Bende geyik yapmak, Kahkalar atmak isteriimmmm :D

bende bekarım ama şu sitede evli bir bayan kadar tecrübe sahibi oldum valla.. Kendimden korkmaya başladım. :KK30: :KK52:

ben her seferinde geçmişi temizliyorum. gözatma geçmişini siliyorum ..Mazallah diyorum.. Akıl küpleri sırlarımızı bilmesin :KK8:

birileri derdini sölese de derman bulsak, zevkli oluodu. :KK66:

ben benimkiyle tel. konuşuyordum. çOk ses olmasın diye sesimi ksıdım fsıltıyla konuşuyordum. Amanın karşı tarafı istemedn değiştirdim. bende farklı hissettim istemeyerek farklı bir şey yaptım. Arada bizimki fıısıltıyla konuşur.

Bende utanırım. Bizimki utandığımı hissetiği anda bile bile utandırmaya çalışır. :KK17::KK1:

aman kızlar derdime bir çare :) burun estetiği olmak istiyorum. uzun zamandır forumları takip etmeme rağmen resimleri görebilmek için 25 mesaj yazmam lazımmış. Ben daha 8 deyim yardım edin :)

helaaaal....yuh diyorum bide..:KK37: valla bizde tümden temizleme şeyi var büütün herşey siliniyo sıksık siliyorum adam görse :KK30:yanarım...oda yakar hani:KK34:

hahah benimki tahmin sadece :KK66:
linkleri görse bile hangisinin sen olduğunu nerden anlıcak kız. çıkış yap her bilgisayardan kalkışında, garanti olsun

aman kızlar derdime bir çare :) burun estetiği olmak istiyorum. uzun zamandır forumları takip etmeme rağmen resimleri görebilmek için 25 mesaj yazmam lazımmış. Ben daha 8 deyim yardım edin :)

ceyarmeyar'dan ceymey'e.
ceyarmeyar'dan ceymey'e.

napıyon len :)

evet cimcime seni dinliyoruz. senden güzel bir fikri çıkabilir. senin estetik için para birikimi ne alemde :KK17:

Pardon ya 3 kere aynı şeyi yazmışım :) ama mesaj sayısı azaldı. Estetik para işi tamam gibi de doktor seçimini yapamadım henüz. Arkadaşlar resimleri koymuşlar bir bakmam lazım karar vermek için. Bayram sonrası inşallah düşünüyorum

Pardon ya 3 kere aynı şeyi yazmışım :) ama mesaj sayısı azaldı. Estetik para işi tamam gibi de doktor seçimini yapamadım henüz. Arkadaşlar resimleri koymuşlar bir bakmam lazım karar vermek için. Bayram sonrası inşallah düşünüyorum

X