Bende geyik yapmak, Kahkalar atmak isteriimmmm :D

CEYAAAAAR BURDAYIM! göremedi gitti...valla nerede denk gelsen +18e gidiyo ben anlamadım:KK52:elektriksel bişe herlade

Hoşbulduk Cimcime.
Topiğinizi gördüm. Diye diye +18 Atmışınız topiği :KK70: :KK70:

Ceyyar çok hızlı çıktı. Kızım ceyyar seni alan koca yaşadı :KK70: :KK9:

Yok canım yemek yedik anca meyve kısmına geldik duşa var daaha :90: :KK60: :KK60:
yazıkk evde cilek de yok krema da bi fantassi yapalım :90: :90:

CEYAAAAAR BURDAYIM! göremedi gitti...valla nerede denk gelsen +18e gidiyo ben anlamadım:KK52:elektriksel bişe herlade

hahah kıyamam amma çırpınmış :KK60: :KK54:

sen de mi 22 yaşındaydın kız, ben seni daha büyük sanıodum

:KK12: ne güzel işde Çok şanslı Senin gibi birini zor bulur tatlım :81:

saolsun güçlü kuvvetlide beni kaldırabiliyo 60 kiloluk adamada gitmek vardı adamın beli kopardı ayol..ben kucakta severim acık oynaşmaı..benmki 80 kilo acık daha zayıf olsadım nbolurdu şöyle parmak ucuyla kaldırıversedi:KK9::KK16::KK60:

Bizimkiler beni kaç gündür gülerken görmediler. pek bir mutlulur. Sizin yazdıklarınızı okurken ççok gülmüşüm. Abim çıktı geldi ne glüyorsun sen diye. NAsıl toparlayacağımı bilemedim. ALtta attım orda eşinizi... yazıyor ne diyor aman yarabbi dedim hemen kapattım :KK66:

saolsun güçlü kuvvetlide beni kaldırabiliyo 60 kiloluk adamada gitmek vardı adamın beli kopardı ayol..ben kucakta severim acık oynaşmaı..benmki 80 kilo acık daha zayıf olsadım nbolurdu şöyle parmak ucuyla kaldırıversedi:KK9::KK16::KK60:

benimki de güçlü kuvvetli yav. tam hissettirir yani bi çekerse kendine :KK60:

duvar, kucak falan, tam bana göre şeyler bunlar. güç kuvvet lazım yane :KK53:

Bizimkiler beni kaç gündür gülerken görmediler. pek bir mutlulur. Sizin yazdıklarınızı okurken ççok gülmüşüm. Abim çıktı geldi ne glüyorsun sen diye. NAsıl toparlayacağımı bilemedim. ALtta attım orda eşinizi... yazıyor ne diyor aman yarabbi dedim hemen kapattım :KK66:

aman aman deşifre olmıyalım benmkide bugün bişeylerden şüphelendide aradı bayabi neti sen sabahtan beri neler yapıosun dio..bide burada özelimizi görse allahım gecelerce mahrum bırakır heralde kendisinden :KK30::KK30:

X