Sinirimi içime atmaktan ölmek üzereyim

Arkadaşlar beyninizi kullanın benim bi güvencem vesaire herşeyim var ki evlendim size göre evlenmenin yaşı 25 30 eğer o yaşa gelipte bi baltaya sap olamamış insan kaynıyor ortalik evlenmek isteyen o yaşta evlensin burda ona buna b*ok atmak yerine ya da gelin sizede oynatalim adam akıllı yorum yapan herkese teşekkür ediyorum
Beyin kullanma tavsiyenizi kendiniz de uygulamanizi tavsiye ederim. Olay maddiyattan bagimsiz gezmeniz , gormeniz gereken yaslarda gezseydiniz, arkadaslarinizla takilsaydiniz sonra bunlara “doymus” olacaginizdan kocaniz evde olacak yada sizle vakit gecirecekti ama onlari yapmadigi icin su an yapiyor yani guvencenizi sorgulamiyor kimse. O da yasinin geregini yapiyor aslina bakarsaniz

Aşkım dışarı çıkmıyor vesaire değilim geziyorum çocuguda annesine bırakıp gidiyorum ama arkadaş ortamını böyle toplasan 1 adam etmez sadece sinir olduğum mesele bu hepsinin dibine kibrit suyu döküp ateşe veresim var ve emin ol bebeğim benim zincirim değil onuda alıp geziyorum . Nedense bazı hareketlerine tahammülüm yok minik birşey de olsa o beni sinir ediyo istediğim gibi olmayan herşey sinir ediyo
Bana arkadaşını söyle ,sana kim olduğunu söylim. Toplasan 1 adam etmeyen arkadaşları gibi eşinizde demekki, aynı karakter,kafa yapısı hepsi bir

Aşkım dikkatini ver biz ayrılmadık veya bebegimiz ortada kalmadı küçük tartıştık burda sorunu anlatıyorum sen gereksiz yorum yap diye kurulmadı bu site
Sence gerçek bir evlilik yaşarken ayrılan aklı başında ebeveynlerin çocuklarına yazık mi oluyor😂 Sizin için ortada gerçek bir evlilik bile yok ki zaten, siz ayrilsaniz da, böyle yaşamaya devam etseniz de değişen bişey olmiycak, en iyi ihtimalle ikiniz de ailelerinizin yanında yarım bıraktığınız cocuklugunuzu bıraktığınız yerden yaşamaya devam edeceksiniz. Bebek icin üzüldüm , zor bir hayatı olacak belli ki...

X