80 kilo acık daha zayıf olsadım nbolurdu şöyle parmak ucuyla kaldırıversedi
Bizimkiler beni kaç gündür gülerken görmediler. pek bir mutlulur. Sizin yazdıklarınızı okurken ççok gülmüşüm. Abim çıktı geldi ne glüyorsun sen diye. NAsıl toparlayacağımı bilemedim. ALtta attım orda eşinizi... yazıyor ne diyor aman yarabbi dedim hemen kapattım